Merhaba arkadaþlar. Bu yaz South Carolina Hilton Head Island'da olacaðým büyük bir ihtimalle. Bu bankalarýn verdiði mil kartlarý oluyor(maximiles, adios vs. gibi) Bunlar hakkýnda bir bilgisi olan, ne olduðunu anlatabilecek olan varmý acaba?
Merhaba arkadaþlar. Bu yaz South Carolina Hilton Head Island'da olacaðým büyük bir ihtimalle. Bu bankalarýn verdiði mil kartlarý oluyor(maximiles, adios vs. gibi) Bunlar hakkýnda bir bilgisi olan, ne olduðunu anlatabilecek olan varmý acaba?
Ben maximiles kullanýyorum ve þuana kadar birkaç kere uçak bileti aldým millerle. Gayet güzel bir sistem olduðunu söyleyebilirim, iyi mil birikiyor, ancak yurtdýþý için uçak bileti hiç almadým bu millerle o konuda bir þey diyemem yani
Ne olduðunu sormuþsun bu kartlarýn. Normal kredi kartýndan bir farký yok. Normal kartlarda da puan birikiyor ya, bu kartlarda hem puan hem mil birikiyor. Milleri kazanma oraný alýþveriþ yaptýðýn iþyerine göre deðiþiyor. Alýþveriþ yaptýðýn miktarýn %0,5 %1 %2 kadar oranlarýnda mil eklenebiliyor.
Yaptýðýmýz uçuþtan mil kazanmak gibi bir durum varmý peki?
Arkadaþlar ben Wings kullanýyorum. 1 tl harcam bir mil puan newyork 65000 puan civarýnda tutuyor bence iyi bi bakýn derim
Bu mil puan ile mil ayný þey deðil heralde. Yani kazandýðýn 1 mil puan uzaklýk ölçüsü olan mil anlamýna gelmiyor. Kýsacasý 1 mil puan = 1 mil diye bi eþitlik yok yani?
Her uçuþ þirketi için geçerli deðil.
---wat where amazing happens---
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks