Selamlar arkadaþlar,
Daha önce 2 kez wat yapmýþtým kýsmetse buyazda istiyorum ancak erasmus için estonya dayým, sorum þu buradaki amerikan konsolosluðundan vize alabiliyor muyum yoksa illa Türk vatandaþýyým diyeTürkiye'den mi alacaðým ?
Selamlar arkadaþlar,
Daha önce 2 kez wat yapmýþtým kýsmetse buyazda istiyorum ancak erasmus için estonya dayým, sorum þu buradaki amerikan konsolosluðundan vize alabiliyor muyum yoksa illa Türk vatandaþýyým diyeTürkiye'den mi alacaðým ?
Türk pasaportun yanýndaysa olabilir ama tam kesin biþey söylemem sonuçta o ülkenin vatandaþý deðilsin.Ama tam bilmediðim için seni yönlendirmeyeyim danýþman bir þirkete sor.
---wat where amazing happens---
olma ihtimali var nasýl burdaki yabancýlar Türkiye de vize alýyorlarsa sen de alýrsýn.
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Aslýnda mantýken olmasý lazým.Ama kimi danýþman þirketler baþka ülkeden J1'a baþvurduðun için almanýn daha zor olduðunu söylüyorlar.
""Let the game begin""
eger work and travel a katilmayan ulkeyse bence de zor alir ama estonya wata ogrenci yolluyor mu bilemiyorum , eger yolluyorsa bence ayni sartlar gecerli olur.Tab ulkelere gore yri kriterler koymuyorlarsa , arastirmak lazim estonya icin bir krter var mi diye.
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Gecen sene vizeye benle beraber iþ fuarýnda tanýþtýðým etiyopyalý bir arkadaþým girdi. burda týp okuyordu ama vizeyi alamadý. Work and travel da yapamadý. Biraz zor olabilir kanaatimce....
2013 self WAT katýlýmcýsý olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....
çok teþekkürler arkadaþlar yanýtlar için kesin bir bilgi yok sanýrým en iyisi elçiliðe sormak
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks