Work and Travel
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: trafik cezası * vize alımı

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Standart trafik cezasý * vize alýmý

Merhaba arkadaþlar,

Forumu araþtýrdým fakat istediðim cevabý bulamadýðým için yeni konu açarak soruma cevap bulmak istedim.2011 yýlýnda NJ de WAT yaptým. WAT yaptýgým sýra araba kullanýrken ayný anda 2 Tane trafýk cezasý yedým. Bu cezalardan dolayý mahkemeye cýktým su anda tam hatýrlamýyorum yaklasýk 200 dolara yakýn bi ceza ödedim. Bu sene için self olarak PA e gitmeyi duþunuyorum.

Vize alýmýmda bun ceza olayýnýn bir sýkýntýsýný yaþarmýyým?

Not ortalamam 2.17.benim zamanýmda not ortalamasýnýn pek bir deðeri yoktu 1.60 not ortalamasýyla vize almýþtý arkadaþým. 2 senedir takip edemiyorum deðiþiklikleri. Bu þartlar altýnda vize görüþmesine girmeden vize alma þansým var mý?

Efsane Watçý cAv - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    24

Drop box olayý kalktý bu sene kalkmamýþ olsaydý dahi vize görüþmesine gitmen yararýna olurdu.Bu sene vize olayý biraz daha zor görünüyor çünkü.

Trafik cezasýyla ilgili soruna gelirsek borcunu ödeyip iþi kapattýðýn için onda problem yok.Zaten vize baþvuru formlarýnda sadece bir soru var bununla ilgili o da jail e hiç girdiniz mi? tarzý birþey.Hayýr iþaretleyeceksin ona da.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý cAv Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Drop box olayý kalktý bu sene kalkmamýþ olsaydý dahi vize görüþmesine gitmen yararýna olurdu.Bu sene vize olayý biraz daha zor görünüyor çünkü.

Trafik cezasýyla ilgili soruna gelirsek borcunu ödeyip iþi kapattýðýn için onda problem yok.Zaten vize baþvuru formlarýnda sadece bir soru var bununla ilgili o da jail e hiç girdiniz mi? tarzý birþey.Hayýr iþaretleyeceksin ona da.
    Teþekkürler.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    13

Alýntý melihsucan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Merhaba arkadaþlar,

Forumu araþtýrdým fakat istediðim cevabý bulamadýðým için yeni konu açarak soruma cevap bulmak istedim.2011 yýlýnda NJ de WAT yaptým. WAT yaptýgým sýra araba kullanýrken ayný anda 2 Tane trafýk cezasý yedým. Bu cezalardan dolayý mahkemeye cýktým su anda tam hatýrlamýyorum yaklasýk 200 dolara yakýn bi ceza ödedim. Bu sene için self olarak PA e gitmeyi duþunuyorum.

Vize alýmýmda bun ceza olayýnýn bir sýkýntýsýný yaþarmýyým?

Not ortalamam 2.17.benim zamanýmda not ortalamasýnýn pek bir deðeri yoktu 1.60 not ortalamasýyla vize almýþtý arkadaþým. 2 senedir takip edemiyorum deðiþiklikleri. Bu þartlar altýnda vize görüþmesine girmeden vize alma þansým var mý?
    Sanmýyorum bý sýkýntý olacagýný hocam .. Araba çalýp ceza yemedýn yaa.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý h2run Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Sanmýyorum bý sýkýntý olacagýný hocam .. Araba çalýp ceza yemedýn yaa.
    yok ev arkadaþýmýzýn arabasýydý. Kapalý yolda araç kullanmak ve emniyet kemerinden yemiþtim cezayý. 2 sene önce ödememeyi düþünüyodum forumda bir kaç konu okudum sonra ne olur ne olmaz diye ödeyelim dedik

Efsane Watçý cAv - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    24

Jail ý ziyaret etmiþ olsanýz hatta mahkeme tarafýndan suclu bulunup ceza ödemiþ olsanýz dahi her durum yansýmaz vize alýþýnýza.Örneðin yaþ altý alkol kullanma veya yaþ altý cocuklara alkol alma veya yere çöp atma,tükürme gibi suçlardan yargýlanýp suçlu bulunsanýz bile gelecek seneye vize alýrsýnýz bunlar hafif suçlar kapsamýna giriyor.

Hýrsýzlýk adam yaralama gasp gibi durumlardan yargýlanýp suclu bulunursanýz onlar farklý býrakýn tekrar vizeyi, cezayý ABD içinde öyle bir keserler ki bir daha bu üç harfi yanyana telaffuz etmezsiniz

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

cezanizi odemeseydiniz de vizenizi alirdiniz, durumunuzu etkilemez. Ortalamaniz da guzel. Simdiden hayirli olsun diyelim
    Amerika hakkýnda bütün bildiklerim bu blogta!
    http://butunbildiklerinianlat.blogspot.com/

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    34

Aynen öyle ceza ödemesende vize alýrsýn ancak ülkeye giriþte seni direk mahkemeye alýrlar belki cezan artar ama sýkýntý olmaz.Hatta bi yerde okumuþtum biri cezasýný ödememiþ çýkmýþ ABD'den sonra tekrar giriþ yaptýðýnda yanýmda yeterli para yok cezanýn hepsini ödeyemem tarzýnda biþeyler söylemiþ hakim cezayý öncekinden de aza çekmiþ.Hakimlerin bu yetkileri var,bende mahkemeye çýktým adam resmen 350 dolarlýk cezayý þundan düþüyorum bundan düþüyorum dedi 160 dolara indirdi.O yüzden içiniz rahat olsun.Ciddi bi suç iþlemedikçe sorun olmaz hiçbir þekilde.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Alýntý Ugur Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Aynen öyle ceza ödemesende vize alýrsýn ancak ülkeye giriþte seni direk mahkemeye alýrlar belki cezan artar ama sýkýntý olmaz.Hatta bi yerde okumuþtum biri cezasýný ödememiþ çýkmýþ ABD'den sonra tekrar giriþ yaptýðýnda yanýmda yeterli para yok cezanýn hepsini ödeyemem tarzýnda biþeyler söylemiþ hakim cezayý öncekinden de aza çekmiþ.Hakimlerin bu yetkileri var,bende mahkemeye çýktým adam resmen 350 dolarlýk cezayý þundan düþüyorum bundan düþüyorum dedi 160 dolara indirdi.O yüzden içiniz rahat olsun.Ciddi bi suç iþlemedikçe sorun olmaz hiçbir þekilde.
    ben bunu giriþte deðil de polis çevirdiðinde diye duymuþtum, direk sýnýrdan mý alýyorlar

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    34

Alýntý afcnd Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ben bunu giriþte deðil de polis çevirdiðinde diye duymuþtum, direk sýnýrdan mý alýyorlar
    Bende sýnýrda diye duydum.Gümrüðe girerken.Tam emin deðilim.Bide þu yönden tahminim var,2010 yazýnda erken dönmek zorunda kaldým,2012 de tekrar gittiðimde beni baya bi tuttular.Ýþverenini sorda býrakmýþsýn neden böyle biþey yaptýn gibisinden.Halbuki iþverenden izin almýþtým erken dönmek için.Yani ortada ceza yokken bile her detayý biliyorlar.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý Ugur Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bende sýnýrda diye duydum.Gümrüðe girerken.Tam emin deðilim.Bide þu yönden tahminim var,2010 yazýnda erken dönmek zorunda kaldým,2012 de tekrar gittiðimde beni baya bi tuttular.Ýþverenini sorda býrakmýþsýn neden böyle biþey yaptýn gibisinden.Halbuki iþverenden izin almýþtým erken dönmek için.Yani ortada ceza yokken bile her detayý biliyorlar.

Cezayý ödememek yani trafik cezasýndan kastým, benim bildiðim polisle iþin olduðunda direk mahkemeden kaçtýðýn için alýyolarmýs seni bi gece nezaret ertesi gun mahkemeye cýkartýyorlarmýs seni. Orada kaldýgým zamanlarda orada yaþayan bir turk abimizin basýna gelmiþ bu. Radar cezasýný ödememiþ daha sonra polis durdurdugunda almýþ 1 gece nezarette kalýp ertesi gun mahkemeyle para cezasýný fazlasýyla ödeyip serbest býrakýlmýþ. Tabi ülkeye girerken polisle iþ yaptýðýn için direk havaalanýnda yapýladabilir.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Alýntý melihsucan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Cezayý ödememek yani trafik cezasýndan kastým, benim bildiðim polisle iþin olduðunda direk mahkemeden kaçtýðýn için alýyolarmýs seni bi gece nezaret ertesi gun mahkemeye cýkartýyorlarmýs seni. Orada kaldýgým zamanlarda orada yaþayan bir turk abimizin basýna gelmiþ bu. Radar cezasýný ödememiþ daha sonra polis durdurdugunda almýþ 1 gece nezarette kalýp ertesi gun mahkemeyle para cezasýný fazlasýyla ödeyip serbest býrakýlmýþ. Tabi ülkeye girerken polisle iþ yaptýðýn için direk havaalanýnda yapýladabilir.
    yalnýz þuanda hatýrladým.
    Benim bir arkadaþým New Jersey'de ceza yedi. Çýktý TR'ye geldi, 1 buçuk sene sonra turist vizesiyle gitti. Þuan Newyork'da. Bir ehliyet alayým tr ye gidince gösteririm demiþ, gitmiþ dmv'ye, senin cezan var, mahkemeye çýk bunu öde sonra alýrsýn demiþler. Adam da çýkmýþ gitmiþ evine.
    Anca new jerseyde polise yakalandýðýnda falan alýp götürebilirler seni o zaman. Yoksa bnim arkadaþý alýr götürürlerdi daha 2 aylýk falan bu olay. hem de tam sorduðunuz yerde, NJ'de.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

2011'de bende pedicap yaparken ceza yemiþtim ve ödemeden döndüm.gecen senede turist vizesine baþvurdum ve bir sorun çýkmadý 10 yýllýk vizeyi aldým.Gittiðimde de bir problem yaþamadým.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)