Arkada?lar virgnia'ya gidiyorum bu yaz. ba?l?kta belirttigim yere ve i?e gidcem bir bilgisi olan uyar?s? olan varsa ayd?nlatabilir mi beni?
Arkada?lar virgnia'ya gidiyorum bu yaz. ba?l?kta belirttigim yere ve i?e gidcem bir bilgisi olan uyar?s? olan varsa ayd?nlatabilir mi beni?
arkadaslar bilen yok mu?
Oteli biliyorum yaln?z otel Colonial Williamsburg de olan m? yoksa bypass road daki mi?Adresi yazarsan daha ayr?nt?l? bilgi verebilirim. Williamsburg'le ilgili di?er konular? da okursan bir çok bilgi bulabilirsin ?ehirle ilgili.
""Let the game begin""
adres bu; 505 York St.
Williamsburg VA 23185
ben cok arast?rd?m zaten ama i?te oray? gidip gormus birisinin onemli bi uyar?s? olabilir diye bekl?yorum sadece...
Tamam, otel Colonial Williamsburg'e yak?n. Ula??m için otobüs var. Temmuz ve a?ustosta otel çok yo?un olur.Eylülde i?ler baya azal?r.O otelde daha çok Colonial'a gelen Amerikal?lar kal?yor.Bence rahat edersin. Ben sadece ula??mda biraz zorluk ya?ayabilece?ini dü?ünüyorum.Çünkü uzak kal?yor merkeze.Nerede kalmay? dü?ünüyorsun?
""Let the game begin""
yok hocam ula??mda s?k?nt?m yok çal??aca??m yerde kalcam zaten ilgin için te?ekkür ederim![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks