Ne yapalım hocam kısmet.. Bir çok vizem var UK ve Schengen dahil ki hatta Schengen vizem yeni dahi alındı. Neticede o vizeler de havadan verilmiyor, belli araştırma safhalarından geçirilerek veriliyor. Hele ki UK vizesi malum en zor alınan vizelerden.. Ama gel gör ki hiç biri umrunda değil USA'nın.. Tabi onlara da hak veriyorum, keşke kendi ülkemizde böyle internetten 2 dakikada printer basılan vize vereceğine, onlar gibi ince elese sık dokusa ama maalesef.. Burada yanlış olan şey zamanının bilinmemesi. Yoksa tabiki ben haklı bulurum yapılan işlemi, adam ülkesinin değerini biliyor, yapması gerekeni yapıyor ama bu işin bir standardı olmalı. Demeliki mesala en fazla 3 ay sürecek ama o süreyi aşmayacak. Bir sistem oturtulmalı ki insanlarda ona göre planını programını yapsın. İşte yanlışlık maalesef burada. Elinize bir kağıt tutuşturuluyor, ne olduğu belli değil otur bekle ne zaman çıkarsa.. Hadi kendi adıma tatil amaçlı gidiyorum, gerçekten işi gücü olanlara çok büyük rezillik oluyor. Neyse dönüp dolaşıp gene aynı sonuca geliyoruz maalesef. Beklemekten başka yapacak birşey yok. Umarım bu işlemi adam gibi bir sisteme oturturlar.