Amerikada yalnizlik cekiyor isen bu gayet normaldir, ben de intern olarak ABDye gelmistim ve gittigim yerde sosyal hayat namina bir seyler yoktu(yaya ulasabilecek mesafede yotku), acaip ruhum daraliyordu hatta buralara neden geldim diye kendi kendimi sorgulamaya baslamistim, sonra yakin bir arkadasim bana bir akil verdi, iyi ki de vermis o akli aldiktan sonra hayatim 180 derece degisti, artik her saniye daha zevkli ve heyecanli hale gelmisti. Verdigi akil copcatanlik(dating) sitelerine uye olmam yonundeydi, 4 tane farkli dating sitesine uye oldum ayni zamanda, sonra bayanlarla tanismaya basladim, sonra arkadasliklar kurdum, arabam yoktu ama param vardi, sonra bu bayanlara eger eglenmeye disco,bar,ev partisi vs vs gidersen beni de alirmisin , benzin parani ben karsilarim derdim ve cogu zaman benzin parasi dahi almazlardi, yani bildigin gelip beni kaldigim otelden(daha sonra kiraladigim evden) alip partilere parklara bahcelere gotururlerdi, bildigin hayat eglenceli olmaya baslamisti, ayrica dating sitesinde tanistigin insanlara karsi cekingen olmana gerek kalmiyor cunku yuz yuze gorusme esnasina gelinceye kadar en az 50-100 adet karsilikli mesaj alis verisi yapiyorsunuz, yani karsindakini taniyormus hissi bile olusmaya basliyor, daha sonra yuzyuze gorustugunuzde ilk gorusmeden sana sarilanlar dahi oluyor sanki yuzyillik arkadasmissiniz gibi. Bu dating sitelerinin adini burda yazmayayim ama aratirisan bulursun sana tavsiye vereyim sadece reklamlarda gordugun dating websiteleri parali ve onlardan uzak dur ve ucretsiz olanlardan bul. Ve ayrica bir baska tavsiye daha bu sitelerde 18 yasindan kucuk olan hic bir bayana selam dahi verme,aman sadece masumane konusuyoruz falan olaylarina girme basini belaya sokmak istemiyorsan 18 yasin altindan uzak dur. Mantiken 18 yasinda biri olarak TR de 16-17 yasinda biri ile arkadaslik kurman makul karsilanabilir ama burda oyle degil. Ve son tavsiye : Konustugun bayanlarin uyusturucu(agir) ya da esrar(hafif) hap (orta)tehlikeli maddeler kullanmadigina emin ol, sen kullanmiyor olsan dahi polis cevirmesine denk gelirsen arabada bu maddelerden bulunur ise basin agriyabilir. Ayrica korunmasiz iliskilere karsi da her zaman tetikte ol ve uzak dur. Sansin bol olsun

hiç kimse yok. haliyle canım çok sıkılıyor birazdan çekingen oldugumdan ötürü bu işimi dahada zorlaştırıyor. aslında çekingenlik konusu genelde kızlara karsı burada ne şekilde nasıl arkadaslar edinebilirim bilmiyorum hani türkiyede oturan bir kızın yanına gitsen kız beni taciz ediyor diyip sorun cıkarabilir hadi gittin kıza ne dicen
Alıntı
Bookmarks