Work and Travel
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Connecticut da mc donalds da çalışacağım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Connecticut da mc donalds da çalýþacaðým

Connecticut da mc donalds da çalýþacaðým acilll lütfen bilgisi olan birileri varsa bilgilendirsin nasýl bir yerdir sona kaldýk ta acilll!!!!

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Kabul ettin mi ordaki iþi?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

kabul etmekten baþka þansým yok gibi..daha gelmeyecek gelsede doðu taraflarý olmayacak heralde ? sen kabul ettin mi ? veya bir bilgi öðrendin mi ?

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý istikamet Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    kabul etmekten baþka þansým yok gibi..daha gelmeyecek gelsede doðu taraflarý olmayacak heralde ? sen kabul ettin mi ? veya bir bilgi öðrendin mi ?
    Henüz geç kalmýþ sayýlmayýz ki. Marttaki fuar bile olmadý yani. Bence yeni iþler eklenir. Sadece doðu diye o iþi kabul etmeyi pek uygun görmedim açýkçasý. O yüzden þuanda biþey söylemedim ama kabul etmicem.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý Vasfiye Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Henüz geç kalmýþ sayýlmayýz ki. Marttaki fuar bile olmadý yani. Bence yeni iþler eklenir. Sadece doðu diye o iþi kabul etmeyi pek uygun görmedim açýkçasý. O yüzden þuanda biþey söylemedim ama kabul etmicem.
    daha iþ gelmez dedi benim danýþmaným ipek haným ben 10 hazirandan sonra gidebilirim bundan sonrakiler ya iç kesimler olacakmýþ yada zamaný çok erken olurmuþ..tek pplanýn burayý seçip taþýt almak artýk baþka çarem kalmadý bence...

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý istikamet Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    daha iþ gelmez dedi benim danýþmaným ipek haným ben 10 hazirandan sonra gidebilirim bundan sonrakiler ya iç kesimler olacakmýþ yada zamaný çok erken olurmuþ..tek pplanýn burayý seçip taþýt almak artýk baþka çarem kalmadý bence...
    benim danýþmaným da ayný ve bana hiç öyle biþey söylemedi,sadece daha doðu olmaz dedi. yeni iþler geldikçe haber veircekti.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý Vasfiye Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    benim danýþmaným da ayný ve bana hiç öyle biþey söylemedi,sadece daha doðu olmaz dedi. yeni iþler geldikçe haber veircekti.
    ya öyle diyor ama daha doðu olmaz iþte iç kesimler anlamýna geliyor o yani bir sonraki iþ çýkar arizona felan oralar daha berbat..( son zamanlarada yaklastýk bu iþi aramayalým dye düþünüyorum çünkü yan çizilecek gibiyiz ?

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    13

bende henüz iþ seçimi yapamadým arkadaþlar.Connecticut nasýl bi yermiþ bilginiz varmý çevresi hakkýnda arizonaya falan bende gitmek istemiyorum gitmiþken eðlenmek tadýný çýkarmak istiyorum o yüzden daha çok doðu taraflarýný istiyorum ama iþde kalmadý sanýrým artýk.mart fuarýda son fuardý sanýrým

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý wesley Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bende henüz iþ seçimi yapamadým arkadaþlar.Connecticut nasýl bi yermiþ bilginiz varmý çevresi hakkýnda arizonaya falan bende gitmek istemiyorum gitmiþken eðlenmek tadýný çýkarmak istiyorum o yüzden daha çok doðu taraflarýný istiyorum ama iþde kalmadý sanýrým artýk.mart fuarýda son fuardý sanýrým
    senin þirketinde de mi iþ sýkýntýsý varmýþ? connecticut çoðu yere yakýn bu bi avantaj ama orayý da sakin diyolar ve Mc Donalds iþinin olmasý kötü.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    13

iþ sýkýntýsý varmý onu bilmiyorum aslýnda ama sanýrým bir çok þirketin elinde ayný iþler var çünkü banada arizona falan önerildi genelde ayný yerleri söylüyolar sonuç olarak.ben bide 24 haziranda gitcem dediðim için geç buldular böyle bi sýkýntý oldu

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

3 þirket sadece ciee sponsoruyla çalýþýyor, dolayýsýyla bu 3 þirketin iþlerinin tamamý ayný oluyor. sponsorun her firma için ayrý iþleri olmaz , genel iþleri olur tüm firmalara aynýlarýný verir.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaþlar bende armada grandee deyim ayný sýkýntý bende de var daha iþ seçimi yapmadým ve gec kaldým diyede telaþ baþladý açýkçasý...danýsmanlarýnýz daha iþ gelmez mi dedi?bende mcdonaldsta calýsmak istemiyorum...batýda da calýsýlabilir ama arizona olmamak sartýyla yani...sizin düþünceleriniz ve aldýðýnýz duyumlar nedir acaba dha iþ gelmezmi???gecen sene ki mart fuarýnda ne gibi iþler vardý acaba?

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý TUTÝ Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    arkadaþlar bende armada grandee deyim ayný sýkýntý bende de var daha iþ seçimi yapmadým ve gec kaldým diyede telaþ baþladý açýkçasý...danýsmanlarýnýz daha iþ gelmez mi dedi?bende mcdonaldsta calýsmak istemiyorum...batýda da calýsýlabilir ama arizona olmamak sartýyla yani...sizin düþünceleriniz ve aldýðýnýz duyumlar nedir acaba dha iþ gelmezmi???gecen sene ki mart fuarýnda ne gibi iþler vardý acaba?
    seninde danýþmanýn Ýpek Haným mý? Yeni iþler ilgili birþey demedi mi sana,ya da söylediði iþler yok mu?

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

hayýr benim danýþmaným fatih bey ipek hanýmýn yanýndaki kiþi yani...ya benim seviyem intermediate oldugu icin birde okulumuz haziranýn 9 unda bitiyor...bütlere girmeyi zaten düsünmüyorum inþallah büte ders býrakmam...mcdonaldsýn þartlarý neler yani haftalýk ne kadar calýsyoruz?konaklama varmý??yada baska iþler gelir mi???daha iþ gelir dedi ama daha týk yok

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    13

tuti mc donalds iþleri o kadar kötü deðil gidip memnun kalan çok fazla kiþi var ben d eordayým bu yýl

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Arkadaþlar bence biran önce seçin iþinizi 2. iþ bulursunuz yada baþka iþ bulursunuz gittiðinizde þimdi bekliyorsunuz son zamanda isteðinize göre bir eyalet falan gelmez gitmek zorunda kalýrsýnýz elinizde seçenek varken seçin ...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)