Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 7 Sayfadan 12345 ... SonuncuSonuncu
Toplam 194 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: wisconsin dells 2013

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Standart wisconsin dells 2013

Merhaba arkada?lar bu sene wilderness hotel de housekeeper olarak çal??aca??m arkada??m da ayn? yerde lifeguard olarak çal??acak....gidenlerle tan??al?m özellikle buraya en ekonomik ve h?zl? ?ekilde nas?l gidebiliriz bunu ö?renmek istiyorum chicago'Ya oradan otobüs ve tren varm?? )

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

merhaba Kerem bende may?s sonu wisconsin dells e gidicem chula vista da busser veya server olarak çal??cam sen ne zaman gitmeyi planl?yorsun

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Merhaba o i?i bende dü?ünmü?tüm ama sonra vazgeçtim wilderness geldi daha kafama yatt? benim okulum 31 may?s da bitiyor 3 haziran gibi gitmeyi dü?ünüyoruz arkada??mla yada 2si olabilir pazar günü

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

biz de arkada??mla birlikte gidiyoruz wilderness a.10 haziranda gitmeyi dü?ünüyoruz

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

biz sizden 1 hafta önce ba?l?ycaz merve han?m arkada??m lifeguard tabi onun s?navlar? falan da var ben direk ba?lar?m heralde housekeeperim

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Merhaba arka?da?lar bende 10 haziranda yolculu?a ba?lamay? dü?ünüyorum i?im kalaharide tek gidece?im biraz korkular?m var

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

benim okul erken kapan?yor 23 may?s gibi gitmeyi planl?yorum

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı Who Cares ? Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadas milletin okulu may?sta kapan?r 23 ünde gider biz anca haziran 20 de gideriz valahi cok sansl?s?n

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

çok iyiyimi? bizden önce git ortam falan nas?l bize haber verirsin özellikle kal?cak yer konusu önemli

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bizim okulun turizm okuyanlara en büyük nimetidir erken kapanmas? i?verenle konu?tu?umda da oda ?a??rd? erken de?il mi dedi bende bizim okulun erken kapand???n? söyledim bu çok büyük art? senin için dedi. bugün bir ara?t?rma yapt?m wisconsin dells e en yak?n Social Security Office 17 mil uzakl?kta Portage denen yerde geçmi?te gidenler buraya m? gitti yoksa wisconsin dells te de var m? Social Security Office

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

bizim okulun turizm okuyanlara en büyük nimetidir erken kapanmas? i?verenle konu?tu?umda da oda ?a??rd? erken de?il mi dedi bende bizim okulun erken kapand???n? söyledim bu çok büyük art? senin için dedi. bugün bir ara?t?rma yapt?m wisconsin dells e en yak?n Social Security Office 17 mil uzakl?kta Portage denen yerde geçmi?te gidenler buraya m? gitti yoksa wisconsin dells te de var m? Social Security Office
    ?sim neydi acaba ? evet senin için çok iyi olmu? daha fazla çal??ma ?ans?n olacak

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

?smim Serkan irtibat? kesmeyelim

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Tamamd?r

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bende bi aksilik olmassa (vizeyi al?rsak) bu yaz wisconsin dells Noah's ark ta lifeguard olarak çal???cam varm? Noah's ark yolcusu

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Yahu ne kadar giden varm?? Dells'e. Bende gidecektim asl?nda ama bizim firmadan çok fazla giden vard? ben gitmek istemedim. Hatta benim firma-ki ismini söylemek istemiyorum ba? harfi Y... her sene oraya en az 50-60 ki?i gönderiyormu?.

Bende türk var diye ba?ka bi yer dü?ündüm

Gelsem mi acaba bilemedim

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı forzasumeyye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu ne kadar giden varm?? Dells'e. Bende gidecektim asl?nda ama bizim firmadan çok fazla giden vard? ben gitmek istemedim. Hatta benim firma-ki ismini söylemek istemiyorum ba? harfi Y... her sene oraya en az 50-60 ki?i gönderiyormu?.

