Lafayette'den selamlar arkadaslar. Geleli 2 gun oldu ve yarin ise basliyoruz McDonald's da. Biraz buradan bahsedeyim. Oncelikle burasi cok cok sicak ve nemli. Ancak evler bir o kadar da serin. Zaten kimse disarda yurumuyor. kucuk ve sevimli bir yere benziyor. Burada 2 turk arkadasla tanistik. Yan evde kaliyorlar zaten evimiz birlesik. Kaldigimiz evde 2 tane Kolombiyali arkadas var acayip kafa adamlar. Dun 48 tane bira alip geldiler. Once adimizi sordular ikinci sorulari bira icer misiniz oldu. Biz Pinhook caddesindeki McDonalds da calisacagiz. Sonic diye geldik ama eve daha ykin oldugu icin burada calismaya karar verdik. Ev de South Point Apartments da. Google earth dan bakabilirsiniz merak eden arkadaslar. Evin yakininda Wal Mart var ve fiyatlari gayet iyi. Buraya gelecek arkadaslara soylemek istedigim birkac sey var daha dogrusu tavsiye. Uzun kollu birsey kesinlikle almayin yaniniza. Mumkun oldugunca acik renk giysiler getirin. Ve 1 tane tek kisilik nevresim takimi getirin. Temel temizlik ve kozmetik esyalarinizi da getirin acikcasi ben haci sakir sabun bile getirdim ki iyi ki getirmisim. Getirirken hic de sorun olmadi valizler acilmadi da. ve varsa siyah pantolonunuzu getirin cunku isyerinde onlar giyilecek. Ben de birazdan WalMart dan alacagim. Sormak istediginiz seyler varsa buraya yaziniz nete girebildigim surece seve seve cevaplarim.

Alıntı
Bookmarks