Öncelikle meraba arkadaslar benim sorum yanýmýzda ne kadar para götürmemiz gerektigi ile ilgili.Ciee 800 dolar götürün yazmýs ama ben 500 die planlýyorum sizce yeterli olr mu haftalýk paycheck alcam bu arada.
Öncelikle meraba arkadaslar benim sorum yanýmýzda ne kadar para götürmemiz gerektigi ile ilgili.Ciee 800 dolar götürün yazmýs ama ben 500 die planlýyorum sizce yeterli olr mu haftalýk paycheck alcam bu arada.
ilk 10 gün paycheck almýcaksýn sen 500 ün üzerine koyabilirsen koy. neyle karþýlaþacagýnda önemli ilk gittiginde ev kýraný hemen mý verýceksýn ev kýrasýnýn yanýnda býde depozito olucak vs vs bunlar onemlý bunlarý hesaba katman lazým . götürecegin parayýda 1-5-10 dolarlýk paralar olsun daha büyük paralar olmasýn cebinde bozdur yani.
pldu ki Türkiyeden para gönderilecek bunu en uygun nasýl alabilirim. Ayrýca mevcut banka kartlarýmýzý orada kullanabilirmiyiz
http://www.turkishwat.net/soru-cevap...-harcligi.html
Alýþveriþ yapýcaksan paypal hesabýna aktarsýnlar parayý.Online alýsveriþi paypal üzerinden yap(paypal kabul eden alýsveris siteleri)Üzerindeki nakit parada sende kalýr.Diger türlü kesiyorlar diye biliyorum .
Kolay gelsin
Ýyi tatiller
Konu Aytek tarafýndan (07-05-2013 Saat 12:46 PM ) deðiþtirilmiþtir.
visa ve master card i istediginiz yerde kullanabilirsiniz , ekstra bir kesinti olmaz.
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks