Merhaba
benim iş sözleşmemde işe başlama tarihi 24 haziran yazıyor ama ben okul nedeniyle uçak biletimi 24 hazirana aldım şirketimde işverene mail atman gerek dedi ama ne yazacağımı bilemedim ingilizcemde öyle çok iyi değil yardımcı olabilir misiniz![]()
Merhaba
benim iş sözleşmemde işe başlama tarihi 24 haziran yazıyor ama ben okul nedeniyle uçak biletimi 24 hazirana aldım şirketimde işverene mail atman gerek dedi ama ne yazacağımı bilemedim ingilizcemde öyle çok iyi değil yardımcı olabilir misiniz![]()
bence okuldaKI derslerini feda etmelisin ben öyle yaptım benım 26 hazıranda bıtıyo sınavlarım ama 18 inde orda olmam lazım bende 15 hazıranda çıkıcam iki tane dersı bırakıyorum
sorun olurmu diyorsun yani bilmiyorumki ya çok aklım takıldı
benımle aynı yerde calıscak bi arkadas iş baslama tarihinden 1 gün sonra gidicek iş veren bişey olmaz dedi. sende mail at dene şansını ucak bileti almadan önce...
bence hiç bi sorun olmaz biz grup olarak gidecektik hepimizin de en az 2 drsi kalıyodu hepimiz göze almıştık bu program için.sonradan bozuldu plan ama bence değer wat için .. hiç işverenen açma bence bu konuyu boş ver bırak bi kaç dersını
Son senede oluyorsan ders falan bırakma pişman olabilirsin. Bende bütlere girmeyeceğim. 3. sınıf olduğumdan sorun yok.
Bütlere girmemek falan alınabilir bir risk ama ders bırakma bence. İşverenine durumu anlatabilirsin ders konusunda anlayışlı olabiliyorlar. en azından şansını denemiş olursun.
sonuçta 1 gün geç gitmiyomusun bişey olmaz bende geç gittim hemde hiç haber vermeden 3 4 gün olsa tamamda 1 günü takmazlaaar![]()
hemen cevap geldi zaten sorun yok arkadaşlar teşekkür ederim ilginiz için
aynı durumdaydım ve iş verenle görüşüp bir gün geç geleceğimi söledim ve olumlu yanıt aldım hocam o kadar takcaklarını sanmam
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks