Kısaca problemime gelirsek benim ilk dönem ortalama sorunum oldu su an ortalamam iyi 2 nin de üzerinde ilk dönem ortalamam vizeye giremeyecek kadar kötüydü.Haziranda vize görüşmesine girebilme ihtimalim nedir danışmanlık şirketim Haziranda vize görüşmesi açılmasının kesin olmadığını söyledi.İngilizce açısından bir problemim yok ben İstanbulda yaşıyorum.WAT öğrencileri dışında oluşan vize görüşmelerine girebilirmiyin yada Ankaradaki görüşmelere gün alabilirmiyim yada Haziranda görüşme açılırmı.
Bu arada okulum Mayıs sonu Haziran başı bitmiş olacak yani yeni Transkriptim bu tarihlerde elimde olacak.Önceden bu tarihlere görüşme günü alabilirmiyim ?
Şimdiden hepinize teşekkürler.
Merhaba eski konuyu hareketlendirmek gibi olacak faka şirketle mevcut konu hakkında konusmam sonucu Ankara'dan bireysel başvuru yapıp Haziran bası icin vize gorusmesi almayı planlamıştım danışmanımın attıgı mail bu ;
"Bununla ilgili olarak koordinatörümüze sordum,Ankaradan da bireysel başvuru yapamayacağını söyledi.
Konsolosluk WAT icin grup randevuları sona vermeden bireysel başvuruları kabul etmiyor.
Bilgine"
Ustte bilgili arkadaslar alinabildigini söylemişti
Arkadaslar gercekten böylemi yoksa beni kaba tabirle yiyorlarmı ?
Bilgili arkadaslar dönüş yaparsa sevinirim :S
Tesekkurler

Alıntı
Bookmarks