Konuyu açan arkadaşın yazdıklarının büyük kısmına katılıyorum. Özellikle Türklerle takılmayın kısmına. İnanın bizi rezil etmek için ellerinden ne gelirse yapanlar var. Erkeklerimiz ABD deki kızların hepsiyle takılıp her haltı yiyebileceklerini sanıyor. Hareketleri, insanlara tutumları son derece çirkin ve utanç verici. Kızlarımız da Türkiye'de giyemedikleri açıklıkta ne varsa ABD de açılıp saçılıyorlar. Kendilerini her yerde göstermeye çalışıyorlar ve çok kavgacı olabiliyorlar. Tabi bu her insan için geçerli değil, kız olsun erkek olsun çok düzgün arkadaşlarımız da yok değil.
Ayrıca bizim insanımızda genel olarak ön yargı ve insanların hayatına karışma söz konusu. Amerikalılar da bunlardan asla hoşlanmıyor. Sonra insanlarımızda iş etiği denen bir şey yok. Her zaman işten kaytarma peşinde koşuluyor. Hele ki sigara içen arkadaşların sigara molaları bitmek bilmiyor !
Bu kadar eleştirdim iyi bir yan yok mudur? Var tabiki, biz Türkler çok merhametli ve yardımseveriz. Zaten bizi biraz seviyorlarsa sebebi de bunlardır diye tahmin ediyorum.
Son olarak ortamınızda yine Türkler varsa ve birlikte hareket ediyorsanız, en büyük sorun para sorunu olacaktır. Amerika'da nasıl bir ruh haline bürünülüyorsa, kimse kimseye bir çöp vermek istemiyor, herkes bencil davranıyor.

Alıntı
Bookmarks