þuan sabah saat 06:50 birazdan evden çýkýp saat 13:30 da istanbuldaki randevuma gideceðim.beklenen büyük gün geldi bakalým nolacak.![]()
þuan sabah saat 06:50 birazdan evden çýkýp saat 13:30 da istanbuldaki randevuma gideceðim.beklenen büyük gün geldi bakalým nolacak.![]()
ganon kacti?
2.51inþ alýrým bu kadar çaba boþuna gitmez
![]()
alirsin ins. ganon da gayet iyi. bende cuma gunu giricem.
Alýrsýnz arkadaþlar size tavsiyem orada cafe de otururken tanýþacaðýnýz watçýlar ile ne sorucaklar falan konuþmayýn baþka seyler konuþun good luck !
msj'ým surda bir yerde otlansýn.Takip ^^
vize den cýktýktan sonra bizide bilgilendirirsen seviniriz...ayrýca baiarýlar inþ.vizeyi alýrsýn...
Ben de bugün ankarada girdim vize görüþmesine. Þansýma mý öyle denk geldi bilmiyorum ama kadýn bana normal sorularý sormak yerine biraz farklý sorular sordu. Mesela nerde çalýþacaksýn dedi mc donalds dedim. Ne iþ yapacaksýn dedi ben de mutfakta ya da kasiyerlik falan dedim sonra kasiyer ne iþ yapar diye sordu. Biraz týkandým orda ama geçiþtirdim bi þekilde sonra türkiyede çalýþtýn mý hiç dedi evet dedim cafede garsonluk yaptým dedim. Haftalýk ne kadar kazandýn dedi onu da beklemiyodum meselanot ortalamama resmen bakmadý bile direkt verdi vizeyi. Heyecanýnýzý kontrol edebilirseniz bi sorun yaþamazsýnýz diye düþünüyorum. Þimdiden kolay gelsin size de
![]()
aynen sorularda, ankara ýle ýstanbul konsolosluklarý arasýnda derýn farklýlýklar var. ýstanbul daha kolay ama výze reddý sýrasý sýze geldýgýnde ýse (gunluk bellý kotalarý var onu doldurmak zorundalar ve bu garýbanlarý da genellýkle ortalamasý dusuk kýsý ya da farklý býr duruma sahýp kýsýlerden secýyorlar) gozunuzun yasýna bakmýyorlar. yok ben cýft anadal yapýyorum, toefl'dan su kadar puan aldým demek kesmýyor, teget gecýyor herhalde. ankara ýse boyle sanký "dx/dy=d/dy*ey=ey" seklýnde, býlmecelý bulmacalý sorular soruyor. ýste "eee anlat bakýmmm evladým, býr on buro calýsanýnýn gorevlerý nelerdýr" tarzýnda. ankara da gýrecem výzeye, hadý hayýrlýsý![]()
aldi mi acaba ne oldu sonuc? ins almistir![]()
gebzede oturduðum için erken çýkmýþtým yola ve sabah saat 11:45 te konsolosluðun önündeydim.ama allahtan karþýsýnda kafeler var oturdum 2 çay içtim.(çay biraz pahalý ama sölim 1.5 tl küçük çay :d )telefonu götürmemiþtim içeri almazlar diye ama o kafeler emanet alýyolar 2.5 tl ye keþke götürseydim.:d
neyse saat 13:45 te ana kapýdan isim kontrolü sonucu içeri alýndýk kapýdaki bi adam götürdüðüm 10 çeþit belgenin tamamýna gereksiz dedi poþetten çýkartma dedi :d þirketin hazýrladýðý belgeleri götürün yani sadece benimki biraz acemilik oldu :d 2.kapýdan içeri girerken kemer,bozuk para,evraklar felan hepsi kontrolden geçti ve asansöre gidip vize katýna çýktým hele þükür :d
vize kýsmýna girdim.bi adam numara verdi onla önce evrak teslimi yaptým sonra parmak izi verdim ve geçip oturmaya baþladým .10 nolu giþede numaram yandý ve bi bayanýn karþýsýna geçtim vize mülakatý için.o ana kadar pre-intermediate ingilizcemden dolayý,forum efsanelerinden dolayý ve tabikide aþýrý heycanýmdan dolayý korkarak gelmiþtim.:d
ilk önce nerde okuyosun,bölümün ne?
Nerde çalýþacaksýn,ne iþ yapacaksýn?
Daha önce sen veya ailenden kimse gitti mi abd ye ?
Baban ne yapýyor,annen neyapýyor,abin ne yapýyor?
Yalnýzmý gitçeksin abdye ?(bu soruyu anlamadým 2 kez tekrarladý sonra yanlýþ anladým kendimden bahsetmeye felan baþladým :d ama sevecen bi kadýndý no no dedi 3.kez tekararladý ve en sonunda anladým kýsa ve net no ý am alone dedim :d )
tuttuðun takým ne?
Camdaki yazýyý okudunmu?
Ve iyi tatiller vizeniz onaylandý dedi bi anlýk þaþýrdým açýkçasý.pek umudum yoktu ingilizceden dolayý sorularý ilk okul seviyesinde cevapladým ama verdi yinede .sanki zorla vermeye çalýþýyordu.
Benim anladýðým hangi konsolun karþýsýna geçerseniz geçin sadece güler yüzlü olun cevaplarken kasmayýn yeter .
muthis yaahayirli olsun. ins bende alirim. hangi numaradan aldin vizeni? ret alan cok oluyor mu?
ben öðle tatilinden sonra girdiðim için fazla kiþi yoktu benden önce 2 kýz girdi aldýlar.10 nolu giþeye kývýrcýk saçlý bi bayan verdi vizeyi.12 no da bi adam vardý o da kasmýo du veriodu 11 de de bi bayan vardý onun görüþmesinin nasýl sonuçlandýðýna bakamadým çünkü benimki erken bitti 5 dakkada verdi yolladý.camýn arka tarafýnda bi masa vardý üzerine pasaportlardan kuleler yapmýþlar :d anlaþýlan isim soruþturmasýna ve yanlýþ-eksik evraða takýlmayanlar alýyor :d
teþekkürler arkadaþlar.bide 15 haziranda wisconsine gelecek birini bulsaydým iyi olurdu böle tek gitmek zor olacak
![]()
usta hayýrlý olsun ortalaman kactý ? ne ýs yapýcaksýn ?
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks