Connecticut da mc donalds da çalýþacaðým acilll lütfen bilgisi olan birileri varsa bilgilendirsin nasýl bir yerdir sona kaldýk ta acilll!!!!
Connecticut da mc donalds da çalýþacaðým acilll lütfen bilgisi olan birileri varsa bilgilendirsin nasýl bir yerdir sona kaldýk ta acilll!!!!
Kabul ettin mi ordaki iþi?
kabul etmekten baþka þansým yok gibi..daha gelmeyecek gelsede doðu taraflarý olmayacak heralde ? sen kabul ettin mi ? veya bir bilgi öðrendin mi ?
arizona ve montana yý reddettim zaten ben.Ya Mc Donalds larýn çalýþma saatleri belli deðil,2. iþ bulma þansýmýz olmayabilir. Bölgede biraz pahalýymýþ ve Mc Donalds ta çok yoruyolarmýþ.Connecticuttan bi adam gelicek ve hepimizi farklý mc donaldslara yerleþtircekmiþ,o kopukluðu da sevmedim. Giden bi tanýdýk buldum baya sýkýntý yaþamýþ ortam da 0 sakýn gitme aklýn varsa dedi.
bende henüz iþ seçimi yapamadým arkadaþlar.Connecticut nasýl bi yermiþ bilginiz varmý çevresi hakkýnda arizonaya falan bende gitmek istemiyorum gitmiþken eðlenmek tadýný çýkarmak istiyorum o yüzden daha çok doðu taraflarýný istiyorum ama iþde kalmadý sanýrým artýk.mart fuarýda son fuardý sanýrým
iþ sýkýntýsý varmý onu bilmiyorum aslýnda ama sanýrým bir çok þirketin elinde ayný iþler var çünkü banada arizona falan önerildi genelde ayný yerleri söylüyolar sonuç olarak.ben bide 24 haziranda gitcem dediðim için geç buldular böyle bi sýkýntý oldu
3 þirket sadece ciee sponsoruyla çalýþýyor, dolayýsýyla bu 3 þirketin iþlerinin tamamý ayný oluyor. sponsorun her firma için ayrý iþleri olmaz , genel iþleri olur tüm firmalara aynýlarýný verir.
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
arkadaþlar bende armada grandee deyim ayný sýkýntý bende de var daha iþ seçimi yapmadým ve gec kaldým diyede telaþ baþladý açýkçasý...danýsmanlarýnýz daha iþ gelmez mi dedi?bende mcdonaldsta calýsmak istemiyorum...batýda da calýsýlabilir ama arizona olmamak sartýyla yani...sizin düþünceleriniz ve aldýðýnýz duyumlar nedir acaba dha iþ gelmezmi???gecen sene ki mart fuarýnda ne gibi iþler vardý acaba?
hayýr benim danýþmaným fatih bey ipek hanýmýn yanýndaki kiþi yani...ya benim seviyem intermediate oldugu icin birde okulumuz haziranýn 9 unda bitiyor...bütlere girmeyi zaten düsünmüyorum inþallah büte ders býrakmam...mcdonaldsýn þartlarý neler yani haftalýk ne kadar calýsyoruz?konaklama varmý??yada baska iþler gelir mi???daha iþ gelir dedi ama daha týk yok
tuti mc donalds iþleri o kadar kötü deðil gidip memnun kalan çok fazla kiþi var ben d eordayým bu yýl
Arkadaþlar bence biran önce seçin iþinizi 2. iþ bulursunuz yada baþka iþ bulursunuz gittiðinizde þimdi bekliyorsunuz son zamanda isteðinize göre bir eyalet falan gelmez gitmek zorunda kalýrsýnýz elinizde seçenek varken seçin ...
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks