Work and Travel
Toplam 28 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 28 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2013'de West Yellowstone, Montana'da olacaklar, tan??al?m!

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Arrow 2013'de West Yellowstone, Montana'da olacaklar, tan??al?m!

Merhaba arkada?lar Haziran 2013'ten itibaren West Yellowstone, Montana'da Market Place'de çal??aca??m. Bu ayn? yerde ikinci deneyimim olacak. Ayn? ?ehre gidecek olanlar?n tüm sorular?n? cevaplamaya haz?r?m.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Dostum merhaba, bende bu yaz yellowstone na gitmeyi dü?ünüyorum ama xanterra yellowstone national park.senin çal??aca??n yerde buran?n içindemi? Ben emin olamad?m henüz do?al ya?am manzara çok güzel gibi görünüyo ama s?k?c? olabilir mi acaba ne dersin? :/

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

West yellowstone, Yellowstone national park?n bat? giri?inde küçük bir ?ehir. Senin gidece?in yer anlad???m kadar?yla park?n içerisinde. Park?n içerisindeki i? ve sosyal hayat hakk?nda çok ayr?nt?l? bilgim yok aç?kças?. Park tam bir do?a harikas?. E?er park?n içerisindeyse gidece?in yer çok sosyal bir ortam olmayabilir ama çok samimi, yak?n arkada?l?klar kurabilirsin. Zaman?n?n ço?u i? arlada?lar?nla geçer. S?k?l?p s?k?lmayaca??n hakk?nda bir ?ey söyleyemem o tamamen senin ya?am tarz?na ba?l? ama bir arkada??m 3 y?l boyunca park?n içerisinde bir otelde çal??t?. Be?enmese hep ayn? yere gitmezdi diye dü?ünüyorum.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Hakl?s?n çok büyük ihtimalle gidicem. Bakars?n oralarda biyerde kar??la??r?z bilgilendirme için çok sa?ol

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Rica ederim. Park?n içerisinde çal??an ço?u ki?i paychecklerini bozdurmaya west yellowstone'daki bankalara gelirler. Market Place Supermarket'te olaca??m senin de yolun dü?erse beklerim. Ad?m Erkan. ?imdiden iyi e?lenceler

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı pilotozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hakl?s?n çok büyük ihtimalle gidicem. Bakars?n oralarda biyerde kar??la??r?z bilgilendirme için çok sa?ol
    Unutmadan, Yellowstone kuzeyde ve rak?m? yüksek oldu?u için yaz?n bile so?uk olur. Yayla havas? gibi bir havas? vard?r. Yaz?n gitti?ine aldanma en az?ndan bir iki uzun kollu ?eyler götür yan?nda

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ozan ben çok memnun oldum ?stersen beni ekleyebilirsin facede

Hem ileti?imde kalm?? oluruz benim muhtemelen daha yard?ma çok ihtiyac?m olcak, ?imdiden çok te?ekkürler yard?mlar?n için
    Konu ozgursum tarafından (17-02-2013 Saat 12:35 PM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Merhaba Ozan, dün eklemeye çal??t?m ancak ortak arkada? olmayanlar ekleyemiyor seni san?r?m. Mesajlar? da kabul etmiyorsun. O yüzden istersen sen ekle
    Konu ozgursum tarafından (17-02-2013 Saat 12:36 PM ) değiştirilmiştir.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Konu icinde Kisisel Bigli paylasimi yasaktir. Konu ile bilgi paylasimini burdan yaparsaniz gidecek baska kisilere de yardiminiz olmus olur.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Pardon bilmiyodum

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Erkan ozaman ben özel mesaj at?cam ama ?uan atam?yorum mesaj say?m?n 10 üzerinde olmas? gerekiyomu?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı pilotozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bununla birlikte 10 oldu galiba
    Bu yapt???n sadece bencillik.Eminimki arkada?tan bilgiyi ald?ktan sonra forumu unutacaks?n ve Amerikadan döndükten sonra kimseye faydan olmayacak.B?rak bari burdan haberle? oraya gitmi? ki?iylede foruma faydas? olsun,seneye yada daha sonra gideceklere örnek bi konu kals?n.Özelden haberle?ip bilgi payla??nca sadece sen faydalanm?? oluyosun.Nedir bu özelden haberle?me merak? anlam?yorum.Seninde sitede bulunma amac?n yard?m almak.Di?erlerinin yard?m almas?n? engellemi? oluyosun özelden haberle?erek.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben de Montana 205 Buffalo Horn Creek Gallatin Gateway , 320 Guest Ranch te olaca?m Haz?ran itibariyle. çevreyi oldukça merak ediyorum.ula??m? , gidilecek yerleri , yan?mda uzun kollu e?yalar a??rl?kl? olmak üzere çok bi?ey almay? dü?ünmüyorum malum yüksek ve da?l?k bir yere gidiyoruz. i? imkanlar?m çok iyi görünüyor. umar?m oras? da öyle olur. oradaki arkada?larla görü?mek istrim

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu yapt???n sadece bencillik.Eminimki arkada?tan bilgiyi ald?ktan sonra forumu unutacaks?n ve Amerikadan döndükten sonra kimseye faydan olmayacak.B?rak bari burdan haberle? oraya gitmi? ki?iylede foruma faydas? olsun,seneye yada daha sonra gideceklere örnek bi konu kals?n.Özelden haberle?ip bilgi payla??nca sadece sen faydalanm?? oluyosun.Nedir bu özelden haberle?me merak? anlam?yorum.Seninde sitede bulunma amac?n yard?m almak.Di?erlerinin yard?m almas?n? engellemi? oluyosun özelden haberle?erek.
    arkada??n bu 10 mesaj say?s?na ula?ma çabas? ba?ar?s?z olunca facebook uzer?nden d?ger b?r uyeyle ?letisim haline gecmistir. Amac? foruma katk?da bulunmak ya da forumdaki bilgilerden faydalanmak , paylasimda bulunmak degil. Kendi sorusunu sorup ortadan kaybolan tiplerden.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bende West Yellowstone Hibernation Station da çal??aca??m bu yaz bir kaç sorum olacak?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Tiryaki92 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende West Yellowstone Hibernation Station da çal??aca??m bu yaz bir kaç sorum olacak?
    Merhaba, ilk defa gidiyorsun san?r?m West Yellowstone'a. Elimden geldi?ince cevaplamaya çal???r?m sorular?n?
    PR, Reklamcı, Fotoğrafçı, Maceracı, Amca

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Merhaba ben de cut bank'e gidiyorum montana'da. Bilgisi olan varsa payla?abilir mi acaba? ?imdiden te?ekkürler.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Asl?nda ilk sormak istedi?im ?ey gidi?le ilgili olacak en ucuza nas?l gidebilirim bilet fiyatlar?na bakt?m new york gidi? geli? 700$ ken bozeman 1400 1500$ civar??

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Asl?nda ilk sormak istedi?im ?ey gidi?le ilgili olacak en ucuza nas?l gidebilirim bilet fiyatlar?na bakt?m new york gidi? geli? 700$ ken bozeman 1400 1500$ civar??
    Evet Bozeman'a gitmek için art? bir uçu? daha yapman gerekiyor ve bu durum neden bilmiyorum biletleri pahal? hale getiriyor. ?ki y?l önce ?stanbul-Bozeman / NY-?stanbul biletini 826€'ya ald?m. Bu sene ?stanbul-Bozeman / LA-?stanbul biletini 798€'ya ald?m. Yani garip bir durum ama Bozeman'a biletler pahal?
    Hibernation Station'a gelince. Asl?nda oras?n?n ad?n? daha önce duymam??t?m ama sen söyledikten sonra merak edip bakt?m. Gördü?üm bir yer ama ismini hat?rlam?yormu?um Yer hakk?nda pek bir bilgim yok. Hiç orada çal??an bir arkada??m olmad?. Ama ?ehir hakk?nda merak etti?in hemen hemen her ?eyi cevaplayabilirim.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

?ehir nas?l bir yer insanlar? nas?l? duydu?uma ve okud?uma göre zenci veya meksikal?lar olunca kötü oluyormu? ama bu yer hakk?nda pek bir bilgim yok.. ayr?ca sen konaklama i?ini nas?l yapacaks?n?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

?ehir nas?l bir yer insanlar? nas?l? duydu?uma ve okud?uma göre zenci veya meksikal?lar olunca kötü oluyormu? ama bu yer hakk?nda pek bir bilgim yok.. ayr?ca sen konaklama i?ini nas?l yapacaks?n?
    ?ehir çok küçük. Soranlara hep söylüyorum bir ucundan di?er ucuna yürüyerek 15 dakikada gidilebilir. ?nsanlar? çok samimi, yard?msever. Yani ben oraya gitti?imde tüm Amerikal?lar? böyle iyi zannedip önemsemedim. Ta ki New York'a gidip oradaki insanlarla ileti?im kurana kadar. Daha sonra anlad?m de?erlerini.

Siyahi insanlar yok denecek kadar az. Olanlar da zaten Jamaikal? falan zaten. Meksikal?lar çok fazla. Ama onlarda oran?n sakinleri de?iller. Onlar da çal??mak için oraya geliyorlar. Meksikal?lar?n iyi olanlar? da var kelimenin tam anlam?yla pislik olanlar? da var. Ama bana hep iyiler denk geldi. Yani çal??t???m yerde çal??an Meksikal?lar hep iyi insanlard?.

Konaklama i?ini i? verenim ayarl?yor.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Benim i? verenimde konaklamay? ayarl?yor ama ?ehirin d???nda 7 mil uzakl?kta ne tv nede internet yok kendim ev bulma imkan?m olabilir mi çünkü ikinci bir i? yapmakta istiyorum ve gidip gelmesi s?k?nt? olacak gibime geliyor

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Benim i? verenimde konaklamay? ayarl?yor ama ?ehirin d???nda 7 mil uzakl?kta ne tv nede internet yok kendim ev bulma imkan?m olabilir mi çünkü ikinci bir i? yapmakta istiyorum ve gidip gelmesi s?k?nt? olacak gibime geliyor
    Gitmeden önce ayarlayabilirsen imkân?n olur ancak gittikten sonra ev bulmak neredeyse imkâns?z. Yani çok fazla konaklama yeri yok ve olanlar da may?stan itibaren doluyorlar. ?? vereninle ileti?ime geçip iste?ini ve nedenini belirtirsen yard?mc? olabilir diye dü?ünüyorum.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Kötü oldu bu ya ben ayarlar?m bi ev diye dü?ünüyordum

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

?lk gidi?imde i? verenim konaklama sa?lam?yordu. Ricam üzerine yard?mc? oldu. Onda bile çok zor bulduk. Yani WAT ve mevsimlik çal??ma için çok fazla ki?i geliyor oraya ve evler de k?sa sürede doluyor.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Anlad?m sa?olas?n. peki travel olarak neyi önerirsin? kafamda bi kaç ?ey var ama emin olamy?yorum bir türlü

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Geçen gitti?imde maddi durumdan ötürü sadece NY'u gezmi? ve oradan dönmü?tüm. O yüzden pek tavsiye verebilecek konumda de?ilim.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bende çok para harcamak istemiyorum travel için ama araba kiralay?p las vegas san diago san frassico ya falan gitmek istiyorum ama ne yapaca??m? tam oalrak netle?tiremedim

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)