Tshirt seller olarak çalışıyorsan çok iyi galiba, arkadaşım bahsetmişti rahatlar özeniyorum vs. diye.
Watta en önemli problem konaklama tabii, çok değişik yollara başvuranlar vardı. En çok gördüğüm bizim gibi student centerlara gidip onlara danışmak, zaten bireysel olarak ev bulamassan mecbur kalıyorsun. Ayrıca tavsiyem downtownda ev bulabilirsen orada otur, Ocean City'nin kalbi orada atıyor. 1 ile 30 arası idealdir.
Biz 9.caddede oturuyorduk, o sıcakta işten geldikten sonra havlunu alıp okyanusa gitmek müthiş keyifti benim için. Ayrıca canın sıkılınca boardwalkta yürüyüş yapıyorsun, mekanlara oturuyorsun.
Güvenlik konusuna gelecek olursak, bizim eve giren çıkanın haddi hesabı yoktu, yoldan geçen çok kişiyle arkadaş olduk, yaz boyu sadece bir kere odamızdan arkadaşımın cüzdanı ve telefonu kayboldu ortalıktan. Çalındı mı çalınmadı mı anlamadık çünkü çok uyduruk bir telefondu ve ABD'de kimse o telefonu tenezzül edip çöpe bile atmaz ki yanında benim telefon vardı onu almamışlar arkadaşınkini almışlar vs.
Bir de bir arkadaşın yaz sonunda evden çoğu kişi gittikten sonra playstation3ü çalınmıştı.
Eşyalarına sahip çıkarsan bir şey olmaz, tabi oturacağın eve bağlı. Bizimkisi biraz savruk bir evdi.

konaklama için ne tavsiye edersiniz. yalnız gideceğim, ev ortamı güvenli olur mu?
Alıntı
Bookmarks