Ekim'de kayýt yaptýrmama raðmen isteklerime uyan bir iþ seçeneði gelmediði için henüz iþsizim. Danýþmaným bu saatten sonra zora sokuyorsun kendini seç artýk iþini diyor. Ama istemediðim bir iþi de yapmak istemiyorum. Gerçekten çok mu geç sizce?
Ekim'de kayýt yaptýrmama raðmen isteklerime uyan bir iþ seçeneði gelmediði için henüz iþsizim. Danýþmaným bu saatten sonra zora sokuyorsun kendini seç artýk iþini diyor. Ama istemediðim bir iþi de yapmak istemiyorum. Gerçekten çok mu geç sizce?
Ýþ olmaz olur mu yaMayýs ayýnda kayýt almaya devam ediyorlar nasýl iþ olmuyor?Ýþ herzaman olur ama öðrencinin tercihine kalmýþ tabi.iyi diye tabir edilen iþler çabuk kayýt alýr,diðer iþlerinki zaman alýr.Eninde sonunda bi iþe girersiniz ama istedsiðiniz iþ olmayabilir de..
Dostum bizim çalýþacaðýmýz iþ mayýsýn ilk haftasýnda belli olmuþtu ve firmaya erken kayýt yaptýranlardandýk. Hiç sýkýntý yapmayýn iþ listeleri sürekli yenilenir, fuarlarý kaçýrýrsýnýz yeni listeler gelir skype ta mülakat yaparlar, iþ bulma konusunu hiç dert etmeyin elbet bulunacak size göre bi iþ, umarým kafana göre bir iþ denk gelir![]()
Aynen arkadaþlar bende ilk defa katýlýyorum þu an daha iþ sunmadýlar bu ay içinde belli olacak dediler ama daha birþey yok ilk kez katýldýðým için de bilmiyorum iyi mi kötümü mesela arkadaþ mayýsta aldým demiþ ama vize görüþmeleri de baþlayacak kafam çok karýþýk arkadaþlar ne yapayým ?
cogu is bu seviyeye gore gelir ancak , bu isler malum kitchen help , housekeeping tarzi islerdir. Gordugum watcilar hem garson olayim diyor , hem buyuk sehire gideyim diyor , hem ucuz konaklama istiyor hem yuksek maas istiyor ancak karsiliginda sifir is tecrubesi ya da 1-2 aylik gostermelik is tecrubesi ve intermediate ingilizce sunuyor.Ayrica Wat sezonunun en gec katilan ulkesi oldugumuz da ayri bir problem. Bu sadece gozlemlerim. Forumda ozellikle son iki senedir acilan konulara gore bu yorumu yapiyorum yaniliyor olabilirim. 2007-2008 ya da dah onceki senelerde ogrencilerde bu sekilde yuksek kriterler yoktu.
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks