@cAv'ın dediği gibi önceki yıllar kim nasıl çalışmış önemi yok.Eğer sen düzgün çalışmışsan ve işveren seni kabul edeceğini söylüyorsa bu iş bi şekilde olur.İşveren sponsorla görüş derken geçen yılki sponsordan mı bahsediyor yoksa herhangi bi sponsorla görüş bana job offer formu gönder mi demek istiyor?Sen işverene direk sorabilirsin herhangi bi sponsor olur mu diye,olur derse zaten sıkıntı yok ama geçen yılki sponsoru şart koşarsa o sponsorla çalışan başka hangi firma var onu öğrenebilirsin geçen yılki şirketin olmak zorunda değil.Şimdilik aklıma gelen alternatif bu.Eğer sen geçen yılki şirkete mecbur kalırsan self için,işverenin ve sponsorun tamam dediğini ancak anlaşmalı şirket olarak sizle gitmem gerektiği söylediler dersin ve bu şirketin Türkiyedeki başka bi şubesine gidip seni self göndermek istemeyen şubeyi söylemeden,yani geçen yılki olaylardan dolayı bu şube beni göndermeyi kabul etmiyor demeden tabi,geçen yıl bu şubeyle gittim ama şimdi arkadaş tavsiyesiyle bu şubeyle gitmek istiyorum filan dersin şirket aynı şirket belki onlar self göndermeyi kabul edebilir.Çünkü farklı illerdeki her şubeye aynı iş gitmiyor.Geçen yılki durumdan haberleri olmayabilirde.Bunların hepsi alternatif tabi işveren başka sponsoru kabul ederse self için bunlara gerek kalmaz.

Alıntı
Bookmarks