Work and Travel
Toplam 29 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 29 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Biletini Turkishwat'tan alanlar (2013)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Kardesim ogrenci bileti direk

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı lm.ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    non stop nereye al?yorsun ya 1287 liraya ö?renci bileti bide ... ?
    Alıntı r?dvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesim dedigim tarihlerde o dedigin bilet bir hayal birak bu tarihi hafta ici ucusa bile minimum 610 euro buldum ama hafta ici gidemiyorum okul durumundan. Nerden aldin o fiyati ya??
    ya thy yollar?n?n s?n?r bilet fyatlar? bunlar zaten ben thy arad?m direk kendim görü?tüm bana çektikleri fiyat 750eur o yüzden bo? payla??m yapmak yerine link at hangi s?n?ftan al?nm?? onlar? göster thy nin ..
    Alıntı r?dvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesim ogrenci bileti direk
    gencler ay?p oluyor sakarya'da b?r acenta ?slet?yorum ve amadeus tabanl? b?r s?stem kullan?yorum. F?yatlar tamam?yle gercekt?r. Aaa yapmay?n etmey?n

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı muratrecon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gencler ay?p oluyor sakarya'da b?r acenta ?slet?yorum ve amadeus tabanl? b?r s?stem kullan?yorum. F?yatlar tamam?yle gercekt?r. Aaa yapmay?n etmey?n
    Ben ayn? tarhilerde 10 haziran gidi? 3 ekim dönü? atatürk-washington dulles a ayn? bileti dedi?in fiyata bul bi tane daha arkada??m al?cak hemen alal?m kaç gündür fiyat ara?t?r?yoruz hady göster marifetini ver bakal?m güzel bi fiyat ( THY non stop istiyorum ) .)

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ben ayn? tarhilerde 10 haziran gidi? 3 ekim dönü? atatürk-washington dulles a ayn? bileti dedi?in fiyata bul bi tane daha arkada??m al?cak hemen alal?m kaç gündür fiyat ara?t?r?yoruz hady göster marifetini ver bakal?m güzel bi fiyat ( thy non stop istiyorum ) .)
    yaz?lan f?yatlar?n tamam? 2 k?s?l?kt?r

2018$ : G?d?s ve donus : Thy / nonstop

1453$ : G?d?s: Un?ted a?rl?nes / 1 stop ve donus: A?r canada / 1 stop

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

yaz?lan f?yatlar?n tamam? 2 k?s?l?kt?r

2018$ : G?d?s ve donus : Thy / nonstop

1453$ : G?d?s: Un?ted a?rl?nes / 1 stop ve donus: A?r canada / 1 stop
    Ben ald?m biletimi sadece 1 ki?ilik istiyorum bi ark için daha ve thy non stop istiyorum demi?tim 685 Eur ald???mda çok yüksek demi?tin kendin 1014 dolar fiyat çekiyorsun nas?l i? bu :S ?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı ?mtalkative Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tw 2013 bilet kampanyas? arac?l???yla bugün al?yorum thy nin en dü?ük ö?renci kampanyas? ile non stop olarak ... Aktarmal?lar thy nin bu kampanyas?na göre daha pahal?ya geliyor yani ?u an için ..

10 haziran 2013 ist - washington dulles
    10 ekim 2013 washington dulles - ist

f?yat verg?ler dah?l 685 eur olarakt?r yani 1589 tl ye geliyor
    g?d?s? un?ted a?rl?nes, donusu lufthansa ?le alarak 1287 l?raya b?let?n? alab?l?rd?n. Hay?rl?s? olsun art?k.
    non stop nereye al?yorsun ya 1287 liraya ö?renci bileti bide ... ?
    ya thy yollar?n?n s?n?r bilet fyatlar? bunlar zaten ben thy arad?m direk kendim görü?tüm bana çektikleri fiyat 750eur o yüzden bo? payla??m yapmak yerine link at hangi s?n?ftan al?nm?? onlar? göster thy nin ..
    ben ayn? tarhilerde 10 haziran gidi? 3 ekim dönü? atatürk-washington dulles a ayn? bileti dedi?in fiyata bul bi tane daha arkada??m al?cak hemen alal?m kaç gündür fiyat ara?t?r?yoruz hady göster marifetini ver bakal?m güzel bi fiyat ( thy non stop istiyorum ) .)
    ben ald?m biletimi sadece 1 ki?ilik istiyorum bi ark için daha ve thy non stop istiyorum demi?tim 685 eur ald???mda çok yüksek demi?tin kendin 1014 dolar fiyat çekiyorsun nas?l i? bu :s ?
    olmus 10 gun, f?yatlar hergun ayn? kal?rm? ?m.al? lutfen. Ne kadar erken o kadar uygun bunu sen de b?l?yorsun. Hatta s?md? bakt?g?mla 1 saat once bakt?g?m b?le farkl? ?m.al?. Su anda sen?n ?sted?g?n tar?hlerde ve guzergahtak? b?let thy nonstop sana oncek? mesaj?mda ded?g?m 770 euro oldu 810 euro. Anlatab?l?yorum umar?m. Asl?nda bosuna tart?s?yoruz yan?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

olmus 10 gun, f?yatlar hergun ayn? kal?rm? ?m.al? lutfen. Ne kadar erken o kadar uygun bunu sen de b?l?yorsun. Hatta s?md? bakt?g?mla 1 saat once bakt?g?m b?le farkl? ?m.al?. Su anda sen?n ?sted?g?n tar?hlerde ve guzergahtak? b?let thy nonstop sana oncek? mesaj?mda ded?g?m 770 euro oldu 810 euro. Anlatab?l?yorum umar?m. Asl?nda bosuna tart?s?yoruz yan?

Tart??m?yorum sadece benim ald???m bilete laf yapmana anlam veremedim yoksa benden daha ucuza alm?? birine inanm?yorum çünkü thy nin s?n?r fiyat?d?r 1490 tl amerika için aç?l?? fiyat? bende acentadan ö?renci bileti olarak ald?m ve komisyonda 100 tl koymu? 1590 tl ye biletimi ald?m bu yüzden sen bana ilk ba?ta laf söyledi?inde anlam veremedim bu duruma benim bütün sorular?m bunlardan dolay?d?r .) yoksa uçak bileti borsad?r anl?k iner ç?kar ama ben 685 eur ald?m memlunum yani

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)