Bende türk var diye ba?ka bi yer dü?ündüm

Gelsem mi acaba bilemedim
    Türk'ün olmad??? yer yok ki bu senin çal??ma alan?n ve sosyal ya?am?nla iligli küçük Türkiye olan virginia da bile ingilizcesini geli?tiren birsürü arkada? edinen var o senin çabana sosyalli?ine ba?l? ve çal??aca??m yer de güzelse gidlir benim akl?mda buras? yokdu ama çok büyük bir yer hem otel hem su park? wilderness gerçekten bir marka olmu? bir yer 800 tane ö?renci ald?klar?n? duymu?dum dünyan?n bir çok bölgesinden ne kadar büyük dü?ünün artk di?er yerleri hakk?nda bilgim yok ama wilderness'a gidipte memnun olmayan görmedim ayr?ca wisconsin de hayat ucuz chicago'Ya yak?n konumu güzel forumda zaten hakk?nda baya bilgi var (:

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı KEREMYK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türk'ün olmad??? yer yok ki bu senin çal??ma alan?n ve sosyal ya?am?nla iligli küçük Türkiye olan virginia da bile ingilizcesini geli?tiren birsürü arkada? edinen var o senin çabana sosyalli?ine ba?l? ve çal??aca??m yer de güzelse gidlir benim akl?mda buras? yokdu ama çok büyük bir yer hem otel hem su park? wilderness gerçekten bir marka olmu? bir yer 800 tane ö?renci ald?klar?n? duymu?dum dünyan?n bir çok bölgesinden ne kadar büyük dü?ünün artk di?er yerleri hakk?nda bilgim yok ama wilderness'a gidipte memnun olmayan görmedim ayr?ca wisconsin de hayat ucuz chicago'Ya yak?n konumu güzel forumda zaten hakk?nda baya bilgi var (:
    TAbiki sende hakl?s?n arkada??m ama ben biraz farkl? dü?ünüyorum. Neden o kadar Türkin olmad??? yerler varken çok olan yere gideyim. MEsela Virginia. Hakikaten kimle konu?sam hep Türk. ?irketlerden biri sadece orada i?i var diye oraya gönderiyormu?. Sonra wisconsin dells çok küçük bir yer. bakmad?n san?r?m wiki'den birde konum olarak ta iyi de?il ki. sadece çevresinde Chicago var ba?ka ne var? ba?ka hiçbi?ey yok. San?r?m senin firman çok güzel bir tablo çizmi?.

Neyse hepimiz için hay?rl?s? art?k

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

TAbiki sende hakl?s?n arkada??m ama ben biraz farkl? dü?ünüyorum. Neden o kadar Türkin olmad??? yerler varken çok olan yere gideyim. MEsela Virginia. Hakikaten kimle konu?sam hep Türk. ?irketlerden biri sadece orada i?i var diye oraya gönderiyormu?. Sonra wisconsin dells çok küçük bir yer. bakmad?n san?r?m wiki'den birde konum olarak ta iyi de?il ki. sadece çevresinde Chicago var ba?ka ne var? ba?ka hiçbi?ey yok. San?r?m senin firman çok güzel bir tablo çizmi?.

çok küçük yada büyük olmas? önemli de?il önemli olan kendini geli?tirebilme ?ans? çok büyük yerde insanlar da??l?r ve sosyal yönün zay?flar ama ufak bir bölgede herkes birbirini tan?r ve kayna??r bunu Türkiye olarak dü?ün istanbul da ne kadar insan birbirini tan?r bir de bir köyde insanlar birbirini ne kadar tan?r...her?ey sende bitiyor aktif olursan kendini bilirsen giri?ken olursan virgnia da bile geli?tirirsin ...ayr?ca ?irketim bana i?i seçmedi kendim seçtim seçemeyenler zaten virginia ya gönderiyorlar bütün ?irketler bu konuda ayn? ...benim zaten ingilimzcem iyi advanced o yüzden her koyun kendi baca??ndan as?l?r mant???yla housekeeperl?k da da ba?ka yerlerde de kendimi geli?tircem bunda ?üphe yok

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

wisconsin dells e kisin da yazinda gitmis biri olarak soyluyorum , kisin dedigin gibi cok kucuk gereksiz bir yer, yazin ise inanilmaz bir tatil bolgesi oluyor. wisconsin dells watcilar icin en guzel yerlerden , eger olmasaydi yillardir en cok watcinin gittigi yerlerden olmazdi.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    wisconsin dells e kisin da yazinda gitmis biri olarak soyluyorum , kisin dedigin gibi cok kucuk gereksiz bir yer, yazin ise inanilmaz bir tatil bolgesi oluyor. wisconsin dells watcilar icin en guzel yerlerden , eger olmasaydi yillardir en cok watcinin gittigi yerlerden olmazdi.
    kesinlikle...

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

çok küçük yada büyük olmas? önemli de?il önemli olan kendini geli?tirebilme ?ans? çok büyük yerde insanlar da??l?r ve sosyal yönün zay?flar ama ufak bir bölgede herkes birbirini tan?r ve kayna??r bunu Türkiye olarak dü?ün istanbul da ne kadar insan birbirini tan?r bir de bir köyde insanlar birbirini ne kadar tan?r...her?ey sende bitiyor aktif olursan kendini bilirsen giri?ken olursan virgnia da bile geli?tirirsin ...ayr?ca ?irketim bana i?i seçmedi kendim seçtim seçemeyenler zaten virginia ya gönderiyorlar bütün ?irketler bu konuda ayn? ...benim zaten ingilimzcem iyi advanced o yüzden her koyun kendi baca??ndan as?l?r mant???yla housekeeperl?k da da ba?ka yerlerde de kendimi geli?tircem bunda ?üphe yok
    Neyse anlatmak istedi?im o de?ildi. Ne kadar ara?t?r?san ara?t?r bu konuda gerçekten ben kendime güveniyorum. çooook ama çok Türk var. Bu çok mant?kl? de?il. Ben küçük yere gitmeyelim demiyorum ki. Tam aksine bence de küçük yere gidilmeli. Ama mesela IDAHO BOISE ?ehrine gitse ki?i ne WATÇI ne de TÜRK do?al olarak her an herkesle ingilizce konu?mak zorunda insan. Benim anlatmak istedi?im bu. Ve malesef hala haks?z oldu?umu dü?ünmüyorum

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

ingilizce konusu ki?ide biter kimse kimseyi zorla Türkçe konu?turmuyor. 20 ya??na gelmi? ki?ilersiniz bu kadar basit konuda bile irade gösteremiyorsan?z e?er bence zaten bi?ey geli?tiremezsiniz. ?ngilizce konu?mak isteyen adam , 100 ki?ilik grupta 99 Türk bile olsa gider 1 tane yabanc?y? bulur ingilizceyi konu?ur.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Konu icinde gereksiz tartismalardan dolayi ben ve diger yonetici arkadasim @ugur tarafindan konudaki bazi mesajlar silinmistir. Herkes burada birbirine yardim icin bulunuyor, bu tartismalara giren sevgili forum uyeleri lutfen sozlerine , usluplarina ve yazdiklarinin dogruluguna dikkat etsinler. Burada en azi 4-5 senelik wat tecrbesi olan bircok arkadasimiz mevcut, yoneticilerimiz keza o sekilde. Bilgi almak isteyen icin bulunmaz nimet forum , ancak ilk gidisi olmasina ragmen hicbirsey bilmiyorken , Amerika ve wat firmlari icin laf soylerken biraz daha dikkatli olmali arkadaslarimiz. Birkez daha tartisma cikmasi halinde tartisma icinde olan arkadaslar forumdan suresiz sekilde uzaklastirilacaktir. Herkesin kurallara daha fazla dikkat edecegini dusunuyorum. Forum icinde duzeni korumamiz herkesin yararina olacaktir.

Profesyonel Watçı ByLyric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    16

Anlamak çok güç...Amerika'ya gidip de Leyla ile Mecnun dizisini takip eden insanlar tan?yorum...
    ---wat where amazing happens---http://www.turkishwat.net/image.php?type=sigpic&userid=7507&dateline=1307807  820

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Merhaba arkada?lar bu sene wilderness hotel de housekeeper olarak çal??aca??m arkada??m da ayn? yerde lifeguard olarak çal??acak....gidenlerle tan??al?m özellikle buraya en ekonomik ve h?zl? ?ekilde nas?l gidebiliriz bunu ö?renmek istiyorum chicago'Ya oradan otobüs ve tren varm?? )
    arkada??m merhaba bende mt olympus için ba?vurdum haber beklemekteyim haberle?erek gidersek dedi?in giib iyi olur,

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı busgull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkada??m merhaba bende mt olympus için ba?vurdum haber beklemekteyim haberle?erek gidersek dedi?in giib iyi olur,
    merhaba umar?m al?rs?n i?ini i?ini ald?ktan sonra konu?uruz detayl? geçen süre için de wisconsin hakk?nda baya ?ey ö?rendim 1 sene orada çal??an birini buldum

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

merhaba umar?m al?rs?n i?ini i?ini ald?ktan sonra konu?uruz detayl? geçen süre için de wisconsin hakk?nda baya ?ey ö?rendim 1 sene orada çal??an birini buldum

tamamd?r kerem, ben my olympustan haber bekliyorum, olmad? ba?ka bir i? seçece?im art?k.. haberle?elim, benimde kuzenim 2 y?ld?r wd de wat yap?yor seninle bilgi edinmek için birini bulmana sevindim. Kesinle?ti?inde haberle?elim. bol ?ans

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende bu sene gidicem de 14 haziranda gidecek ola var m? ya ?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı dathric Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bu sene gidicem de 14 haziranda gidecek ola var m? ya ?
    Arkada??mla wilderness'a gitcez 2 3 haziran gibi

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

vizeden gecersem 30 may?s da wisconsindeym

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)