Bu kadar kasmayın beyler,ben vize öncesi ne sorur ne sormaz diye hiç takmadım,red alsam zerre umrumda olmazdı,vize öncesinde gece sabaha kadar clubda içtim öğlen saat birde yarı ayık gittim görüşmeye ama görüşme öncesi sabah tıraş olup, bir güzel giyindim.Not ortalamam ise tam bir felaket 5 dersten sadece ikisinin sınavına girdimGörüşmede boston saldırılarının tam ertesi günüydü.Ben sırada beklerken memur kastırıyordu sorularlarla bulgarları,dakikalarca soru soruyordu.Bir kaç kişi red aldı.Sıra bana geldi memur 3 tane basit soru sordu yarım saniyede vize verdi.Şimdi ise gitsem mi yoksa gitmesemmi diye düşünüyorum çünkü iş Mrytle Beach'te mcdonalds,sarmaz beni.

Görüşmede boston saldırılarının tam ertesi günüydü.Ben sırada beklerken memur kastırıyordu sorularlarla bulgarları,dakikalarca soru soruyordu.Bir kaç kişi red aldı.Sıra bana geldi memur 3 tane basit soru sordu yarım saniyede vize verdi.Şimdi ise gitsem mi yoksa gitmesemmi diye düşünüyorum çünkü iş Mrytle Beach'te mcdonalds,sarmaz beni.
Alıntı
Bookmarks