Merhaba arkadaþlar Haziran 2013'ten itibaren West Yellowstone, Montana'da Market Place'de çalýþacaðým. Bu ayný yerde ikinci deneyimim olacak. Ayný þehre gidecek olanlarýn tüm sorularýný cevaplamaya hazýrým.![]()
Merhaba arkadaþlar Haziran 2013'ten itibaren West Yellowstone, Montana'da Market Place'de çalýþacaðým. Bu ayný yerde ikinci deneyimim olacak. Ayný þehre gidecek olanlarýn tüm sorularýný cevaplamaya hazýrým.![]()
Dostum merhaba, bende bu yaz yellowstone na gitmeyi düþünüyorum ama xanterra yellowstone national park.senin çalýþacaðýn yerde buranýn içindemi? Ben emin olamadým henüz doðal yaþam manzara çok güzel gibi görünüyo ama sýkýcý olabilir mi acaba ne dersin? :/
West yellowstone, Yellowstone national parkýn batý giriþinde küçük bir þehir. Senin gideceðin yer anladýðým kadarýyla parkýn içerisinde. Parkýn içerisindeki iþ ve sosyal hayat hakkýnda çok ayrýntýlý bilgim yok açýkçasý. Park tam bir doða harikasý. Eðer parkýn içerisindeyse gideceðin yer çok sosyal bir ortam olmayabilir ama çok samimi, yakýn arkadaþlýklar kurabilirsin. Zamanýnýn çoðu iþ arladaþlarýnla geçer. Sýkýlýp sýkýlmayacaðýn hakkýnda bir þey söyleyemem o tamamen senin yaþam tarzýna baðlý ama bir arkadaþým 3 yýl boyunca parkýn içerisinde bir otelde çalýþtý. Beðenmese hep ayný yere gitmezdi diye düþünüyorum.
Haklýsýn çok büyük ihtimalle gidicem. Bakarsýn oralarda biyerde karþýlaþýrýz bilgilendirme için çok saðol![]()
Rica ederim. Parkýn içerisinde çalýþan çoðu kiþi paychecklerini bozdurmaya west yellowstone'daki bankalara gelirler. Market Place Supermarket'te olacaðým senin de yolun düþerse beklerim. Adým Erkan. Þimdiden iyi eðlenceler![]()
Ozan ben çok memnun oldumÝstersen beni ekleyebilirsin facede
Hem iletiþimde kalmýþ oluruz benim muhtemelen daha yardýma çok ihtiyacým olcak, þimdiden çok teþekkürler yardýmlarýn için![]()
Konu ozgursum tarafýndan (17-02-2013 Saat 12:35 PM ) deðiþtirilmiþtir.
Merhaba Ozan, dün eklemeye çalýþtým ancak ortak arkadaþ olmayanlar ekleyemiyor seni sanýrým. Mesajlarý da kabul etmiyorsun. O yüzden istersen sen ekle![]()
Konu ozgursum tarafýndan (17-02-2013 Saat 12:36 PM ) deðiþtirilmiþtir.
Konu icinde Kisisel Bigli paylasimi yasaktir. Konu ile bilgi paylasimini burdan yaparsaniz gidecek baska kisilere de yardiminiz olmus olur.
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Pardon bilmiyodum
Erkan ozaman ben özel mesaj atýcam ama þuan atamýyorum mesaj sayýmýn 10 üzerinde olmasý gerekiyomuþ
Bu yaptýðýn sadece bencillik.Eminimki arkadaþtan bilgiyi aldýktan sonra forumu unutacaksýn ve Amerikadan döndükten sonra kimseye faydan olmayacak.Býrak bari burdan haberleþ oraya gitmiþ kiþiylede foruma faydasý olsun,seneye yada daha sonra gideceklere örnek bi konu kalsýn.Özelden haberleþip bilgi paylaþýnca sadece sen faydalanmýþ oluyosun.Nedir bu özelden haberleþme meraký anlamýyorum.Seninde sitede bulunma amacýn yardým almak.Diðerlerinin yardým almasýný engellemiþ oluyosun özelden haberleþerek.
ben de Montana 205 Buffalo Horn Creek Gallatin Gateway , 320 Guest Ranch te olacaðm Hazýran itibariyle. çevreyi oldukça merak ediyorum.ulaþýmý , gidilecek yerleri , yanýmda uzun kollu eþyalar aðýrlýklý olmak üzere çok biþey almayý düþünmüyorum malum yüksek ve daðlýk bir yere gidiyoruz. iþ imkanlarým çok iyi görünüyor. umarým orasý da öyle olur. oradaki arkadaþlarla görüþmek istrim
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Bende West Yellowstone Hibernation Station da çalýþacaðým bu yaz bir kaç sorum olacak?
Merhaba ben de cut bank'e gidiyorum montana'da. Bilgisi olan varsa paylaþabilir mi acaba? Þimdiden teþekkürler.
Aslýnda ilk sormak istediðim þey gidiþle ilgili olacak en ucuza nasýl gidebilirim bilet fiyatlarýna baktým new york gidiþ geliþ 700$ ken bozeman 1400 1500$ civarý?
Evet Bozeman'a gitmek için artý bir uçuþ daha yapman gerekiyor ve bu durum neden bilmiyorum biletleri pahalý hale getiriyor. Ýki yýl önce Ýstanbul-Bozeman / NY-Ýstanbul biletini 826€'ya aldým. Bu sene Ýstanbul-Bozeman / LA-Ýstanbul biletini 798€'ya aldým. Yani garip bir durum ama Bozeman'a biletler pahalý
Hibernation Station'a gelince. Aslýnda orasýnýn adýný daha önce duymamýþtým ama sen söyledikten sonra merak edip baktým. Gördüðüm bir yer ama ismini hatýrlamýyormuþumYer hakkýnda pek bir bilgim yok. Hiç orada çalýþan bir arkadaþým olmadý. Ama þehir hakkýnda merak ettiðin hemen hemen her þeyi cevaplayabilirim.
PR, Reklamcý, Fotoðrafçý, Maceracý, Amca
Þehir nasýl bir yer insanlarý nasýl? duyduðuma ve okudðuma göre zenci veya meksikalýlar olunca kötü oluyormuþ ama bu yer hakkýnda pek bir bilgim yok.. ayrýca sen konaklama iþini nasýl yapacaksýn?
Þehir çok küçük. Soranlara hep söylüyorum bir ucundan diðer ucuna yürüyerek 15 dakikada gidilebilir. Ýnsanlarý çok samimi, yardýmsever. Yani ben oraya gittiðimde tüm Amerikalýlarý böyle iyi zannedip önemsemedim. Ta ki New York'a gidip oradaki insanlarla iletiþim kurana kadar. Daha sonra anladým deðerlerini.
Siyahi insanlar yok denecek kadar az. Olanlar da zaten Jamaikalý falan zaten. Meksikalýlar çok fazla. Ama onlarda oranýn sakinleri deðiller. Onlar da çalýþmak için oraya geliyorlar. Meksikalýlarýn iyi olanlarý da var kelimenin tam anlamýyla pislik olanlarý da var. Ama bana hep iyiler denk geldi. Yani çalýþtýðým yerde çalýþan Meksikalýlar hep iyi insanlardý.
Konaklama iþini iþ verenim ayarlýyor.
Benim iþ verenimde konaklamayý ayarlýyor ama þehirin dýþýnda 7 mil uzaklýkta ne tv nede internet yok kendim ev bulma imkaným olabilir mi çünkü ikinci bir iþ yapmakta istiyorum ve gidip gelmesi sýkýntý olacak gibime geliyor
Gitmeden önce ayarlayabilirsen imkânýn olur ancak gittikten sonra ev bulmak neredeyse imkânsýz. Yani çok fazla konaklama yeri yok ve olanlar da mayýstan itibaren doluyorlar. Ýþ vereninle iletiþime geçip isteðini ve nedenini belirtirsen yardýmcý olabilir diye düþünüyorum.
Kötü oldu bu ya ben ayarlarým bi ev diye düþünüyordum
Ýlk gidiþimde iþ verenim konaklama saðlamýyordu. Ricam üzerine yardýmcý oldu. Onda bile çok zor bulduk. Yani WAT ve mevsimlik çalýþma için çok fazla kiþi geliyor oraya ve evler de kýsa sürede doluyor.
Anladým saðolasýn. peki travel olarak neyi önerirsin? kafamda bi kaç þey var ama emin olamyýyorum bir türlü
Geçen gittiðimde maddi durumdan ötürü sadece NY'u gezmiþ ve oradan dönmüþtüm. O yüzden pek tavsiye verebilecek konumda deðilim.![]()
Bende çok para harcamak istemiyorum travel için ama araba kiralayýp las vegas san diago san frassico ya falan gitmek istiyorum ama ne yapacaðýmý tam oalrak netleþtiremedim
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks