nerede kalmışım - iş vakitleri
ÇALIŞIYORUZ ARKADAŞLAR
doğal olarak kimse size misafir öğrenci falan demiyor bildiğiniz mevsimlik işçisiniz.ama ben hiç bir ayrımcılık görmedim yani olduysada pozitif olmuştur
abd'de geçen 1 ay sonunda bizim için büyük sayılabilicek bir şehre geldik.
hudson
burası Minnesota eyaletinine komşu olan ancak wisconsin eyaleti sınırlarında olan şiri,n bir yerdi.
güzel bir gölün kenarına kurulmuş yapay bir plaja sahipti.tabii çok yüzdük ve eğlendik.
hudson'dan abd nin en büyük avmsi olan mall of america'ya gittik ki burası çook büyük.tabii biraz medeniyet gördükhep kasabalardan sonra bole yerlere gitmek istemiştik güzeldi eğlendik eğlence parkında çalışmamıza rağmen bizde o ride'lara binelim dedik rollar coster'lar var tabii hedefte
onlarda bizde yoktu bol bol eğlendik defalarca yazasım var
aa o da ne bir çalışan işi bırakmış..dedikodular var ortada patrondan izinsiz habersiz vs vs..
birisi onun odasına geçmiş!! hadi ya değişiyor mu odalar bizde zincirle bağlıyız sanıyoruz tabii andre'yle.
ben andre'ye oda arkadaşıma söyledim oda küçük sığmıyoz panpa vs vs.. onunda canına sefa tabii.
gittim manegerimize 'jake' .. dedim değiştirmek istiyorum neden dedi doğal olarak baktım ciddi bende '' ben normalde ailemle yaşıyorum yani hiç kendi evim olmadı , bu yuzden yalnız yaşamayı görmek istiyorum''dedim güldü birazama elbette anlayışlı karşıladı ve geçtim tek kişilik odaya.. oohh miss ama buzzzz yada cok sıcak.. evet eğer dışarı sıcaksa odam yanıyor dısarı serınse odam donuyor :0 garip ama böyleydi..
hudson'da benimde makinem değişti arkadaşlar..artık screambler (bole yazılıyodu galiba) diye bir makineyi kullanıyorum ancak en gözde 2-3 makineden birisi ve coook yogun bos duramıyorum cok yoruluyorum ama değiyor artık parkın en gözde makinelerinden birini kullanıyorum tabii bu fors bana cok arkadaşlık teklifi ile geri dönsede ben pek yanaşmadım![]()
hudson hayatım boyunca unutamıyacagım kadar aksiyonluydu benim için neyse birde bu ride bukadar yorucu olmasa diyordum..
ride'm mı ? açıklayayım Ankaralılar bilir gençlik parkında Crazy dance diye birşey vardır onun gibiydi, ortadaki sistemden 3 büyük kol cıkıyordu yukarıdan ve o kollardanda 7-8 mt sora 4er kutu(içine 3-4 kişinin oturabildiği işte koltuk tarzı emniyeti falan olan metal bölüm) çıkıyordu.. sonuçta 12 kutum vardı..
bu ride hiç boş durmuyordu.tam biri geliyor oturuyor ama kapıya yakın olana değil taaa .. karşı tarafa yani bu 14-15 metrelik bir yürüme ve geri dönüş demekti.tam o oturup ben emnıyetını kapatım kontrol edıyordum başlatma bölümüne gidicekken hoop biri daha onada git o oturunca baskası gelır falan haydaaa 20-25 dk yuruyordum ve bu sadece 2 dk suren çırpma işleminden sonra bitiyordu tekrar tekrar.. çırpma dedime bakmayın işte 2 kere dönüyor ve o ivme size baya adrenalin sağlıyordu (/ denedim elbette tüm rideları) hem ana kolon dönüyordu.hemde kollar ..
aradan zaman geçtikçe ben bunu öğrenmeye başladım elbettetabii tam anlamıyla KAŞARLANMA oldu ve 2 dk lık ride zamanını eğer bekleyen yoksa 30 sn ye indirip bekleyen var ve yorgunsam 4-5 dk ya çıkarıyordum
![]()
makineyi kullanmakta kolay olmasada basitti , bende herkesi mümkün olan en az yurume mesafeme yonlendırmeye basladım falan sora onları aynı yerde ındırdım bunun rastgele olması gerekıyordu ama turk aklı işte adamlarda şaştı oha makine yorucu değilmiş biz malmışız moduna girdiler![]()
b3 renk kutu var sarı turuncu kırmızı hepsinden 4 er tane işte..bazen kimisi gelip ı wanna go with yellow one vs desede ben sinirli çalışan modunda bunlara kaş kaldırıyordum tabii ebeveyni yanında olana hariç![]()
arkadaş bıktım nedir bu wisconsinin kızları !! bu konu risklidir girmek istemiyorum zaten lakin anlatamadan geçemiyeceğim. bu garip ademoğlu 21 yaşında lakin 18-19 yaşında gösterir ( birde sakal çıkmıyor) neden mi anlatıyorum bu 14-15-16-17 yaşındaki kızlar heep mi beni bulur..parktaki 2 rus arkadaşa ilgi pek yoktu yani yaşlı kadınlar andre ile baya ilgilenselerde
bu boleydi.. ben ise bıkıyordum artık yok kızım benım kızarkadaşım var unut beni demekten..( söz verdim gitmeden dostlar izci sözü değil bu benim sözüm tutarım
)
günler haftalar birbirlerini kovalarken ben ufak tefek iş kazaları yaşıyordum sadece ben değil herkes ayağının kırılmasından kafasının yarılmasına kadar risklerle boğuşuyordu yalan yok o ride'ların ağırlığını kaldırabiliceğime hiiç inanmazdımneyse efendim devam ediceğim okuyanlara teşekkürler gidenlere tekrarını gitmeyipte gitmek isteyenlere darısını temenni ederim
![]()

hep kasabalardan sonra bole yerlere gitmek istemiştik güzeldi eğlendik eğlence parkında çalışmamıza rağmen bizde o ride'lara binelim dedik rollar coster'lar var tabii hedefte 

) neden mi anlatıyorum bu 14-15-16-17 yaşındaki kızlar heep mi beni bulur..parktaki 2 rus arkadaşa ilgi pek yoktu yani yaşlı kadınlar andre ile baya ilgilenselerde 

Alıntı
Bookmarks