Work and Travel
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: İş seçimi için geç mi kaldım ?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Ýþ seçimi için geç mi kaldým ?

Ekim'de kayýt yaptýrmama raðmen isteklerime uyan bir iþ seçeneði gelmediði için henüz iþsizim. Danýþmaným bu saatten sonra zora sokuyorsun kendini seç artýk iþini diyor. Ama istemediðim bir iþi de yapmak istemiyorum. Gerçekten çok mu geç sizce?

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý eren2 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ekim'de kayýt yaptýrmama raðmen isteklerime uyan bir iþ seçeneði gelmediði için henüz iþsizim. Danýþmaným bu saatten sonra zora sokuyorsun kendini seç artýk iþini diyor. Ama istemediðim bir iþi de yapmak istemiyorum. Gerçekten çok mu geç sizce?
    ben de seninle ayni durumdayim, 2-3 is geldi ve onlari reddettim, sirketim artik cok zor is gelecegini gelen isi de kabul etmem gerektigini soyluyor.ben burda da arkadaslara danistim henuz gec olmadigini sirkete is konusunda surekli baski yapmami soylediler..

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    34

Ýþ olmaz olur mu yaMayýs ayýnda kayýt almaya devam ediyorlar nasýl iþ olmuyor?Ýþ herzaman olur ama öðrencinin tercihine kalmýþ tabi.iyi diye tabir edilen iþler çabuk kayýt alýr,diðer iþlerinki zaman alýr.Eninde sonunda bi iþe girersiniz ama istedsiðiniz iþ olmayabilir de..

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Dostum bizim çalýþacaðýmýz iþ mayýsýn ilk haftasýnda belli olmuþtu ve firmaya erken kayýt yaptýranlardandýk. Hiç sýkýntý yapmayýn iþ listeleri sürekli yenilenir, fuarlarý kaçýrýrsýnýz yeni listeler gelir skype ta mülakat yaparlar, iþ bulma konusunu hiç dert etmeyin elbet bulunacak size göre bi iþ, umarým kafana göre bir iþ denk gelir

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Aynen arkadaþlar bende ilk defa katýlýyorum þu an daha iþ sunmadýlar bu ay içinde belli olacak dediler ama daha birþey yok ilk kez katýldýðým için de bilmiyorum iyi mi kötümü mesela arkadaþ mayýsta aldým demiþ ama vize görüþmeleri de baþlayacak kafam çok karýþýk arkadaþlar ne yapayým ?

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    34

Alýntý Berker Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Aynen arkadaþlar bende ilk defa katýlýyorum þu an daha iþ sunmadýlar bu ay içinde belli olacak dediler ama daha birþey yok ilk kez katýldýðým için de bilmiyorum iyi mi kötümü mesela arkadaþ mayýsta aldým demiþ ama vize görüþmeleri de baþlayacak kafam çok karýþýk arkadaþlar ne yapayým ?
    Parayý yatýrdýysan beklemekten baþka çaren yok.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý Ugur Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Parayý yatýrdýysan beklemekten baþka çaren yok.
    arkadaslar 23 mart istanbul fuarýna cok fazla iþ gelirmi acaba?bende ince eleyip sýk dokuyayým dedim bir türlü iþ secemedim ve su an da biraz bunun sýkýntýsýný yasýyorum...bir seviye intermediate olunca bu seviyedeki bir iþ bulma olanagý nedir acaba??

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    34

Alýntý TUTÝ Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    arkadaslar 23 mart istanbul fuarýna cok fazla iþ gelirmi acaba?bende ince eleyip sýk dokuyayým dedim bir türlü iþ secemedim ve su an da biraz bunun sýkýntýsýný yasýyorum...bir seviye intermediate olunca bu seviyedeki bir iþ bulma olanagý nedir acaba??
    iþlerin çoðu bu seviyeye göre gelir çünkü birçok wat öðrencisinin seviyesi intermediate'tir.Þirketine sor bi ne dicek gelecek iþ sayýsý hakkýnda.Bu arada sadece fuar deðil diðer seçenekleride düþün.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý Ugur Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    iþlerin çoðu bu seviyeye göre gelir çünkü birçok wat öðrencisinin seviyesi intermediate'tir.Þirketine sor bi ne dicek gelecek iþ sayýsý hakkýnda.Bu arada sadece fuar deðil diðer seçenekleride düþün.

cogu is bu seviyeye gore gelir ancak , bu isler malum kitchen help , housekeeping tarzi islerdir. Gordugum watcilar hem garson olayim diyor , hem buyuk sehire gideyim diyor , hem ucuz konaklama istiyor hem yuksek maas istiyor ancak karsiliginda sifir is tecrubesi ya da 1-2 aylik gostermelik is tecrubesi ve intermediate ingilizce sunuyor.Ayrica Wat sezonunun en gec katilan ulkesi oldugumuz da ayri bir problem. Bu sadece gozlemlerim. Forumda ozellikle son iki senedir acilan konulara gore bu yorumu yapiyorum yaniliyor olabilirim. 2007-2008 ya da dah onceki senelerde ogrencilerde bu sekilde yuksek kriterler yoktu.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)