Merhaba arkadaþlar,
1-Nasip olursa los angelesa gidiyorum haziranýn 15inde ve en uygun fiyatlar Air Canada için var.Ayrýca Austrian Airlines da olabilir.Sizce hangisini tercih etmeliyim.Bi sorununu kusurunu gören daha önce oldumu?Uçak tercihimi yapamadým bir türlü yardýmýnýzý bekliyorum.
2-Ayrýca reklam vermek istemiyorum ama bir siteden alýyorum kredi kartýna 12 ye bölüyorlar.Umarým bir sýkýntý olmaz ?
3-Diðer sorum: bileti alacakken internette þu yazýyor : "Lütfen listedeki ülkeler için transit vizenizin olduðundan emin olunuz : Avusturya,Kanada,Türkiye " bu transit vize olayý nedir? ben bunu ilk defa duyuyorumda.
4-Son sorum ise Stopover olayýný bileti alýrken bildirmemiz mi gerekiyor?Mesela Air canada bileti alacakken kurallar kýsmýnda "1 STOPOVER PERMITTED IN EACH DIRECTION AT EUR 75.00 EACH 1 IN AREA 1 IN EACH DIRECTION.
NOTE - EACH STOPOVER TAKEN UTILIZES A PERMITTED TRANSFER. UNLESS RESTRICTED BY ROUTING ATTACHED TO FARE RECORDS." yazýyor. Bu ne anlama geliyor örneðin newyorkta dönüþte 1 hafta kalmam için ne yapmam gerekiyor.Oraya gidince oradan mý yaptýrýlacak iþlemler yoksa buradan bileti alýrken mi yapmamýz gerekiyor iþlemleri?
Bilgilendirilmeyi bekliyorum yardým lütfen !

Alýntý
Bookmarks