Merhaba arkada?lar Haziran 2013'ten itibaren West Yellowstone, Montana'da Market Place'de çal??aca??m. Bu ayn? yerde ikinci deneyimim olacak. Ayn? ?ehre gidecek olanlar?n tüm sorular?n? cevaplamaya haz?r?m.![]()
Merhaba arkada?lar Haziran 2013'ten itibaren West Yellowstone, Montana'da Market Place'de çal??aca??m. Bu ayn? yerde ikinci deneyimim olacak. Ayn? ?ehre gidecek olanlar?n tüm sorular?n? cevaplamaya haz?r?m.![]()
Dostum merhaba, bende bu yaz yellowstone na gitmeyi dü?ünüyorum ama xanterra yellowstone national park.senin çal??aca??n yerde buran?n içindemi? Ben emin olamad?m henüz do?al ya?am manzara çok güzel gibi görünüyo ama s?k?c? olabilir mi acaba ne dersin? :/
West yellowstone, Yellowstone national park?n bat? giri?inde küçük bir ?ehir. Senin gidece?in yer anlad???m kadar?yla park?n içerisinde. Park?n içerisindeki i? ve sosyal hayat hakk?nda çok ayr?nt?l? bilgim yok aç?kças?. Park tam bir do?a harikas?. E?er park?n içerisindeyse gidece?in yer çok sosyal bir ortam olmayabilir ama çok samimi, yak?n arkada?l?klar kurabilirsin. Zaman?n?n ço?u i? arlada?lar?nla geçer. S?k?l?p s?k?lmayaca??n hakk?nda bir ?ey söyleyemem o tamamen senin ya?am tarz?na ba?l? ama bir arkada??m 3 y?l boyunca park?n içerisinde bir otelde çal??t?. Be?enmese hep ayn? yere gitmezdi diye dü?ünüyorum.
Hakl?s?n çok büyük ihtimalle gidicem. Bakars?n oralarda biyerde kar??la??r?z bilgilendirme için çok sa?ol![]()
Rica ederim. Park?n içerisinde çal??an ço?u ki?i paychecklerini bozdurmaya west yellowstone'daki bankalara gelirler. Market Place Supermarket'te olaca??m senin de yolun dü?erse beklerim. Ad?m Erkan. ?imdiden iyi e?lenceler![]()
Ozan ben çok memnun oldum?stersen beni ekleyebilirsin facede
Hem ileti?imde kalm?? oluruz benim muhtemelen daha yard?ma çok ihtiyac?m olcak, ?imdiden çok te?ekkürler yard?mlar?n için![]()
Konu ozgursum tarafýndan (17-02-2013 Saat 12:35 PM ) deðiþtirilmiþtir.
Merhaba Ozan, dün eklemeye çal??t?m ancak ortak arkada? olmayanlar ekleyemiyor seni san?r?m. Mesajlar? da kabul etmiyorsun. O yüzden istersen sen ekle![]()
Konu ozgursum tarafýndan (17-02-2013 Saat 12:36 PM ) deðiþtirilmiþtir.
Konu icinde Kisisel Bigli paylasimi yasaktir. Konu ile bilgi paylasimini burdan yaparsaniz gidecek baska kisilere de yardiminiz olmus olur.
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Pardon bilmiyodum
Erkan ozaman ben özel mesaj at?cam ama ?uan atam?yorum mesaj say?m?n 10 üzerinde olmas? gerekiyomu?
Bu yapt???n sadece bencillik.Eminimki arkada?tan bilgiyi ald?ktan sonra forumu unutacaks?n ve Amerikadan döndükten sonra kimseye faydan olmayacak.B?rak bari burdan haberle? oraya gitmi? ki?iylede foruma faydas? olsun,seneye yada daha sonra gideceklere örnek bi konu kals?n.Özelden haberle?ip bilgi payla??nca sadece sen faydalanm?? oluyosun.Nedir bu özelden haberle?me merak? anlam?yorum.Seninde sitede bulunma amac?n yard?m almak.Di?erlerinin yard?m almas?n? engellemi? oluyosun özelden haberle?erek.
ben de Montana 205 Buffalo Horn Creek Gallatin Gateway , 320 Guest Ranch te olaca?m Haz?ran itibariyle. çevreyi oldukça merak ediyorum.ula??m? , gidilecek yerleri , yan?mda uzun kollu e?yalar a??rl?kl? olmak üzere çok bi?ey almay? dü?ünmüyorum malum yüksek ve da?l?k bir yere gidiyoruz. i? imkanlar?m çok iyi görünüyor. umar?m oras? da öyle olur. oradaki arkada?larla görü?mek istrim
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Bende West Yellowstone Hibernation Station da çal??aca??m bu yaz bir kaç sorum olacak?
Merhaba ben de cut bank'e gidiyorum montana'da. Bilgisi olan varsa payla?abilir mi acaba? ?imdiden te?ekkürler.
Asl?nda ilk sormak istedi?im ?ey gidi?le ilgili olacak en ucuza nas?l gidebilirim bilet fiyatlar?na bakt?m new york gidi? geli? 700$ ken bozeman 1400 1500$ civar??
Evet Bozeman'a gitmek için art? bir uçu? daha yapman gerekiyor ve bu durum neden bilmiyorum biletleri pahal? hale getiriyor. ?ki y?l önce ?stanbul-Bozeman / NY-?stanbul biletini 826€'ya ald?m. Bu sene ?stanbul-Bozeman / LA-?stanbul biletini 798€'ya ald?m. Yani garip bir durum ama Bozeman'a biletler pahal?
Hibernation Station'a gelince. Asl?nda oras?n?n ad?n? daha önce duymam??t?m ama sen söyledikten sonra merak edip bakt?m. Gördü?üm bir yer ama ismini hat?rlam?yormu?umYer hakk?nda pek bir bilgim yok. Hiç orada çal??an bir arkada??m olmad?. Ama ?ehir hakk?nda merak etti?in hemen hemen her ?eyi cevaplayabilirim.
PR, Reklamcý, Fotoðrafçý, Maceracý, Amca
?ehir nas?l bir yer insanlar? nas?l? duydu?uma ve okud?uma göre zenci veya meksikal?lar olunca kötü oluyormu? ama bu yer hakk?nda pek bir bilgim yok.. ayr?ca sen konaklama i?ini nas?l yapacaks?n?
?ehir çok küçük. Soranlara hep söylüyorum bir ucundan di?er ucuna yürüyerek 15 dakikada gidilebilir. ?nsanlar? çok samimi, yard?msever. Yani ben oraya gitti?imde tüm Amerikal?lar? böyle iyi zannedip önemsemedim. Ta ki New York'a gidip oradaki insanlarla ileti?im kurana kadar. Daha sonra anlad?m de?erlerini.
Siyahi insanlar yok denecek kadar az. Olanlar da zaten Jamaikal? falan zaten. Meksikal?lar çok fazla. Ama onlarda oran?n sakinleri de?iller. Onlar da çal??mak için oraya geliyorlar. Meksikal?lar?n iyi olanlar? da var kelimenin tam anlam?yla pislik olanlar? da var. Ama bana hep iyiler denk geldi. Yani çal??t???m yerde çal??an Meksikal?lar hep iyi insanlard?.
Konaklama i?ini i? verenim ayarl?yor.
Benim i? verenimde konaklamay? ayarl?yor ama ?ehirin d???nda 7 mil uzakl?kta ne tv nede internet yok kendim ev bulma imkan?m olabilir mi çünkü ikinci bir i? yapmakta istiyorum ve gidip gelmesi s?k?nt? olacak gibime geliyor
Gitmeden önce ayarlayabilirsen imkân?n olur ancak gittikten sonra ev bulmak neredeyse imkâns?z. Yani çok fazla konaklama yeri yok ve olanlar da may?stan itibaren doluyorlar. ?? vereninle ileti?ime geçip iste?ini ve nedenini belirtirsen yard?mc? olabilir diye dü?ünüyorum.
Kötü oldu bu ya ben ayarlar?m bi ev diye dü?ünüyordum
?lk gidi?imde i? verenim konaklama sa?lam?yordu. Ricam üzerine yard?mc? oldu. Onda bile çok zor bulduk. Yani WAT ve mevsimlik çal??ma için çok fazla ki?i geliyor oraya ve evler de k?sa sürede doluyor.
Anlad?m sa?olas?n. peki travel olarak neyi önerirsin? kafamda bi kaç ?ey var ama emin olamy?yorum bir türlü
Geçen gitti?imde maddi durumdan ötürü sadece NY'u gezmi? ve oradan dönmü?tüm. O yüzden pek tavsiye verebilecek konumda de?ilim.![]()
Bende çok para harcamak istemiyorum travel için ama araba kiralay?p las vegas san diago san frassico ya falan gitmek istiyorum ama ne yapaca??m? tam oalrak netle?tiremedim
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks