Merhaba arkada?lar,

1-Nasip olursa los angelesa gidiyorum haziran?n 15inde ve en uygun fiyatlar Air Canada için var.Ayr?ca Austrian Airlines da olabilir.Sizce hangisini tercih etmeliyim.Bi sorununu kusurunu gören daha önce oldumu?Uçak tercihimi yapamad?m bir türlü yard?m?n?z? bekliyorum.

2-Ayr?ca reklam vermek istemiyorum ama bir siteden al?yorum kredi kart?na 12 ye bölüyorlar.Umar?m bir s?k?nt? olmaz ?

3-Di?er sorum: bileti alacakken internette ?u yaz?yor : "Lütfen listedeki ülkeler için transit vizenizin oldu?undan emin olunuz : Avusturya,Kanada,Türkiye " bu transit vize olay? nedir? ben bunu ilk defa duyuyorumda.

4-Son sorum ise Stopover olay?n? bileti al?rken bildirmemiz mi gerekiyor?Mesela Air canada bileti alacakken kurallar k?sm?nda "1 STOPOVER PERMITTED IN EACH DIRECTION AT EUR 75.00 EACH 1 IN AREA 1 IN EACH DIRECTION.

NOTE - EACH STOPOVER TAKEN UTILIZES A PERMITTED TRANSFER. UNLESS RESTRICTED BY ROUTING ATTACHED TO FARE RECORDS." yaz?yor. Bu ne anlama geliyor örne?in newyorkta dönü?te 1 hafta kalmam için ne yapmam gerekiyor.Oraya gidince oradan m? yapt?r?lacak i?lemler yoksa buradan bileti al?rken mi yapmam?z gerekiyor i?lemleri?

Bilgilendirilmeyi bekliyorum yard?m lütfen !