Merhaba arkada?lar bugün ben ve arkada??m vize görü?mesine girdik ve ikimizde vizelerimizi ald?k. Biraz ayr?nt?lardan bahsedeyim.
Ben ve arkada??m son s?n?f ö?rencisiyiz ve bu vize almakta hiç problem ya?atmad?, son s?n?f olmam?zla ilgili hiç soru sorulmad?.
Transkriptimde yanl??l?kla bir dönem öncesinin not ortalamas?na bakan görevli, bana 1.96 ortalama için neden ortalaman dü?ük deyince ?ok oldum, sonra bakt?m ki yanl?? yeri gösteriyor dedim o de?il bu dönem için yanl?? yere bak?yorsunuzneyseki 2.16 ortalamay? gördü ve s?k?nt? ortadan kalkt?. Buradan ç?kard???m?z sonuç not ortalamas? bu sene can al?c? nokta. Ayn? zamanda 2 ki?iye seneye tekrar deneyebilirsin diyerek notlar?ndan dolay? red verildi?ine ?ahit oldum.
Arkada??ma görevli hiç ingilizce konu?mam?? ve transkriptte Mimarl?k ö?rencisi oldu?unu görünce Mimarl?k okuyorsun diyerek hemen vizeyi vermi?tir. Bu da demek oluyor ki iyi ve Türkiye'de geçerli bir bölümde okuyorsan?z s?k?nt? ç?kartm?yorlar.
Di?er sorulan sorular ise ?u ?ekildeydi :
Bu yaz ne yapmay? dü?ünüyorsun?
Geçen sömestr neler yapt?n, nas?l geçti?
Hangi bölümde okuyorsun?
Bu yaz nereye gideceksin ve ne i? yapacaks?n?
?nsan kaçakç?l??? bro?ürünü okudun mu?
Acil durumlarda nereyi arars?n?
Son olarak ula??mdan bahsedersek M2 (?i?hane-Hac?osman) Metrosuna binerek Darü??afaka dura??nda inip (Ac?badem Hastahanesine ç?k?yor) buradan bir taksiye binin ve 9 TL vererek ABD konsoloslu?una zahmetsizce ula??n. Telefonlar?n?z? konsolosluk kar??s?ndaki kafeler emanet alabiliyorlar. Görü?menize yar?m saat kala s?raya girmenizde fayda var.
Herkese iyi bir WAT dilerim ...

neyseki 2.16 ortalamay? gördü ve s?k?nt? ortadan kalkt?. Buradan ç?kard???m?z sonuç not ortalamas? bu sene can al?c? nokta. Ayn? zamanda 2 ki?iye seneye tekrar deneyebilirsin diyerek notlar?ndan dolay? red verildi?ine ?ahit oldum.

Alıntı

1.97 ile gidemem herhalde.onlara red veren banada red veriri 
 okula bakti ingilizceme bakti. gerisi herkese sorulan sorular. has been approved 

Bookmarks