Kendi aç?mdan çok fazla yol katettim ama gördü?üm kadar?yla gidenlerin yüzde %90 '? gitti?i gibi geri geliyo..ingilizcesi s?f?r gelen s?f?r dönüyoBi t?p c? arkda? vard? ingilizce için gelmi?..Ya t?bbi terimlerle yada müh. terimleriyle ne alakas? var günlük konusmalar?n..
ingilizceniz temel olarak yoksa orda üstüne koyman?z imkans?z.Aancak basit kelimeler ö?renirsiniz.Anlamad?g?n?z içinde kula??n?z geli?mez zaten.Özel okul okuyan arkada?lar?n ço?unun ingilizceleri am is are seviyesinde anca vard?..En fazla mühendislik ö?rencilerini gördüm etraf?mda ama ingilizceleri 0 gelip öle geri döndüler.Yine ayn? ?ekilde paralar? bitince aileden binlerce dolar isteyen birsürü adam gördüm.tÜRK K?zlarI konusunda hayal k?r?kl?g?na ugrad?m.Çünkü nerde bi tc k?z kalabal?g? olsa orda mulaka bir gerginlik ve problem yasand?g?na sahit oldum.Erkekler konusunda ise gidenlerde genelde ?u vard?.Türkiyedeki ki?ili?ini tc b?rak?p usa de hiçbir kaba koyamayaca??n ne olduklar?n? çözemedi?im adamlara dönü?tüklerini gördüm...Ba?z? ortamlarda öle muhabbetler döndüki inanamazs?n?z..?ok ediciydi.(çünkü biliyorum ki tc o adam öle de?il)
Tavsiyem ki?ili?iniz neyse o olun ...usa liler rahat diye rahat olma çabalar?na girip kendinizi kaybetmeyin..?nilizce konusunda mutlaka çal???n temel yap?n öle gidin...Her türlü zorluk kar??s?nda anneye babaya msj at?p yard?m beklemeyin ayakta kal?n sorunlarra çözüm üretin.Arkada?lar?n?zla illede cinsellik ya?amak için arkada?l?k kurmay?n çünkü ilerde görü?ebilece?iniz arkada?lar?n?z olsun..Sevgili mutlaka yap?n ama türkiyede bi sevgiline nas?l sayg? duuyosan onlarada ayn? sayg?y? gösterin hepsini fa..?e olarak görmeyin çünkü onlarda duygular? olan insanlar.Türklerle erkek k?z farketmez hiç tak?lmay?n görürseniz yolunuzu de?i?tirin yabanc?lar?n oldugu otellerde oda tutun çünkü wat sonunda ne demek istedi?imi anl?caks?n?z..Ben harika vakit geçirdim harika an?lar?m var ve inan?lmaz verimli geçti...Sorusu olan özeden yazarsa cvplar?m..face adresimide verebilirim.
Bunlar benim gördüklerim tabiyki olumsuz de?il bu kadar.Olumlu taraflar?n? ya?ad?klar?m? yazsam buraya s?gd?ramam.![]()

Bi t?p c? arkda? vard? ingilizce için gelmi?..Ya t?bbi terimlerle yada müh. terimleriyle ne alakas? var günlük konusmalar?n..
ingilizceniz temel olarak yoksa orda üstüne koyman?z imkans?z.Aancak basit kelimeler ö?renirsiniz.Anlamad?g?n?z içinde kula??n?z geli?mez zaten.Özel okul okuyan arkada?lar?n ço?unun ingilizceleri am is are seviyesinde anca vard?..En fazla mühendislik ö?rencilerini gördüm etraf?mda ama ingilizceleri 0 gelip öle geri döndüler.Yine ayn? ?ekilde paralar? bitince aileden binlerce dolar isteyen birsürü adam gördüm.tÜRK K?zlarI konusunda hayal k?r?kl?g?na ugrad?m.Çünkü nerde bi tc k?z kalabal?g? olsa orda mulaka bir gerginlik ve problem yasand?g?na sahit oldum.Erkekler konusunda ise gidenlerde genelde ?u vard?.Türkiyedeki ki?ili?ini tc b?rak?p usa de hiçbir kaba koyamayaca??n ne olduklar?n? çözemedi?im adamlara dönü?tüklerini gördüm...Ba?z? ortamlarda öle muhabbetler döndüki inanamazs?n?z..?ok ediciydi.(çünkü biliyorum ki tc o adam öle de?il)
Alıntı

Bookmarks