Bugün 8'de vize görü?mesine gittim . Ula??m rahat ama do?ru otobüse binmeniz gerek bir de ters istikamete gidiyorsan?z vay halinize benim gibi taksiyle ula?mak zorunda kal?rs?n?z) 7.30 gibi oraya ula?t?m . Giri?te 2 görevli oluyor daha kap?ya ula?man?zda ki a?ama bu
Randevu saatiniz ve ?sminiz soruluyor ve üstünüz ba??n?z kontrol ediliyor .Daha sonra kap?ya yana?madan ba?ka bir görevli yine ad ve randevu saatinizi sorup, sizi s?raya sokuyor.Çok s?cak kanl?lar zaten heyecan?n?z? atman?za yard?mc? oluyorlar. Daha sonra XR cihaz?n?zdan geçiyorsunuz yine görevliler muhabbet etmeye çal??arak sizi rahatlat?yorlar.- Nereden geldin? -Benimde annem orada oturuyor vs vs diye
Daha sonra evrak kontrolünüz oluyor Makbuzu pek sallamad?lar ama yan?n?zda götürmenizde fayda var tabiki. Asansörle VS kat?na ç?k?p ba?ka bir görevliyle kar?? kar??ya geliyorsunuz burada yine ad?n?z soyad?n?z ve randevu saatinizi sorup numaran?z? veriyorlar. Ar? gibiler valla çok h?zl?lar. ?lk al?nan numaralar bütün bir i?lemi gerçekle?tiriyor. ?lk olarak Sa? 4 parmak daha sonra sol 4 parmak ve en son olarak ba? parmaklar?n izi al?n?yor burda bast?rman?z? rica ediyor zenci bayaan
Çok ?ekerler inanmazs?n?z türkçe konusuyorlar yar?m yamalak bu onlar? daha ?irin yap?yo, s?zdende çok bi?ey beklemiyorlar zaten. Daha sonra ayn? numaray? takip etmenizi rica edip, tebbessümle yoluyorlar sizi. Wat ö?renci pek yoktu turist vizesi alacak vard? genelde.Ve tur?st vizesi alacaklara daha kast?r?yorlar d?yenler resmen türkçe mülakat oluyor neyin kast?rmas? bu ?
Sen kaç y?ld?r türkyedesin? Senin çocuk va orda? Amaç ne gitmen için ? kaç ay kalmak sen orada ?
diye sorular duyuluyor mikrofonda.Benim Mülakata gelecek olursak ben bu kadar kolay alablece?imi dü?ünmemi?tim. Sitedeki bir arkada??m türkçe sordular sorular? fln dedi k?smen ayn?s? bendede oldu .Durum ?öyle geli?ti ilk olarak hello, Good morning dedim Hello diye cevap verdi. Bir mikrofon krizinden sonra duyuyor musun dedi evet duyuyorum ?uanda dedim. Daha sonra work and travel m? ded? yes dedim ..Neden gitmek istiyorsun dedi ingilizce devam ederken transkripi görünce bir duraksad? yan?ndaki çevirmenle bütün y?llardaki ingilizce notlar?ma bakt?lar san?r?m
yan?nda türkçeye çeviren bir çevirmen oluyor anlamad???n?z soruda yard?m ediyor.Bu ?ans meseleside olabilir bilmiyorum çünkü di?erlerinin yan?nda böyle bir çevirmen yoktu
Bu insan kaçakç?l??? ile ilgili bir soru sordu iyice anlad?n m? dedi evet anlad?m dedim dedim . türkçe devam edelim dedi .
o tükçe sorsada ben ing devam ettim kumpasa gelmek istemedim
Türkçe -?ngilizce devam eden mülakattan sonra pasaportumu ald? bu vadeye gelene kadar vizeyi ald?m? anlamad?m .
hersey çok h?zl? geli?iyor have a god holiday demesine ra?men içinizde bir kurt dü?üyor. cunku cok garip bir mülakatt?
belkide ?anst?
Dar?s? ba??n?za in?allah! Sakin olun inanki bu zamana kadar girdi?imiz en kolay mülakat
ve Work ad Travel ö?rencisine vize vermek için u?ra??yorlar. burada cidden transkrip önemli benim not ortalamam 3.43 ve bunun etkisinin çok büyük oldu?unu bugün anlad?m
![]()

) 7.30 gibi oraya ula?t?m . Giri?te 2 görevli oluyor daha kap?ya ula?man?zda ki a?ama bu 
 Sen kaç y?ld?r türkyedesin? Senin çocuk va orda? Amaç ne gitmen için ? kaç ay kalmak sen orada ? 
 ve Work ad Travel ö?rencisine vize vermek için u?ra??yorlar.  burada cidden transkrip önemli benim not ortalamam 3.43 ve bunun etkisinin çok büyük oldu?unu bugün anlad?m 

Alıntı

Bookmarks