merhaba arkada?lar bugün bende vizemi ald?m.?imdi ad?m ad?m anlatmaya ba?l?yay?m.Ben be?ikta?tan bindim otobüse d.içi yaz?yor otobüslerin önünde oradan atlay?n 25 dkya konsoloslu?un önündeydim hemen önünde b?rakt?.
Öncelikle konsoloslugun önünü geldi?inizde kar??da kafeler var. 5 TL'ye emanet b?rak?yorsunuz ve ba?l?yorsunuz yolun kar??s?nda beklemeye(kafelerin önünde) daha sonra görevli söylüyor 10.45 içeriye al?n?yor diye.Gidiyorsunuz ve s?raya geçiyorsunuz. Buraya kadar her?ey konsoloslugun d???nda oluyor.Daha sonra üst taramas?na gitmek için d??ardan 3'er gruplar halinde yava?tan konsoloslu?un içine al?yolar. Ben girdi?imde polislere hemen saatimi,pasaportumu,evraklar?m? bir sepet gibi ?eyin içinde teslim ettim ve x-ray cihaz?ndan geçtim.Daha sonra bir kap?dan daha giriyorsunuz asansöre giden oradan v/a kat?na ç?k?yorsunuz. O kata ç?kt?ktan sonra içeri vize i?lemlerine geçiyorsunuz ve kap?dan girince vezne ç?k?yor kar??n?za oraya pasaport,ds belgeleri,sevis ve transkriptinize veriyorsunuz ve size o belgelerinin üzerine z?mbal? numaray? tekrar uzat?yor.Burada heycana kap?lmay?n vizede bulunanlar yard?m sever onlar bile düzenliyor s?k?nt? olmuyolar herneyse o numara ile kar??n?zda bulunan gi?elerin sol taraf?nda parmak izi vermek için bekliyorsunuz.Parmak izi vermeden önce ald?g?n?z numara yand???nda öncelikle gi?eye gidiyorsunuz ve evraklar? veriyorsunuz onlar lastikleniyor ve yine ayn? numara tekrar yand?g?nda bu sefer parmak izi vermeye gidiyosunuz.2.sefer gitti?inizde size yine bir numara veriyolar evraklar?n?zla birlikte muhtemelen ayn? numaray? vericekler ve bu sefer sa? taraftaki gi?ede vize görü?mesini bekliyorsunuz.
10-11-12-13 numaral? gi?eler vard? ve 13 numaral? gi?e sadece erkekti.
Numaran?z yand?g?nda gi?eye gidiyorsunuz.Kar??n?zda bir cam ayak üstü sohbet tarz?nda geçiyor.
Öncelikle belgelerinizi veriyorsunuz daha sonra muhabbet ba?l?yor ve transkripti uzat?yor alttan açman?z? rica ediyor.
Bana 11 numaradaki bayan denk geldi.En çok içlerinde zorlayan ki?i oydu ve benide baya bir zorlad?.
Nereye gitceksin ? Bu sorunun alt?nda
Gitte?in yer neresi,hangi ?ehirlere yak?n
Ne i? yapacaks?n ? Cvp. I will work in a rest. as a server Bu cevaba;
What is server sorusu ? Cevap: I will prepare food and drinks and serve costurmerts. Bu sorunun alt?ndan
What kind of food are you going to prepare ? Bunada cevab?m I didn't check all menu items that is why I have no idea.
Nerede çal??acaks?n ? Cvp.I will work for rainforestcafe Bu sorunun alt?nda
What is the rain ? ( bu soruyu hiç anlamad?m )
What is the cafe ?
En son olarak Camdaki insankaçakc?l?g?n? okudun mu diye sordu ?
Evet cevab?n?n ard?ndan yine sorular geldi
Ne hakk?nda ? Human rights
What is the human rights ? Pls. Explain it.
her sorunun alt?nda görüldü?ü gibi aç?klamal? cevap istedi ve benim mülakat?m bitesiye kadar di?er gi?elerden herhalde 2-3 ki?inin mülakat? bitmi?ti.Ds 2019 (çal??ma belgesi) belgeme mührü bast? ve sevis belgesiyle birlikte bana iade etti.Pasaport,ds 160 formu ve transkriptim ondan kald?.
Ço?u ki?i al?yor arkada?lar, içinizde heycan olsun bu iyidir. ben 1 saatin içinde benim ald?g?m gi?eden 2 tane red duydum birtanesinin not ortalamas? 1.87'di san?r?m di?er hiçbirisi red vermedi.
buarada benimde not ortalamam 3.48 ve ingilizce seviyemde o kadar kötü de?il okudugumu aç?klar?m yeterincede prati?im var. ??inizi ?ansa b?rakmay?n,kafan?zdan ingilizce bir?eyler olu?turma yetisine anl?k sahip de?ilseniz cevaplar?n?z? haz?rda tutun derim bugün çok ters kö?ede olabilirdim.Bana hiç vize onayland? dedimi hat?rlam?yorumTek have fun holiday dedi birara tereddüt bile ettim acaba alamad?m m? diye sonra o zaman pasaportumu verirdi mühür basmazd? dedim
)
Herkese ba?ar?lar.
hertürlü soruya aç?g?m.

Tek have fun holiday dedi birara tereddüt bile ettim acaba alamad?m m? diye sonra o zaman pasaportumu verirdi mühür basmazd? dedim
Alıntı

Bookmarks