Evet arkada?lar bugün ?stanbul Amerikan Konsoloslu?undan 1.94 ortalamamla alm?? bulunuyorum detaylar?u ?ekilde:
?lk olarak 11:00 da ki randevuma 9:00 civar?nda geldim kap?daki güvenlik içeri almad? ben de kar??da ki Karadeniz Cafe'de randevu saatini beklemeye ba?lad?m. O s?rada baya bi wat ö?rencisiyle konu?ma imkan?m oldu aç?kcas? ço?u wat ö?rencisi bana konsolosun beni ortalamamdan dolay? zorlayaca??n? söyledi ama ben y?lmad?m tabi
Neyse randevu saati geldi içeri girdik VA kat?na ç?kt?k parmak izi falan derken benim heyecan tavan tabi. -Görü?meye gelenlerin %90'? wat ö?rencisiydi- .
O s?rada da gözlemliyorum i?te konsoloslar? 10 numaran?n gelmesini çok istedim aç?kcas?. 13 numaraya kar??da forumdan dolay? bir önyarg?m vard?.
Ve benim s?ra numaram 280 yand? 13 numarada
Kad?n ilk ba?ta nereye gidiyorsun dedi bende OCEAN C?TY dedim very nice place falan dedi gülerek bende o sormadan özelliklerini belirttim(turistik yer do?u yakas? vs.) transkripti açt? bakmadan kenara koydu ama o s?rada hep gülerek konu?uyoruz arada espiriler falan. Hangi üniversitede okudu?umu sordu, bölümümü sordu neden seçtin dedi, en son da Ocean City'e gelirseniz beklerim Restaurant'a dedim güldü falan. Sonunda da ald?m vizeyiDar?s? ba??n?za arkada?lar.

Alıntı

Bookmarks