Detroit Metropolitan Wayne County Airport 'dan Mackinac City'e gitmem gerekiyor. Daha önce bu havaliman?ndan aktarma yapm?? olan var m? ? Greyhound ya da benzeri otobüslerin kalk?? noktalar? ne kadar uzakl?kta ?

Detroit Metropolitan Wayne County Airport 'dan Mackinac City'e gitmem gerekiyor. Daha önce bu havaliman?ndan aktarma yapm?? olan var m? ? Greyhound ya da benzeri otobüslerin kalk?? noktalar? ne kadar uzakl?kta ?

Ben 6 Haziran'da gidiyorum Mackinac Island da olucam gittikten sonra nas?l gidilece?i hakk?nda ayr?nt?l? bilgili yazar?m bilen kimse yok![]()

- s?md?, havaalan?ndan c?kt?n "northbound" a g?den otobusler? sor, ona b?nd?n, ?nd?n m??
 - "25 jefferson fort eastbound" a g?den otobusler? sor, ona b?nd?n, yar?m saat sonra, sol taraf?nda s?ras?yla "display group" , "mccarthy's pub" , "benz?n ?stasyonu" , "mama mia pizzeria" ve "haz subs and salads" ? goreceks?n, s?md? gordukten ?k? sokak sonra ?n, ?nd?n m??
 - sonra, orada b?r?s?ne "greyhound" u sor, g?tt?n m??
 - zaten "greyhound" a g?tt?ysen s?k?nt? yok, dek? "haburadan bana b? k?s?l?k mack?nac" de o anlar
 85$ a g?ders?n
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks