Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 55 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Yaþ Sýnýrý ile ilgili tüm konular

BannedUser
    Guest

Standart Yaþ Sýnýrý ile ilgili tüm konular

ben 20.07.1980 doðumluyum daha yaþlý vize alan oldu mu ben alabilir miyim

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

sen askere gittin mi birader

BannedUser
    Guest

evet gittim

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaþlar benim de ayný derdim var..ben 1982 dogumluyum ve gelecek sene 4.sýnýf olacam(mezun olma ihtimalim var)..2009 yaz için sizce gitme ihtimalim varmý??bu sene erasmus programýyla pragda bulundugum için wata katýlamadým..ama gelecek sene içinde sýnýfýmýn 4 olmasý ve 26 yaþýný da doldurmam dezavantajdýr..kafadan red alýrým diye cok korkuyorum..ancak artýlarým da daha shengen vizesi almam ve avrupada bulunmam....

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

81 doðumlu tanýdýðým var vize alan

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

2006 yazýnda 78 doðumlu ve askerliðini yapmýþ biri vardý ve hiç ingilizce bilmiyordu ama gelmiþti alaskaya.benimde bir arkadaþ var oda 80 li ve geçen sene aldý vizesini bu senede alacak eminim.yani yaþ o kadarda sorun deðil hatta bakmýyorlar bile desem yeridir.not ortalamasý vesizin ing. bilginiz asýl önemli olan.ingilizce derkende vizede sorularý anlamak ve cevap vermek yeretli..

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

ya vizeyle yaþýn ne alakasý varki ben anlamadým...yani yaþý geçmiþ olan vize alamýomu bu çok saçma olur..

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

work & travel programýna katýlmak için yaþ sýnýrý þirkete göre deðiþiyo sanýrým. benim ilk görüþtüðüm þirket 26 demiþti. ikinci görüþtüðüm þirket 28. bende 26 yaþýma bastýðým için ikinci þirketi tercih ettim. 82 doðumluyum vize almayý umuyorum geçen yýl 80 doðumlu bi arkadaþým alýp gittiði için...

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý sirona_sirona Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ya vizeyle yaþýn ne alakasý varki ben anlamadým...yani yaþý geçmiþ olan vize alamýomu bu çok saçma olur..
    çok alakasý var. artýk yaþýný baþýný almýþ, geçim derdi olan biri ile hayata yeni atýlmak üzere olan bir birey arasýnda çok fark var o yüzden çok alakasý var

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

yaa arkadaþlar bende o yüzden cok korkuyorum açýkcasý..hem 4.sýnýf olmam hem de yaþýmýn büyük olmasý benim için dezavantaj..ama artý olarak daha önce shengen vizesiyle avrupaya gitmem ve not ortalamamýn biraz yüksek olmasý..umarým alýrým vizeyi gercekten cok istiyorum yaws

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý lost Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    çok alakasý var. artýk yaþýný baþýný almýþ, geçim derdi olan biri ile hayata yeni atýlmak üzere olan bir birey arasýnda çok fark var o yüzden çok alakasý var
    iki tokat atsaydýn bide böle olmadý az oldu valla..

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý sirona_sirona Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    iki tokat atsaydýn bide böle olmadý az oldu valla..
    cidden iðnelemek için söylemedim. yazdýklarýmda ciddiyim

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

lütfen burayý aeranaya çevirmeyelim..sadece bilgilerimizi deneyimlerimizi birbirimizle paylaþalým..bu arada amerikan konsoloslugunda work and travel için belli resmi bir yaþ sýnýrý varmý acaba ?

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

arkadaþlar,
    24-02-1980 doðumluyum, gideceðim þirket 2.üniversitem olduðu için yaþýmýn proplem olmayacaðýný söyledi bende baþvurumu yapýp vize görüþmesine girdim ama bana yaþýmla ilgili hiç biþiy sormadýlar ama yasal prosedür tam olarak nedir bilemiyorum...

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý baris08 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    arkadaþlar,
    24-02-1980 doðumluyum, gideceðim þirket 2.üniversitem olduðu için yaþýmýn proplem olmayacaðýný söyledi bende baþvurumu yapýp vize görüþmesine girdim ama bana yaþýmla ilgili hiç biþiy sormadýlar ama yasal prosedür tam olarak nedir bilemiyorum...
    yeþil kaðýdý aldýn yani ??

Þirket: Network Akademi
    Pozisyon: Danýþman

Tecrübe Puaný
    19

merhaba arkadaþlar..

Amerikan konsolosluðu bu yýl acentalara 24 yaþýndan büyük öðrencileri 'discourage' yapmalarýný söylemiþtir. yaþ sýnýrý acentadan acentaya deðiþemez, konsolosluk ne diyorsa odur. Fakat, eðer firmanýzýn çalýþtýðý sponsor 24 yaþýndan büyükleri wat programýna kabul ediyorsa ve sizde niçin 24 yaþýnda ve üniversitede olduðunuzu ispat ederseniz (örneðin; liseden sonra maddi durumum yoktu, çalýþmak zorunda kaldým, daha sonra üniversiteye baþladým) gibi o zaman bir þansýnýz olabilir. Tabi her zamanki gibi not ortalamanýz ve ingilizce seviyeniz oldukça önemli..

herkese viz görüþmelerinde baþarýlar

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý borders Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    merhaba arkadaþlar..

Amerikan konsolosluðu bu yýl acentalara 24 yaþýndan büyük öðrencileri 'discourage' yapmalarýný söylemiþtir. yaþ sýnýrý acentadan acentaya deðiþemez, konsolosluk ne diyorsa odur. Fakat, eðer firmanýzýn çalýþtýðý sponsor 24 yaþýndan büyükleri wat programýna kabul ediyorsa ve sizde niçin 24 yaþýnda ve üniversitede olduðunuzu ispat ederseniz (örneðin; liseden sonra maddi durumum yoktu, çalýþmak zorunda kaldým, daha sonra üniversiteye baþladým) gibi o zaman bir þansýnýz olabilir. Tabi her zamanki gibi not ortalamanýz ve ingilizce seviyeniz oldukça önemli..

dostum benim durumum 2009 için önemli çünkü ben 2009 yazý için düþünüyorum..1982 dogumluyum ve bu benim 2.üniversitem.diðer üniversiteden terk þimdi tarih okuyorum mezun olunca da uður dershanesinde tarih öðretmenliði yapacam ve bunun içinde bir sözleþme alýrým konsolosluga götürmek için ayrýca bu seneyi de eðitimimi erasmus programýyla çek cumhuriyeti pragda geçiriyorum yani shengen vizesi almýþlýgým var not ortalamam da 2,40...umarým direk red cevabý vermezler(

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý borders Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    merhaba arkadaþlar..

26 yaþýma yeni bastým. bu yýl istanbulda bu program için bir sürü þirketle birebir görüþtüm ve hiç biri Amerikan konsolosluðundan böyle bildiri olduðunu söylemedi üstelik ben yaþýmý söyleyerek özellikle üstüne basa basa sordum. hepsi iþin ticaratinde olamaz heralde dimi? neticede hepsi vize alamayýnca paraný % 100 geri ödemeyi taahhüt etmekte ve bende sözleþmemi buna dikkat ederek imzaladým. sonuçta hiçbir kazançlarý olmýcaksa ne diye benim ds formlarýmla sevis ücretimle vize randevumla iþelm takiplerim için cep telefonumdan arasýnlar..bunlarýn hepsi onlarýn bütçesinden gidecektir. ve benim vize alma olasýlýðým yoksa kazançlarý olmadýðýný düþünüp uðraþmazlar. yaþ tahtaya basmazlar. tabii vizeyi yaþa baþa bakmýyolar veriyolar anlamýna getirmiyorum sadece yaþ sýnýrýnýn 24 olduðuna dair bildiri yaptýklarýna inanmýyorum pek. umudumuzu kýrmadan gidip görüþmemizi yapýcaz.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

lost,

aldým abi inþllh vizede de bi problem çýkmaz alýrým dediðim gibi yaþýmla ilgili hiç biþiy sormadýlar...

Wat Profesörü
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    21

Gecen yaz ev arkadaþlarýmdan birisi 1982 doðumluydu.
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

lost,
    aldým abi kaðýdý)

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

beyler siz bu yaþ problemine iyice takmýþsýnýz.yok öyle yaþ sorunu 2006 da 78 li askerliðini yapmýþ tek kelime ing. bilmeyen adam vardý alaskada diyorum bir geri sayarsanýz bu sene 1980 doðumluya denk gelir ki burda ing. bilgisi önemli tabi
    içinizi ferah tutun.kendinize güvenin yeter

BannedUser
    Guest

o askerliðini yapan ingilizce bilmeyen arkadaþ vize aldý mý nasýl aldý vizeyi nasýl geçti peki

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

vallaha vizeyide almýþ nasýl konuþtuda aldý bilmiyorum ama alaskadaydý ve vizesi vardý yani alýnabiliniyor yaþý okadar da dert etmeyin.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

kardes benim gördüðüm alaskada kendi adýný bile söyleyemiyordu býrak okulu söylemeyi sanýrým school duyunca okulu name duyunca adý sorduðunu anlayýp cevap verdi ve vize aldý ama emin ol bilmiyordu konuþmayý.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart yaþ sýnýrý

ya arkadaþlar texas da yaþ sýnýrýnýn ne olduðunu bilen var mý? alkol, araba kiralama için vs.????

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    36
    Tecrübe Puaný
    18

araba kiralamak için texasýn bi ayrýcalýðý war mý bilmiorum ama butun abd de 21yaþ gerekior.alkol içinde.barlara giriþ içinde..ama tabi istisnalar olabiliyormuþ
    only GoD CaN JuDgE me!!!!!

"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
    TheN YoU GoT ThE PoWeR
    WheN YoU GoT ThE PoWeR
    YoU HaVe ThE WoRLd
    YoU HaVe ThE WoMeN...

LaNeT OlSuN ÝçiÝmdeKi ÝnsAn SeVgÝsine

nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aþklar,,,,ya mecnun olmuþ küpeli ya leyla kaþar

BannedUser
    Guest

yaw bara girip napcanýz

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

ben kanunlarýn eyaletten eyalete deðiþtiðini biliyorum. ve texasta 21 yaþ sýnýrýnýn 18 olduðunu duymuþtum. bu konu hakkýnda bilgisi olan ya da daha önce texas a gitmiþ olan birisi daha geniþ bir bilgi verirse sevinirim.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

peki........

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)