arkada?lar kimler gidiyo bu y?l wildwood a i?leriniz neler?
arkada?lar kimler gidiyo bu y?l wildwood a i?leriniz neler?
Meyve satacag?z ?nsallah b? sorun c?kmazsa.
ben de dunkin donuts da olcam![]()
Morey's Piers lifeguardlik akar![]()
uçak bileti alan?n?z var m? pekii
16 nisanda vize görü?mem var vizeyi al?r almaz al?cam
Ben de Dunkin Donuts'ta olaca??m . Kalacak yer ayarlayabildin mi ?
morey's piers ride operator.
uçak biletimi de ald?m.
Wildwood da olaca??m . Biletimi ald?m , direkt JFK. Haziran 14 - Ekim 11
ne güzelben rio grande de olcam 15 haziranda gidip 25 eylül gibi dönmeyi dü?ünüyorum
Ben Boardwalk'ta olaca??m
uçak biletini nerden ald?n?z?
Hay?r , bu konuda yard?mc? olmuyor . Henüz o i?lerle de ilgilenmedim , may?s ay?na sarkacakt?r muhtemelen .
Küçük bi tavsiye olarak: Bence konaklaman? Tr deyken ayarlama..Çünkü internet üzerinden foto?raflara göre yap?ca??n ayarlama çok sa?l?kl? olmuyo bi kaç arkada??m bunun s?k?nt?s?n? çekmi?ti...
Te?ekkür ederim ,zamanla belli olacak art?k durum
evet 15 dakika ama ?öyle bi s?k?nt? var ?ehrin d???nda oldu?u için gidebilce?in tek yol 552 numaral? otobüsü kullanmak..Oda saatte bir oluyo..
Wildwoodda çok s?k?nt? ya?amazs?n ikinci i? konusunda..hatta benim ilk gitti?imde ikinci i? olarak çal??t???m bi yer vard? bu senede orda ikinci i? olarak devam edicem..?stersen geldi?in zaman ordaki patronumla konu?ur yard?mc? olmaya çal???r?m.Dunkin' Donuts'daki çal??ma saatlerin nas?l?
merhaba arkada?lar bu yaz ben de wildwood'day?mmorey's piers - ride operatör olarak çal??aca??m
![]()
Konu ezgicik tarafından (12-04-2013 Saat 02:30 PM ) değiştirilmiştir.
Bu arada arkada?lar ufak bi tavsiye Wildwoodda temmuz ay?nda bi gece bi türk gecesi yapal?m derimBi önceki sene biz yapm??t?k arkada?larla..Hem Amerikada o havay? ya?amak çok farkl? oluyo çok güzel geçiyo hemde ordaki yabanc?lar?nda dikkatini çekiyo Türkler ve Türkiye hakk?ndaki dü?ünceleri ?ekilleniyo
![]()
çok güzel olur eminim tecrübeli arkada?lar?n böyle yönlendirmesi iyi oluyo![]()
Biz de iki arkada? Morey's Piers'ta game operator olaca??z.
Bence fikir gayet iyi ,hem prestij aç?s?ndan hem de çevre edinme ad?na olumlu olacakt?r . Temmuz ay?nda bunu yapabiliriz
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks