Ben daha önce ABD'de bulunmadım ama amerikalı bayan müşterilerim çok oldu.Bence çok sıcak kanlı ve kolay muhabbet edilebilecek bayanlar.Hatta ingiliz bayanlardan sonra,hollandalılar birlikte en kolay bayanlardır bence.Hele birde muhabbetin iyi ise harika muhabbetler döndürebilirsin onlarla.Bence bayanlarla ve erkeklerle(gay olmayan) tanışmamnın en kolay yolu gece clubleri.Tabi dating sitleride olur arkadaşın dediği gibi ama buluşmadan evel ki mesajlaşma olayını ben sevmiyorum açıçası.Ama özgüven sorunun olduğu için en iyisi internet olayı .
Benimde 17-18 yaşlarımda özgüvenim 0'dı.Ne arkadaşım nede kız arkadaşım vardı.Bar'da çalışmaya başladıktan sonra hayatım değişti.Baynlardan gördüğüm ilgi sayesinde 1 yıl içersinde özgüven oturdu,ilerliye yıllarda tavan yaptıYazları ise sadece konuşup müşteri tutarak çok iyi para kazanıyorum.Bu sene bir farklılık olsun diye wat yapıcam.
Biraz özgüvenini toparla,git bir gece clubüne emin ol bir çok bayan ile tanışacaksın.Herşey bir merhaba ile başlar bence çekinme.Yanlız takılmak çok kötü.

Yazları ise sadece konuşup müşteri tutarak çok iyi para kazanıyorum.Bu sene bir farklılık olsun diye wat yapıcam.
Alıntı
Bookmarks