Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 7 Sayfadan BirinciBirinci 123456 ... SonuncuSonuncu
Toplam 194 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: wisconsin dells 2013

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı dathric Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bu sene gidicem de 14 haziranda gidecek ola var m? ya ?

Merhaba, vizeden geçersem e?er bende 15 haziranda wisconsin dells mt olympustay?m

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

merhaba. bende Sunset bay resot 'ta çal???cam haziran'?n 5 i gibi gidicem..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı tugba_ydl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba. bende Sunset bay resot 'ta çal???cam haziran'?n 5 i gibi gidicem..
    hay?rl? olsun ))

Araştırmacı Watçı nakres41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    13

wisconsin dells yogi bears' gidecek varm?? e?er vize al?rsam 15 haziranda gidecem tek kat?l?yorum.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

te?ekkür ederim kerem, senin içinde hay?rl? olsunn çok türkk varm??? bayaaaa

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı tugba_ydl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    te?ekkür ederim kerem, senin içinde hay?rl? olsunn çok türkk varm??? bayaaaa
    evet en çok türkün gitti?i bölgelerden birisi bunu çok say?da i? olana??n?n olmas? ile aç?klayabiliriz ))

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Wisconsin Dells deyince bu site de ilk akla gelen ki?i benim olmam laz?m ama çoktand?r online de?ilim ?imdi öncelikle okurken baz? sorulara aç?kl?k getirelim. Dells'e en h?zl? ula??m trenledir. Ama günde 2sefer olmas? sebebiyle uçak saatinizle uyu?mayabilir. Otobüste ayn? ?ekildedir. Uçak biletinizi almadan önce onlara bakman?z? tavsiye ederim. ?sterseniz havaliman?ndan ald?r?p dells'e kadar da götürtebilirim. Ancak az ki?i olursan?z size pahal?ya gelebilir. Tavsiyem çok ki?i olman?zd?r. Ama para önemli de?il, havaliman?ndan al?n?p otelime servis yap?ls?n diyorsan?z. Özel arabayla al?n?p gidirsiniz.

Willderness'ta çal??acak lifeguard arkada? hemen i?e ba?lar. S?nav daha sonra olur. ?lk ba?layanlar Slide Attendant olarak ba?l?yor çünkü sonra lifeguard oluyor. Bu y?l bende gelebilirim. Ama ben tecrübeli bir lg olarak gelece?im için supervisor olma ihtimalim de var. ?n?allah orada olurum ve görü?ürüz

Social security için en yak?n portage var. Onun içinde wilderness otobüs kald?r?yor. Ama isterseniz yine araba ayarlayabilirim.

Di?er tüm sorular?n?z için yazabilirsiniz. Ama özelden yazmazsan?z sevinirim. Bu ?ekilde sorular? ve cevaplar? herkes görmü? olabilir
    Wisconsin Dells Profesörü Lifeguardlık kitabını yazan kişi...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı yucar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Wisconsin Dells deyince bu site de ilk akla gelen ki?i benim olmam laz?m ama çoktand?r online de?ilim ?imdi öncelikle okurken baz? sorulara aç?kl?k getirelim. Dells'e en h?zl? ula??m trenledir. Ama günde 2sefer olmas? sebebiyle uçak saatinizle uyu?mayabilir. Otobüste ayn? ?ekildedir. Uçak biletinizi almadan önce onlara bakman?z? tavsiye ederim. ?sterseniz havaliman?ndan ald?r?p dells'e kadar da götürtebilirim. Ancak az ki?i olursan?z size pahal?ya gelebilir. Tavsiyem çok ki?i olman?zd?r. Ama para önemli de?il, havaliman?ndan al?n?p otelime servis yap?ls?n diyorsan?z. Özel arabayla al?n?p gidirsiniz.

Willderness'ta çal??acak lifeguard arkada? hemen i?e ba?lar. S?nav daha sonra olur. ?lk ba?layanlar Slide Attendant olarak ba?l?yor çünkü sonra lifeguard oluyor. Bu y?l bende gelebilirim. Ama ben tecrübeli bir lg olarak gelece?im için supervisor olma ihtimalim de var. ?n?allah orada olurum ve görü?ürüz

Social security için en yak?n portage var. Onun içinde wilderness otobüs kald?r?yor. Ama isterseniz yine araba ayarlayabilirim.

Di?er tüm sorular?n?z için yazabilirsiniz. Ama özelden yazmazsan?z sevinirim. Bu ?ekilde sorular? ve cevaplar? herkes görmü? olabilir
    Merhaba bilgiler için te?ekkürler bizim kal?cak yer sorunumuz var wilderness bize biryer önermi? 4 8 ki?ilik diye ne net var ne tv hiçbi?ey yok sadece buzdolab? vard? ve 80 dolard? bundan dolay? istemedik.Ben daha önce giden birkaç ki?iyle konu?dum genelde motellerde kal?yormu? wat ö?rencileri biz böyle apart gibi en az?ndan mutfa?? olan biryerde kalmak istiyoruz arkada??mda bende yemek yapmas?n? az çok biliyoruz yani 2 ki?ilik biryer bize yetecektir )

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ayni universitedeyiz Tugba senin bolum neydi acaba?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende bu sene wisconsin dells'e gidiyorum. Yogi beara gidicem.12 haziranda tek gidiorum.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Mayis sonu gibi gitmeyi dusunen var mi ben buyuk ihtimalle 22 mayis gibi gidicem 27 mayisda is baslangic tarihim

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı busgull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba, vizeden geçersem e?er bende 15 haziranda wisconsin dells mt olympustay?m
    bende vizeyi al?rsam 15 haziran sabah? yolcuyum bi aksilik olmassa haberle?ebiliriz

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkada?lar bu yaz wisconsinde Noah's arkta lifeguard olarak çal???cam ancak lifeguard olarak gidenler bir tak?m s?navlardan geçiyomu? yüzmede dalma da vs sorun yok ancak yaz?l? s?navda ne gibi sorular soruyorlar bunu ö?renebilirmiyim e?er tüm mülakatlardan geçip yaz?l? s?navdan geçemessek i?ten at?lma ihtimalimiz varm? geçti?imiz senelerde i?ten at?lan çok olmu? noahs arkta galiba

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

@KEREMYK dells'te en büyük sorun kalacak yer sorunu zaten. Apart istiyorsan 2 ki?ilik apart bulamazs?n en küçü?ü 6 ki?iliktir. Wilderness nereyi göndermi? bilmiyorum ama amerika'da tv ve internet olmayan bir konaklama yok denecek kadar azd?r. Benim tavsiyem Adam apartmentsd?r. wilderness'a çok yak?nd?r. Otel dü?ünürseniz de Country Squire iyidir. 2 ki?ilik odalar? da var. Ba?ka apartmentlar da var. Ben size 2013 Dells facebook grubunu yazay?m. http://www.facebook.com/groups/305729586202972/ burada da payla??mlar var. Hatta sende yazabilirsin.

@Gkbrk arkada??m. Noah's ark baya zor bir i? yeridir. Evet s?nav? geçemezsen at?l?rs?n. Belki kendini sevdirirsen ba?ka departmana geçebilirsin. Yaz?l? s?navlar? lifeguard kitab?ndan soruyorlar. E?er benim gibi ezber yapamayan biriysen ?ngilizce'nin biraz iyi olmas? laz?m Ama çok kasma iyi dinler ve nelerden bahsetti?ini takip edersen ve ilgili yerleri kitaptan çizersen yapars?n. Ben wilderness'ta polonyal?lardan kopya çekmi?tim ))

di?er sorular?n?z? da bekliyorum.
    Wisconsin Dells Profesörü Lifeguardlık kitabını yazan kişi...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

@KEREMYK dells'te en büyük sorun kalacak yer sorunu zaten. Apart istiyorsan 2 ki?ilik apart bulamazs?n en küçü?ü 6 ki?iliktir. Wilderness nereyi göndermi? bilmiyorum ama amerika'da tv ve internet olmayan bir konaklama yok denecek kadar azd?r. Benim tavsiyem Adam apartmentsd?r. wilderness'a çok yak?nd?r. Otel dü?ünürseniz de Country Squire iyidir. 2 ki?ilik odalar? da var. Ba?ka apartmentlar da var. Ben size 2013 Dells facebook grubunu yazay?m. http://www.facebook.com/groups/305729586202972/ burada da payla??mlar var. Hatta sende yazabilirsin.

@Gkbrk arkada??m. Noah's ark baya zor bir i? yeridir. Evet s?nav? geçemezsen at?l?rs?n. Belki kendini sevdirirsen ba?ka departmana geçebilirsin. Yaz?l? s?navlar? lifeguard kitab?ndan soruyorlar. E?er benim gibi ezber yapamayan biriysen ?ngilizce'nin biraz iyi olmas? laz?m Ama çok kasma iyi dinler ve nelerden bahsetti?ini takip edersen ve ilgili yerleri kitaptan çizersen yapars?n. Ben wilderness'ta polonyal?lardan kopya çekmi?tim ))

te?ekkür ederim gruba istek yollad?m önerdi?iniz apart?n olanaklar? ücreti ne kadar acaba ? kesin olarak 6 ki?i mi kalmam?z gerek biz 2 ki?iyiz 4 ki?i kar???k olsa oluyor mu mesela 2 ukraynal? 1 rus 1 bulgar gibi amac?m 5 türkle ayn? evde kalmak istememek sonuçda dil geli?tirmeye gidiyoruz

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

umar?m s?navdan geçerim ya bu konuda baya endi?eliyim aç?kças? neyse çal???r?z art?k bol bol ezber yapar?z te?ekkürler

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

benim 15 inde çal?maya ba?l?yo olmam laz?m ve 14 ü gecesi yola ç?kmam laz?m ula??m biraz s?k?nt?ym?? o yzden toplu olarak gitsek yada yan?m?zda birileri olsa daha iyi olur diye dü?ünmü?tüm ..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Haziran?n 12'sinde i? ba?? yap?cak ba?ka biri daha yok mu ?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

3 haziran 'da giden yok mu ?u wisconsin 'e

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

washington dc olmaz bende 17 si gibi wisconsine gelicem arkadaslar tan?sal?m kaynasal?m

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Kerem selam bende ayn? otelde lifeguardl?k yap?cam 10 haziran gidi? tarihim size kal?cak yer sa?l?yorlar m???

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı canyucel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kerem selam bende ayn? otelde lifeguardl?k yap?cam 10 haziran gidi? tarihim size kal?cak yer sa?l?yorlar m???
    sa?l?yorlard? kabul etmedik çok kötüydü ko?ullar? 4 8 ki?i net yok tv yok bi?ey yok yani bide 250 dolar depozito istiyorlard? istemedik ba?ka bir motelde kal?caz ara?t?r?yoruz...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı KEREMYK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sa?l?yorlard? kabul etmedik çok kötüydü ko?ullar? 4 8 ki?i net yok tv yok bi?ey yok yani bide 250 dolar depozito istiyorlard? istemedik ba?ka bir motelde kal?caz ara?t?r?yoruz...
    Bana etrafta olan motel adresleri ve internet sitelerini gönderdiler , haftal?k ortala 80 ile 150 dolar aras?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı canyucel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana etrafta olan motel adresleri ve internet sitelerini gönderdiler , haftal?k ortala 80 ile 150 dolar aras?
    en iyisi surfside motelmi? 85 dolar biz oray? tercih ettik ?u anda kapal? gelince sahibi ileti?ime geçicez

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

arkada?lar noah's parkta server food worker olarak çal??cam 15 haziranda i? ba?? yapcam vizeden geçersem umar?m bi s?k?nt?m kalm?ycak herhalde uçak bileti i?ini ne yapt?n?z 13-14 ünde yola ç?kcaklarla konu?al?m

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Paul Bunyan Northwoods Restaurant'da çal??acak olan var m? arkada?lar ?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı wesley Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkada?lar noah's parkta server food worker olarak çal??cam 15 haziranda i? ba?? yapcam vizeden geçersem umar?m bi s?k?nt?m kalm?ycak herhalde uçak bileti i?ini ne yapt?n?z 13-14 ünde yola ç?kcaklarla konu?al?m
    bende 15inde i?e ba?l?cam vizeyi al?rsam 14 ünde uçak bileti al?cam

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı Gkbrk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende 15inde i?e ba?l?cam vizeyi al?rsam 14 ünde uçak bileti al?cam
    aynen bende 15 inde i?ba?? yapca??m? söyledim sen bileti ald?n m? bide noahs arktam? olcaks?n

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı wesley Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen bende 15 inde i?ba?? yapca??m? söyledim sen bileti ald?n m? bide noahs arktam? olcaks?n
    evet bende noahs ta lifeguard olucam tabi vizeyi al?rsam 14 üne bileti al?cam ama vize görü?mesinden sonra vize görü?mem 30 nisan ankarada sabah 8 45

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

bende vize görü?mesine may?s ba??nda gitcem umar?m al?r?z

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)