paycheck ne demek

paycheck ne demek

ben maa? diye biliyorum. ?irkete göre 2 haftada bir ya da ayda bir olarak veriliyor mesela.
paycheck maas odemendir. Orada nakit olarak odeme yapmak yasak ve herkese cek seklinde odeme yapilir. Maas cekine de paycheck deniyor.
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...

hepsini çekmek zorunda de?iliz dimi para biriktirmek için her maa?tan sonra bir miktar para b?rak?rsak?

ordayken hangi bankalardan çekebiliyoruz?
paycheck i her banka kabul eder. Bir bankada hesap acitin gittiginiz anda , para yatirir gibi hesabiniza ceki yatirin. Cekte yazan miktar direk hesabiniza aktarilir. Hesabinizda biriktirebilirsiniz. Ayrica bankamatikten bile yatirabilirsiniz hesabiniza.

gitmeden önce burdan citibanktan hesap açt?rsak orda daha m? kolay olur

gitti?iniz yerde citibank varm?? Usa bankas?nda açt?r?n bir hesap direk çekinizi yat?r?n ona, ihtiyaç duymazsan?z çek olarak da saklayabilirsiniz birkaç ay
son paycheck inizi saklay?n nisan ay?nda vergi iadesi almak için
Amerika hakkýnda bütün bildiklerim bu blogta!
http://butunbildiklerinianlat.blogspot.com/
citibank in hicbir katkisi yok arkadaslar. Sakin burada actirmayin hesap. Ordaki bankada actirmaniz lazim.

arkada?lar bu son paycheck i saklay?n demi?siniz son paycheck teki paray? çekemiyormuyuz bir anlatabilirmisiniz onu ?
Arkada?lar konuya tam hakim de?il ben bu k?sm? biraz detayl? anlatmak istedim,paycheck alt taraf?nda check olan yani bildi?iniz çek olan bi belgedir.üst k?sm?nda bilgiler yazar,vergi ve kazanç detaylar? ayr?ca kesintiler(kira,depozito vs.) vard?r.Alt k?sm? kopar?p direk bankaya gidip pasaportunuzla birlikte vize sayfan?z? göstererek hesap açmadan direk checki bozdurabilirsiniz.Yada hesab?n?z varsa bu paychekin check k?sm?n? bankamatikten yada gi?eden hesab?n?za yat?rabilirsiniz.Ayr?ca en kolay? ve güveniliri direct deposit denilen i?lemdir.Bankaya yada i?yerine bununla ilgili belge doldurusan?z paychekiniz size sadece bilgilendirme amaçl? gelir para direk hesab?n?za yatar.Bu paray? an?nda kullanabilirsiniz.paychekinizin chek k?sm?n?n belirli bi geçerlilik tarihi vard?r 180 gün olur genelde.Bu süreyi a?arsa çek geçersiz olur.Bu yüzden amerikadayken bunlar? bozdurun.Üstteki bilgi sayfas?n? atmay?n vergi iadesi için laz?m olur e?er w2 formunuz yoksa bu belge kullan?l?r.

Çok saol valla u?ur ayd?nlatt?nArkada?lar konuya tam hakim de?il ben bu k?sm? biraz detayl? anlatmak istedim,paycheck alt taraf?nda check olan yani bildi?iniz çek olan bi belgedir.üst k?sm?nda bilgiler yazar,vergi ve kazanç detaylar? ayr?ca kesintiler(kira,depozito vs.) vard?r.Alt k?sm? kopar?p direk bankaya gidip pasaportunuzla birlikte vize sayfan?z? göstererek hesap açmadan direk checki bozdurabilirsiniz.Yada hesab?n?z varsa bu paychekin check k?sm?n? bankamatikten yada gi?eden hesab?n?za yat?rabilirsiniz.Ayr?ca en kolay? ve güveniliri direct deposit denilen i?lemdir.Bankaya yada i?yerine bununla ilgili belge doldurusan?z paychekiniz size sadece bilgilendirme amaçl? gelir para direk hesab?n?za yatar.Bu paray? an?nda kullanabilirsiniz.paychekinizin chek k?sm?n?n belirli bi geçerlilik tarihi vard?r 180 gün olur genelde.Bu süreyi a?arsa çek geçersiz olur.Bu yüzden amerikadayken bunlar? bozdurun.Üstteki bilgi sayfas?n? atmay?n vergi iadesi için laz?m olur e?er w2 formunuz yoksa bu belge kullan?l?r.![]()
Rica ederim?u ba?l??? inceleyin faydal? olacakt?r..
http://www.turkishwat.net/haberlesme...t-deposit.html
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks