Work and Travel
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 7 mayýs vize günü geldi :D

Araþtýrmacý Watçý nakres41 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    34
    Tecrübe Puaný
    13

Standart 7 mayýs vize günü geldi :D

þuan sabah saat 06:50 birazdan evden çýkýp saat 13:30 da istanbuldaki randevuma gideceðim.beklenen büyük gün geldi bakalým nolacak.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    13

ganon kacti?

Yaþ
    34
    Tecrübe Puaný
    13

2.51 inþ alýrým bu kadar çaba boþuna gitmez

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    13

alirsin ins. ganon da gayet iyi. bende cuma gunu giricem.

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Alýrsýnz arkadaþlar size tavsiyem orada cafe de otururken tanýþacaðýnýz watçýlar ile ne sorucaklar falan konuþmayýn baþka seyler konuþun good luck !

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    13

Alýntý Berker Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Alýrsýnz arkadaþlar size tavsiyem orada cafe de otururken tanýþacaðýnýz watçýlar ile ne sorucaklar falan konuþmayýn baþka seyler konuþun good luck !
    aynen heyecanimiz panige donusebilir ret yersek onca cabaya uzulurum.

Uçuþa Hazýr Watçý Aytek - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    13

msj'ým surda bir yerde otlansýn.Takip ^^

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

vize den cýktýktan sonra bizide bilgilendirirsen seviniriz...ayrýca baiarýlar inþ.vizeyi alýrsýn...

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Ben de bugün ankarada girdim vize görüþmesine. Þansýma mý öyle denk geldi bilmiyorum ama kadýn bana normal sorularý sormak yerine biraz farklý sorular sordu. Mesela nerde çalýþacaksýn dedi mc donalds dedim. Ne iþ yapacaksýn dedi ben de mutfakta ya da kasiyerlik falan dedim sonra kasiyer ne iþ yapar diye sordu. Biraz týkandým orda ama geçiþtirdim bi þekilde sonra türkiyede çalýþtýn mý hiç dedi evet dedim cafede garsonluk yaptým dedim. Haftalýk ne kadar kazandýn dedi onu da beklemiyodum mesela not ortalamama resmen bakmadý bile direkt verdi vizeyi. Heyecanýnýzý kontrol edebilirseniz bi sorun yaþamazsýnýz diye düþünüyorum. Þimdiden kolay gelsin size de

Deneyimli Watçý
    Yaþ
    35
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý hzlrkn Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ben de bugün ankarada girdim vize görüþmesine. Þansýma mý öyle denk geldi bilmiyorum ama kadýn bana normal sorularý sormak yerine biraz farklý sorular sordu. Mesela nerde çalýþacaksýn dedi mc donalds dedim. Ne iþ yapacaksýn dedi ben de mutfakta ya da kasiyerlik falan dedim sonra kasiyer ne iþ yapar diye sordu. Biraz týkandým orda ama geçiþtirdim bi þekilde sonra türkiyede çalýþtýn mý hiç dedi evet dedim cafede garsonluk yaptým dedim. Haftalýk ne kadar kazandýn dedi onu da beklemiyodum mesela not ortalamama resmen bakmadý bile direkt verdi vizeyi. Heyecanýnýzý kontrol edebilirseniz bi sorun yaþamazsýnýz diye düþünüyorum. Þimdiden kolay gelsin size de
    aynen sorularda, ankara ýle ýstanbul konsolosluklarý arasýnda derýn farklýlýklar var. ýstanbul daha kolay ama výze reddý sýrasý sýze geldýgýnde ýse (gunluk bellý kotalarý var onu doldurmak zorundalar ve bu garýbanlarý da genellýkle ortalamasý dusuk kýsý ya da farklý býr duruma sahýp kýsýlerden secýyorlar) gozunuzun yasýna bakmýyorlar. yok ben cýft anadal yapýyorum, toefl'dan su kadar puan aldým demek kesmýyor, teget gecýyor herhalde. ankara ýse boyle sanký "dx/dy=d/dy*ey=ey" seklýnde, býlmecelý bulmacalý sorular soruyor. ýste "eee anlat bakýmmm evladým, býr on buro calýsanýnýn gorevlerý nelerdýr" tarzýnda. ankara da gýrecem výzeye, hadý hayýrlýsý

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    13

aldi mi acaba ne oldu sonuc? ins almistir

Yaþ
    34
    Tecrübe Puaný
    13

gebzede oturduðum için erken çýkmýþtým yola ve sabah saat 11:45 te konsolosluðun önündeydim.ama allahtan karþýsýnda kafeler var oturdum 2 çay içtim.(çay biraz pahalý ama sölim 1.5 tl küçük çay :d )telefonu götürmemiþtim içeri almazlar diye ama o kafeler emanet alýyolar 2.5 tl ye keþke götürseydim.:d
    neyse saat 13:45 te ana kapýdan isim kontrolü sonucu içeri alýndýk kapýdaki bi adam götürdüðüm 10 çeþit belgenin tamamýna gereksiz dedi poþetten çýkartma dedi :d þirketin hazýrladýðý belgeleri götürün yani sadece benimki biraz acemilik oldu :d 2.kapýdan içeri girerken kemer,bozuk para,evraklar felan hepsi kontrolden geçti ve asansöre gidip vize katýna çýktým hele þükür :d
    vize kýsmýna girdim.bi adam numara verdi onla önce evrak teslimi yaptým sonra parmak izi verdim ve geçip oturmaya baþladým .10 nolu giþede numaram yandý ve bi bayanýn karþýsýna geçtim vize mülakatý için.o ana kadar pre-intermediate ingilizcemden dolayý,forum efsanelerinden dolayý ve tabikide aþýrý heycanýmdan dolayý korkarak gelmiþtim.:d
    ilk önce nerde okuyosun,bölümün ne?
    Nerde çalýþacaksýn,ne iþ yapacaksýn?
    Daha önce sen veya ailenden kimse gitti mi abd ye ?
    Baban ne yapýyor,annen neyapýyor,abin ne yapýyor?
    Yalnýzmý gitçeksin abdye ?(bu soruyu anlamadým 2 kez tekrarladý sonra yanlýþ anladým kendimden bahsetmeye felan baþladým :d ama sevecen bi kadýndý no no dedi 3.kez tekararladý ve en sonunda anladým kýsa ve net no ý am alone dedim :d )
    tuttuðun takým ne?
    Camdaki yazýyý okudunmu?

Ve iyi tatiller vizeniz onaylandý dedi bi anlýk þaþýrdým açýkçasý.pek umudum yoktu ingilizceden dolayý sorularý ilk okul seviyesinde cevapladým ama verdi yinede .sanki zorla vermeye çalýþýyordu.
    Benim anladýðým hangi konsolun karþýsýna geçerseniz geçin sadece güler yüzlü olun cevaplarken kasmayýn yeter .

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    13

muthis yaa hayirli olsun. ins bende alirim. hangi numaradan aldin vizeni? ret alan cok oluyor mu?

Yaþ
    34
    Tecrübe Puaný
    13

ben öðle tatilinden sonra girdiðim için fazla kiþi yoktu benden önce 2 kýz girdi aldýlar.10 nolu giþeye kývýrcýk saçlý bi bayan verdi vizeyi.12 no da bi adam vardý o da kasmýo du veriodu 11 de de bi bayan vardý onun görüþmesinin nasýl sonuçlandýðýna bakamadým çünkü benimki erken bitti 5 dakkada verdi yolladý.camýn arka tarafýnda bi masa vardý üzerine pasaportlardan kuleler yapmýþlar :d anlaþýlan isim soruþturmasýna ve yanlýþ-eksik evraða takýlmayanlar alýyor :d

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    13

Alýntý nakres41 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ben öðle tatilinden sonra girdiðim için fazla kiþi yoktu benden önce 2 kýz girdi aldýlar.10 nolu giþeye kývýrcýk saçlý bi bayan verdi vizeyi.12 no da bi adam vardý o da kasmýo du veriodu 11 de de bi bayan vardý onun görüþmesinin nasýl sonuçlandýðýna bakamadým çünkü benimki erken bitti 5 dakkada verdi yolladý.camýn arka tarafýnda bi masa vardý üzerine pasaportlardan kuleler yapmýþlar :d anlaþýlan isim soruþturmasýna ve yanlýþ-eksik evraða takýlmayanlar alýyor :d
    iyi oyleyse bende alirim ins. iyi watlar dilerim.

Uçuþa Hazýr Watçý Aytek - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    13

iyi wat'lar

Yaþ
    34
    Tecrübe Puaný
    13

teþekkürler arkadaþlar. bide 15 haziranda wisconsine gelecek birini bulsaydým iyi olurdu böle tek gitmek zor olacak

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    13

usta hayýrlý olsun ortalaman kactý ? ne ýs yapýcaksýn ?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)