Work and Travel
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: İsim Soruşturması ( ANKARA )

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Leppävaara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar öncelikle merhaba,2 arkadaşımla beraber bu sene ilk defa work and travel yapmak istedik , işimizi gideceğimiz eyaleti,şehri herşeyi ayarlamamıza rağmen 29 Nisan'da Ankara'da ki vize görüşmesinde beraber gittiğim 2 arkadaşımın vize almalarına rağmen ben isim soruşturmasına takıldım. Açıkcası bu isim soruşturmasının ( name check ) tam olarak sebebini bilmiyorum ( forumlarda okuduklarım ve şirketimin bahsettiği şeyler hariç ) ve güvenlik soruşturmasına takılmama şaşırdım çünkü geçtiğimiz dönem de erasmus yaptım yani bir sıkıntı olmayacağını rahatça amerikan vizesi alabileceğimi sanıyordum fakat yanılmışım.

Şimdi soruma gelicek olursam, forumda okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar elçiliğin bize mail atmayın ya da aramayın demelerine rağmen mail atmışlar ve içlerinden bazılarına vizelerinin çıktığı ama isimlerinin henüz listede yayınlanmadığı ve pasaportlarını göndermelerini söylemişler.Yani böyle bir imkan/şans varsa mail atan arkadaşlar tam olarak hangi adrese ve ne tarzda bir mail yazdıklarından bahsedebilirler mi ?

( Biraz uzun oldu.belki de anlatmak istediğimi tam anlatamadım arkadaşlar kusura bakmayın canım çok sıkkın,bu çaresiz bekleyiş insanı yoruyor )
    Konsolosluga mailde atsan yada arasanda birsey yapamazlar sorusturma konsolosluk tarafindan yurutulmuyir
    Umarm sanslisindir ve cabuk aciklanir benim 90. Gunu bitirdim ben hala bekliyorum allah sanada sabir versin bu arada mail atanlarin surecleri tamamlanmistir. zaten 2 gun icinde internete dusuyor sorusturman bitince icin rahat olsun o konuda en kotu olan sey zamanin daralmasi ve gitme isteginin azalmasi.
    Konu canakbay tarafından (09-05-2013 Saat 09:23 PM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)