Ben Dough Roller Restauran'ta çal??acam var m? bu eyalete giden?

Ben Dough Roller Restauran'ta çal??acam var m? bu eyalete giden?

Maryland mi New Jersey mi ?

Maryland ortak

ben de bu yaz ocean citydeyim.konaklamay? ayarlad?n m??

Arkada?lar bugün itibariyle i? sözle?memi imzalam?? bulunuyorum. Buraya kadar her ?ey sorunsuz geli?ti. Umar?m vizemi de al?r Ocean City'de güzel bir yaz geçiririm.(Geçiririz)![]()

konaklama icin cabana motele bakabilirsiniz 2-3 kisi icin edeal biyer sezonluk anlasirsaniz baya indirim yapiyolar biz 2010 yazinda aylik 250$ veriyoduk kisi basi 3 kisi konakladik 21st diye hatirliyorum 19st de olabilir

ben de dead freddies'te çal??aca??m. i? ba?lama tarihim 10 haziran.benimkine yak?n tarihte olan varm??
Ben de OC'deyim bu yaz. 10 haziran i? ba?? 7 haziran uçu? tarihim. Mc Donald's da olaca??m.

Bende OC,MD gidiyorum...uçak bileti alan var m? ?

umar?m güzel olacak her?ey. Tshirt seller olarak çal??aca??m,rahat oldu?unu söylediler gidince görece?im art?kkonaklama için ne tavsiye edersiniz. yaln?z gidece?im, ev ortam? güvenli olur mu?

Arkada?lar ben uçak biletimi de halletim 31 may?sta thy ile uçuyorum JFK'a ordan shuttle ile Ocean City'e geçecem. Heyecan dorukta az kald? çünkü.

bizde 12 haziran sabah 6 da amsterdam aktarmal? jfk ye gidicez ordan shutle ile ocean citye geçeriz bakal?m art?k görücez neler olucak in?allah hepimiz için iyi ?eyler olur![]()

KONAKLAMA
Arkada?lar merhaba,
ben ve en az ikinci y?l? olan iki arkada? 6 ki?ilik evimize 3 ki?i ar?yoruz. fiyat? da uygun. ilgilenenler bana msj ats?n

arkada?lar merhaba ocean city debig pecker's bar&grill için ba?vuru yapt?m.food runner,bus boy olarak ne dü?ünüyorsunuz fikri olan duymu? arkada?lar?n dü?üncelerini bekliyorum çok te?ekkürler.

Tshirt seller olarak çal???yorsan çok iyi galiba, arkada??m bahsetmi?ti rahatlar özeniyorum vs. diye.
Watta en önemli problem konaklama tabii, çok de?i?ik yollara ba?vuranlar vard?. En çok gördü?üm bizim gibi student centerlara gidip onlara dan??mak, zaten bireysel olarak ev bulamassan mecbur kal?yorsun. Ayr?ca tavsiyem downtownda ev bulabilirsen orada otur, Ocean City'nin kalbi orada at?yor. 1 ile 30 aras? idealdir.
Biz 9.caddede oturuyorduk, o s?cakta i?ten geldikten sonra havlunu al?p okyanusa gitmek müthi? keyifti benim için. Ayr?ca can?n s?k?l?nca boardwalkta yürüyü? yap?yorsun, mekanlara oturuyorsun.
Güvenlik konusuna gelecek olursak, bizim eve giren ç?kan?n haddi hesab? yoktu, yoldan geçen çok ki?iyle arkada? olduk, yaz boyu sadece bir kere odam?zdan arkada??m?n cüzdan? ve telefonu kayboldu ortal?ktan. Çal?nd? m? çal?nmad? m? anlamad?k çünkü çok uyduruk bir telefondu ve ABD'de kimse o telefonu tenezzül edip çöpe bile atmaz ki yan?nda benim telefon vard? onu almam??lar arkada??nkini alm??lar vs.
Bir de bir arkada??n yaz sonunda evden ço?u ki?i gittikten sonra playstation3ü çal?nm??t?.
E?yalar?na sahip ç?karsan bir ?ey olmaz, tabi oturaca??n eve ba?l?. Bizimkisi biraz savruk bir evdi.

Arkada?lar 7 gün sonra new yorktay?m ordan ocean city'e geçecem 15. sokakta kal?yorum. Heyecan dorukta![]()
konaklamas? kesinle?memi? arkadaslar var m??

konaklamay? nas?l ayarlad?n?z, bir de ücretler ne durumda ?

hadi ya, demekki tüm yaz ayn? yerde çal??aca??zben de geçen sene giden arkada?lar?m?n tavsiyesiyle oray? seçtim. 7 haziranda uça??m.
4 gün sonra gidiyorum hala konaklamam belli de?il.7 haziran gecesi JFK'de olaca??m. Sanki oraya inince her?ey kendili?inden geli?ecekmi? gibi rahat?m. Anlamad?m Vallahi. Gitmeden önce mi yapmak gerekiyor yoksa gidince orada bir yolunu mu buluyoruz. ?lk gün elimizde bavul sürünmeyelim? Bu arada 3201 Ocean City'deyim.

arkada?lar 19 unda saat 15 te jfk da olaca??m o saatte ordan ocean city md ye nas?l gidebilirim?otobüsler sabah galiba ?geceyi ny de geçirmek zorunda m?y?m?yard?mc? olursan?z sevinirim
Konu apo tarafından (06-06-2013 Saat 11:21 PM ) değiştirilmiştir.

13 haziranda orday?m , fakat henüz evi ayarl?yabilmi? de?ilim :/
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks