Merhaba
benim iþ sözleþmemde iþe baþlama tarihi 24 haziran yazýyor ama ben okul nedeniyle uçak biletimi 24 hazirana aldým þirketimde iþverene mail atman gerek dedi ama ne yazacaðýmý bilemedim ingilizcemde öyle çok iyi deðil yardýmcý olabilir misiniz![]()
Merhaba
benim iþ sözleþmemde iþe baþlama tarihi 24 haziran yazýyor ama ben okul nedeniyle uçak biletimi 24 hazirana aldým þirketimde iþverene mail atman gerek dedi ama ne yazacaðýmý bilemedim ingilizcemde öyle çok iyi deðil yardýmcý olabilir misiniz![]()
bence okuldaKI derslerini feda etmelisin ben öyle yaptým beným 26 hazýranda býtýyo sýnavlarým ama 18 inde orda olmam lazým bende 15 hazýranda çýkýcam iki tane dersý býrakýyorum
sorun olurmu diyorsun yani bilmiyorumki ya çok aklým takýldý
benýmle ayný yerde calýscak bi arkadas iþ baslama tarihinden 1 gün sonra gidicek iþ veren biþey olmaz dedi. sende mail at dene þansýný ucak bileti almadan önce...
bence hiç bi sorun olmaz biz grup olarak gidecektik hepimizin de en az 2 drsi kalýyodu hepimiz göze almýþtýk bu program için.sonradan bozuldu plan ama bence deðer wat için .. hiç iþverenen açma bence bu konuyu boþ ver býrak bi kaç dersýný
Son senede oluyorsan ders falan býrakma piþman olabilirsin. Bende bütlere girmeyeceðim. 3. sýnýf olduðumdan sorun yok.
Bütlere girmemek falan alýnabilir bir risk ama ders býrakma bence. Ýþverenine durumu anlatabilirsin ders konusunda anlayýþlý olabiliyorlar. en azýndan þansýný denemiþ olursun.
sonuçta 1 gün geç gitmiyomusun biþey olmaz bende geç gittim hemde hiç haber vermeden 3 4 gün olsa tamamda 1 günü takmazlaaar![]()
hemen cevap geldi zaten sorun yok arkadaþlar teþekkür ederim ilginiz için
ayný durumdaydým ve iþ verenle görüþüp bir gün geç geleceðimi söledim ve olumlu yanýt aldým hocam o kadar takcaklarýný sanmam
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks