merhaba. bende Sunset bay resot 'ta çal???cam haziran'?n 5 i gibi gidicem..![]()

wisconsin dells yogi bears' gidecek varm?? e?er vize al?rsam 15 haziranda gidecem tek kat?l?yorum.

te?ekkür ederim kerem, senin içinde hay?rl? olsunnçok türkk varm??? bayaaaa
![]()

Wisconsin Dells deyince bu site de ilk akla gelen ki?i benim olmam laz?m ama çoktand?r online de?ilim?imdi öncelikle okurken baz? sorulara aç?kl?k getirelim. Dells'e en h?zl? ula??m trenledir. Ama günde 2sefer olmas? sebebiyle uçak saatinizle uyu?mayabilir. Otobüste ayn? ?ekildedir. Uçak biletinizi almadan önce onlara bakman?z? tavsiye ederim. ?sterseniz havaliman?ndan ald?r?p dells'e kadar da götürtebilirim. Ancak az ki?i olursan?z size pahal?ya gelebilir. Tavsiyem çok ki?i olman?zd?r. Ama para önemli de?il, havaliman?ndan al?n?p otelime servis yap?ls?n diyorsan?z. Özel arabayla al?n?p gidirsiniz.
Willderness'ta çal??acak lifeguard arkada? hemen i?e ba?lar. S?nav daha sonra olur. ?lk ba?layanlar Slide Attendant olarak ba?l?yor çünkü sonra lifeguard oluyor. Bu y?l bende gelebilirim. Ama ben tecrübeli bir lg olarak gelece?im için supervisor olma ihtimalim de var. ?n?allah orada olurum ve görü?ürüz
Social security için en yak?n portage var. Onun içinde wilderness otobüs kald?r?yor. Ama isterseniz yine araba ayarlayabilirim.
Di?er tüm sorular?n?z için yazabilirsiniz. Ama özelden yazmazsan?z sevinirim. Bu ?ekilde sorular? ve cevaplar? herkes görmü? olabilir![]()
Wisconsin Dells ProfesörüLifeguardlık kitabını yazan kişi...

Merhaba bilgiler için te?ekkürler bizim kal?cak yer sorunumuz var wilderness bize biryer önermi? 4 8 ki?ilik diye ne net var ne tv hiçbi?ey yok sadece buzdolab? vard? ve 80 dolard? bundan dolay? istemedik.Ben daha önce giden birkaç ki?iyle konu?dum genelde motellerde kal?yormu? wat ö?rencileri biz böyle apart gibi en az?ndan mutfa?? olan biryerde kalmak istiyoruz arkada??mda bende yemek yapmas?n? az çok biliyoruz yani 2 ki?ilik biryer bize yetecektir)

Ayni universitedeyiz Tugba senin bolum neydi acaba?

bende bu sene wisconsin dells'e gidiyorum. Yogi beara gidicem.12 haziranda tek gidiorum.

Mayis sonu gibi gitmeyi dusunen var mi ben buyuk ihtimalle 22 mayis gibi gidicem 27 mayisda is baslangic tarihim

arkada?lar bu yaz wisconsinde Noah's arkta lifeguard olarak çal???cam ancak lifeguard olarak gidenler bir tak?m s?navlardan geçiyomu? yüzmede dalma da vs sorun yok ancak yaz?l? s?navda ne gibi sorular soruyorlar bunu ö?renebilirmiyim e?er tüm mülakatlardan geçip yaz?l? s?navdan geçemessek i?ten at?lma ihtimalimiz varm? geçti?imiz senelerde i?ten at?lan çok olmu? noahs arkta galiba

@KEREMYK dells'te en büyük sorun kalacak yer sorunu zaten. Apart istiyorsan 2 ki?ilik apart bulamazs?n en küçü?ü 6 ki?iliktir. Wilderness nereyi göndermi? bilmiyorum ama amerika'da tv ve internet olmayan bir konaklama yok denecek kadar azd?r. Benim tavsiyem Adam apartmentsd?r. wilderness'a çok yak?nd?r. Otel dü?ünürseniz de Country Squire iyidir. 2 ki?ilik odalar? da var. Ba?ka apartmentlar da var. Ben size 2013 Dells facebook grubunu yazay?m. http://www.facebook.com/groups/305729586202972/ burada da payla??mlar var. Hatta sende yazabilirsin.
@Gkbrk arkada??m. Noah's ark baya zor bir i? yeridir. Evet s?nav? geçemezsen at?l?rs?n. Belki kendini sevdirirsen ba?ka departmana geçebilirsin. Yaz?l? s?navlar? lifeguard kitab?ndan soruyorlar. E?er benim gibi ezber yapamayan biriysen ?ngilizce'nin biraz iyi olmas? laz?mAma çok kasma iyi dinler ve nelerden bahsetti?ini takip edersen ve ilgili yerleri kitaptan çizersen yapars?n. Ben wilderness'ta polonyal?lardan kopya çekmi?tim
))
di?er sorular?n?z? da bekliyorum.
Wisconsin Dells ProfesörüLifeguardlık kitabını yazan kişi...

te?ekkür ederim gruba istek yollad?m önerdi?iniz apart?n olanaklar? ücreti ne kadar acaba ? kesin olarak 6 ki?i mi kalmam?z gerek biz 2 ki?iyiz 4 ki?i kar???k olsa oluyor mu mesela 2 ukraynal? 1 rus 1 bulgar gibiamac?m 5 türkle ayn? evde kalmak istememek sonuçda dil geli?tirmeye gidiyoruz
![]()

benim 15 inde çal?maya ba?l?yo olmam laz?m ve 14 ü gecesi yola ç?kmam laz?m ula??m biraz s?k?nt?ym?? o yzden toplu olarak gitsek yada yan?m?zda birileri olsa daha iyi olur diye dü?ünmü?tüm ..

Haziran?n 12'sinde i? ba?? yap?cak ba?ka biri daha yok mu ?

3 haziran 'da giden yok mu ?u wisconsin 'e![]()

washington dc olmaz bende 17 si gibi wisconsine gelicem arkadaslar tan?sal?m kaynasal?m

Kerem selam bende ayn? otelde lifeguardl?k yap?cam 10 haziran gidi? tarihim size kal?cak yer sa?l?yorlar m???

arkada?lar noah's parkta server food worker olarak çal??cam 15 haziranda i? ba?? yapcam vizeden geçersem umar?m bi s?k?nt?m kalm?ycak herhalde uçak bileti i?ini ne yapt?n?z 13-14 ünde yola ç?kcaklarla konu?al?m

Paul Bunyan Northwoods Restaurant'da çal??acak olan var m? arkada?lar ?

bende vize görü?mesine may?s ba??nda gitcem umar?m al?r?z
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks