Work and Travel
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 19.03 Vize görüşmesi

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart 19.03 Vize görü?mesi

merhaba arkada?lar bugün bende vizemi ald?m.?imdi ad?m ad?m anlatmaya ba?l?yay?m.Ben be?ikta?tan bindim otobüse d.içi yaz?yor otobüslerin önünde oradan atlay?n 25 dkya konsoloslu?un önündeydim hemen önünde b?rakt?.
    Öncelikle konsoloslugun önünü geldi?inizde kar??da kafeler var. 5 TL'ye emanet b?rak?yorsunuz ve ba?l?yorsunuz yolun kar??s?nda beklemeye(kafelerin önünde) daha sonra görevli söylüyor 10.45 içeriye al?n?yor diye.Gidiyorsunuz ve s?raya geçiyorsunuz. Buraya kadar her?ey konsoloslugun d???nda oluyor.Daha sonra üst taramas?na gitmek için d??ardan 3'er gruplar halinde yava?tan konsoloslu?un içine al?yolar. Ben girdi?imde polislere hemen saatimi,pasaportumu,evraklar?m? bir sepet gibi ?eyin içinde teslim ettim ve x-ray cihaz?ndan geçtim.Daha sonra bir kap?dan daha giriyorsunuz asansöre giden oradan v/a kat?na ç?k?yorsunuz. O kata ç?kt?ktan sonra içeri vize i?lemlerine geçiyorsunuz ve kap?dan girince vezne ç?k?yor kar??n?za oraya pasaport,ds belgeleri,sevis ve transkriptinize veriyorsunuz ve size o belgelerinin üzerine z?mbal? numaray? tekrar uzat?yor.Burada heycana kap?lmay?n vizede bulunanlar yard?m sever onlar bile düzenliyor s?k?nt? olmuyolar herneyse o numara ile kar??n?zda bulunan gi?elerin sol taraf?nda parmak izi vermek için bekliyorsunuz.Parmak izi vermeden önce ald?g?n?z numara yand???nda öncelikle gi?eye gidiyorsunuz ve evraklar? veriyorsunuz onlar lastikleniyor ve yine ayn? numara tekrar yand?g?nda bu sefer parmak izi vermeye gidiyosunuz.2.sefer gitti?inizde size yine bir numara veriyolar evraklar?n?zla birlikte muhtemelen ayn? numaray? vericekler ve bu sefer sa? taraftaki gi?ede vize görü?mesini bekliyorsunuz.
    10-11-12-13 numaral? gi?eler vard? ve 13 numaral? gi?e sadece erkekti.
    Numaran?z yand?g?nda gi?eye gidiyorsunuz.Kar??n?zda bir cam ayak üstü sohbet tarz?nda geçiyor.
    Öncelikle belgelerinizi veriyorsunuz daha sonra muhabbet ba?l?yor ve transkripti uzat?yor alttan açman?z? rica ediyor.
    Bana 11 numaradaki bayan denk geldi.En çok içlerinde zorlayan ki?i oydu ve benide baya bir zorlad?.
    Nereye gitceksin ? Bu sorunun alt?nda
    Gitte?in yer neresi,hangi ?ehirlere yak?n
    Ne i? yapacaks?n ? Cvp. I will work in a rest. as a server Bu cevaba;
    What is server sorusu ? Cevap: I will prepare food and drinks and serve costurmerts. Bu sorunun alt?ndan
    What kind of food are you going to prepare ? Bunada cevab?m I didn't check all menu items that is why I have no idea.
    Nerede çal??acaks?n ? Cvp.I will work for rainforestcafe Bu sorunun alt?nda
    What is the rain ? ( bu soruyu hiç anlamad?m )
    What is the cafe ?

En son olarak Camdaki insankaçakc?l?g?n? okudun mu diye sordu ?
    Evet cevab?n?n ard?ndan yine sorular geldi
    Ne hakk?nda ? Human rights
    What is the human rights ? Pls. Explain it.

her sorunun alt?nda görüldü?ü gibi aç?klamal? cevap istedi ve benim mülakat?m bitesiye kadar di?er gi?elerden herhalde 2-3 ki?inin mülakat? bitmi?ti.Ds 2019 (çal??ma belgesi) belgeme mührü bast? ve sevis belgesiyle birlikte bana iade etti.Pasaport,ds 160 formu ve transkriptim ondan kald?.

Ço?u ki?i al?yor arkada?lar, içinizde heycan olsun bu iyidir. ben 1 saatin içinde benim ald?g?m gi?eden 2 tane red duydum birtanesinin not ortalamas? 1.87'di san?r?m di?er hiçbirisi red vermedi.
    buarada benimde not ortalamam 3.48 ve ingilizce seviyemde o kadar kötü de?il okudugumu aç?klar?m yeterincede prati?im var. ??inizi ?ansa b?rakmay?n,kafan?zdan ingilizce bir?eyler olu?turma yetisine anl?k sahip de?ilseniz cevaplar?n?z? haz?rda tutun derim bugün çok ters kö?ede olabilirdim.Bana hiç vize onayland? dedimi hat?rlam?yorum Tek have fun holiday dedi birara tereddüt bile ettim acaba alamad?m m? diye sonra o zaman pasaportumu verirdi mühür basmazd? dedim )
    Herkese ba?ar?lar.
    hertürlü soruya aç?g?m.
    Konu rainforest1 tarafından (20-03-2013 Saat 03:24 AM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

1.97 ya ins o kadina denk gelmem alti ustu 0.3 eksikki zaten duzelticem bu donem.

Hayirli olsun bu arada

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Hyrli olsn vizen tam sans isi bu vize gecen gun formdan bi arkadsa hic soru sormamislar sendede yardirmislar 2 nn asagisindaki o eleman aciklama fln yaptimi yada alanlar arasnda bildigin 2 nn asagisinda olan veya snn transcrpti inceledimi cok

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

1.87 olana red mi vermi? :/ senin görü?tü?ün kad?n m? red verdi ?Ayr?ca di?er herkes geçtiyse e?er a??rl?kl? geçiriyorlar herkesi aynen gözlemlerin sonucunda ortalma çok dikkat ediliyor mu

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

anlas?ld? 11 den uzak durmak laz?m D:

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

19.03 te bende 8.15 randevusundayd?m 8e do?ru girdim içeri. s?ram? bekledim ortam çok rahatt? tüm stresimi att?m üzerimden. bi sürü kayg?n?z olsa da oraya giriyorsunuz ve kesin alaca??m vizeyi diyorsunuz. hemen ard?ndan s?ram geldi evraklar? teslim ettim. 2 soru sordu 1- ne i? yapacaks?n. 2- insan kaçakç?l??? bildirisini okudun mu. ben of course deyince adam hay?rl? olsun dedi. çok ?a??rd?m ortalamam 1.98 di ve transkriptimi açmam??t? bile. yani 30 saniyede iki soru ile not derdi olmadan ald?m dün vizemi. dar?s? bekleyenlerin ba??na...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı koksal112 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    19.03 te bende 8.15 randevusundayd?m 8e do?ru girdim içeri. s?ram? bekledim ortam çok rahatt? tüm stresimi att?m üzerimden. bi sürü kayg?n?z olsa da oraya giriyorsunuz ve kesin alaca??m vizeyi diyorsunuz. hemen ard?ndan s?ram geldi evraklar? teslim ettim. 2 soru sordu 1- ne i? yapacaks?n. 2- insan kaçakç?l??? bildirisini okudun mu. ben of course deyince adam hay?rl? olsun dedi. çok ?a??rd?m ortalamam 1.98 di ve transkriptimi açmam??t? bile. yani 30 saniyede iki soru ile not derdi olmadan ald?m dün vizemi. dar?s? bekleyenlerin ba??na...
    Hyrli olsn vizen tskrler paylasimin icin

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Tam sans isi yA bu. ins . Benimde transkiript acmama gerek kalmaz.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

@ewerest hocam bildi?im 2'nin alt?nda yok fakat alan ki?iler vard?r herhalde, o çocugada derslerin kötü oldugundan dolay? vermiyoruz demi?lerdi kendisi öyle söyledi.Benimle konu?tuktan sonra traskriptin son not ortalamas?na bakt? gibi geldi sonrada verdi.

@AnakinSkywalker Evet benim girdi?im vezneden red vermi?lerdi çocuga.Bence birazc?k ingilizce birazda trasnkript etkiliyor.Sonuçta çok vasat ki?ilere vermiyolar.Ben anlamad?m kimisi gelde vereyim diyor kimisininde vermeye gönlü var soru çok soruyor

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

hay?rl? olsun
    Amerika hakkında bütün bildiklerim bu blogta!
    http://butunbildiklerinianlat.blogspot.com/

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)