Arkada?lar 4 tane telefon getirmeyi planl?yorum e?er in?allah vizeyi al?p gidersem 2 telefonu benimmi? gibi cebime birini s?rt çantama di?erinide valize koyup getirmeyi dü?ünüyorum allah nasip eder ise sizce s?k?nt? ç?kar m? ? 4 telefon ile

Arkada?lar 4 tane telefon getirmeyi planl?yorum e?er in?allah vizeyi al?p gidersem 2 telefonu benimmi? gibi cebime birini s?rt çantama di?erinide valize koyup getirmeyi dü?ünüyorum allah nasip eder ise sizce s?k?nt? ç?kar m? ? 4 telefon ile

Derdiniz gümrükte yakalanmak ise duty free ye u?ramadan direk kalabal?kla beraber ç?k?n, sorun olmaz.
Duty freeye illa girecekseniz abd de girin
bol ?ans
Amerika hakkında bütün bildiklerim bu blogta!
http://butunbildiklerinianlat.blogspot.com/
Ben 2 iphone 4s 1 iphone 4 1 nexus 1 ipad 1 kindle fire ve giderkende götürdü?üm laptopum ile giri? yapt?m.iphone 4s in biri çantada biri cebimdeydi nexus ta çantadayd?.@ewerest dedi?i gibi kay?t i?i s?k?nt?.Güvenilir bi kay?t yapt?ramazsan kayd?n dü?erse cihaz bidaha aktif olmuyor.Teknoloji forumlar?nda çok gördüm bu sorunu ya?ayanlar?.Samsung için s?k?nt? yok onu imei kopyalayarak yap?yorlar ama iphone'da olmuyor bu olay cihaz sadece ipod olarak kullan?l?yor.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks