1. cvp. Ben de intern yaptim ve ben de self gittim, durum senin dediginin aynisiydi. Watla gittim daha sonra intern teklifi ettiler, sonra self olarak tekrar gittim, ucuza kapatiyorsun isi. Sana sadece ds formu getirtmek kaliyor, ben cok kolay bulmustum sirketi. Armada Grandee ye gitmistim, hic bir sorun cikmadan yaptilar butun kagitlari. Sen ben self gidecegim dediginde biz o isi gecen sene kapattik diyorlarsa sadece senin kararini degistirmek icin yapiyorlar cunku onlarin isi zaten ds formu getirtmek, daha fazla para kazanmak icin oyle yapiyorlar, sirket ismi onemli degil en dandigine bile gitsen bu is olur, cunku sana sadece ds getirecek o kadar.

2.cvp watla gitmeni tavsiye etmem cunku uc ay sonra vizen bitmis olacak ve ortada kalacaksin, eger internle gidersen intern u uzatma imkani olur ya da h vizesine gecis yaparsin eger patronun seni gercekten istiyorsa. bunu ben de yapmistim.

3.cvp Internle gittigini dusunelim, son iki uc ay kala kendine bir okul buluyorsun, fiyati zamani sana uygun bir kur seciyorsun, zaten her okulun kendi yabanci ogrenci danismanlari oluyor onlar senin kagitlarini hazirliyorlar ve sana bir I20 kagidi hazirliyorlar daha sonra da gocmenlik burosundan ogrenci statun onaylaniyor, daha sonra istersen I20 kagidini uzatarak emin ol 5 sene bile kalabilirsin. yeterki kurlari kacirma,dersleri takip et, hem de parani kazanirsin.