Teþekkür ederim cevabýnýz için. Gerçekten çok sinir bozucu bir süreç. Otur, bekle demek onlar için kolayda bizim için durum ayný mý tabi pek umurlarýnda deðil haliyle.. Benim takýldýðým nokta, verdikleri numaralarý bir þekilde bir sýrayla veriyorlar yani tabi net olarak da bilemiyorum ama benden önce sýralý giden ve benden sonra gene sýralý bir þekilde eklenmeye devam ettiði için hani sanki benim numaram/iþlemim unutulmuþ veyahut hiç öyle bir görüþme yapýlmamýþ gibi bir izlenim uyandýrmasý can sýkýyor
Neyse bakalým umarým dediðiniz gibi olur. Bu arada CEAC ý kontrol ettim ilk günden beri herhangi bir deðiþiklik olmadý ne tarihlerde ne de yazan yazýda. Þu þekilde:
"Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days."
Þeklinde bir ibare var. Tecrübelerinize dayanarak herhangi bir sýkýntý gözüküyor mu ?
Bookmarks