Work and Travel
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: danýþman þirketi ücreti

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart danýþman þirketi ücreti

arkadaþlar danýþmanlýk þirketine verdiðimiz paranýn hepsini vize baþvurusundan öncemi veriyoruz yoksa sadece bir kýsmýný verip daha sonraki kýsmý kesin gideceðimiz garantilenincemi veriyoruz..
    bilgisi olanlar lütfen yardýmcý olsun þimdiden teþekkürler

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

ben sadece baþvuru ücretinin ödenmesinden yanayým. kalan kýsmý vize sonrasý verilirse daha iyi olur. çünki paranýn tamamýný yatýrýrsanýz paranýn tamamýný bazý þirketler ekim ayýnda geri ödüyor. ama þirket paranýnn ödenmesinin hemen garantisini veriyorsa bi sorun teþkil etmiycektir..

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

bu sirketden sirkete degisiyor. Bazilarinda once vize aliyon sonra oduyon.
    Work and Travel Alaska - Dikkat !

http://www.turkishwat.net/dikkat-alaska-t3370.html

_______________SkyBlue2391_______________

2004 Alaska
    2005 Alaska
    2006 Alaska
    2007 Alaska
    2008 Alaska
    2009 ........

Mutlaka gidebildiginiz kadar cok sirketi ziyaret edin daha sonra kiyaslayip kararinizi verin . Guvendiginizi secin .

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý atlantiz Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ben sadece baþvuru ücretinin ödenmesinden yanayým. kalan kýsmý vize sonrasý verilirse daha iyi olur. çünki paranýn tamamýný yatýrýrsanýz paranýn tamamýný bazý þirketler ekim ayýnda geri ödüyor. ama þirket paranýnn ödenmesinin hemen garantisini veriyorsa bi sorun teþkil etmiycektir..
    kýsa bir ekleme hemen koþulsuz ve kesintisiz iade durumunu mutlaka sözleþmeye baðlayýn eðer lafta kalýrsa çok beklersiniz.
    bencede mantýklýsý vizeye gitmeden ön ödeme yapman ve vize alýrsan kalaný ödemen.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaþlar konuyla alakasýz ama..benim durumum biraz karýþýk..1982 dogumluyum(baya büyük bir yaþ gelecek sene 4.sýnýfta olacam(mezun olabilme ihtimalim var) not ortalamam 2,40.....daha önce yurt dýþýna çýkmýþlýðým var shengen vizesi almýþtým...sizce direkt kafadan red cevabýmý alýrým yoksa þansýmý denemelimiyim???

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

hayýr baþvuru yapabilirsin hatta vizede alabilirsin ancak mülakatta konuþamazsan ve derdini anlatamazsan bide vizeye geç gidersen þansýn çok azalýr yani yaþýnda sorun yok baþvuru yapabilirsin.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

umarým kardeþ öyle olur..çünkü bu work and travel olayýný çok geç keþfettim..bu sene erasmus proðramýyla 3.sýnýf eðitimimi pragta alýyorum..derdini anlat derken neyi kastediyorsun..vize memuruna nasýl þeyler söylemem gerekir...

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

sana 5 kadar basit soru soracak nerde okuyorsun bölümün not ortalan gibi ama yaþýný dert etme bakmýyorlar bile hatta 2006 yazýnda alaskada 28 doðumlu askerliðini yapmýþ arkadaþ vardý geçen senede 80 li arkadaþým vize aldý bu senede alacak benim gittiðim firmadan.yani yaþýn hiç dert deðil notlarýn ve senin genel duruþun önemli bide sorulara net ve doðru cevap vermen heleki yurt dýþýnda okuyorsun ki buda bir artý seni için ama dediðim gibi ön ödemeni yapýpta vizeye gitmen senin için daha avantaj aslýnda herkes için avantaj.kendine öyle bir firma bul ve b aþvurunu yap kendine güven vizeye git ve al iþte o kadar.Çok dert etme...

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

mtbider dostum gerçekten içimi ferahlattýn...umarým herþey yolunda olur..bu yaz avrupadayým pragdan yetiþmem imkansýz yoksa bu yaz giderdim hiç bir sorunum yok bütün kriterlere uyuyorum..ama seneye son sýnýf olayý biraz moralimi bozuyor...ama büyük bir dershaneden çalýþma sözleþmesi alacam öðretmenlik yapacam diye formaliteden..bu da geri döneceðimi kanýtlar umarým

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

inþallaha alýrsýn vizeni...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)