Alıntı DireStraits Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hayırlı olsun kardesim. bende 27sinde bindim ucaga paris wash. atlanta üzerinden mobile geldim. yolculuk baya yoruyor. sen sormadan söleyim ben bavul kontrolune kaldım komple actı baktı ne varsa hazır corba puding fln vardı aptala yattım çok bişi olmadı mallarda çöpe gitmedi ama yabancı memlekette tedirgin oluyosun.
dostum bende 27 sinde bindim frankfurt aktarmalı geldım denver a valizimi havayolu aktaracagı ıcın hıc bılmıyorum acıp baktılarmı sadce valizimi yırtmıslar ona canım sıkıldı. birde frankfurtta adam sırt cantamı karıstırdı cevabını verdım gonderdı ayrıca hanı ucaga sıvı sokmak yasaktı sırt cantamda meyve suyunu vardı unutmusum onları tam 2 ucak degıstırdım 2 kere kontrolden gectım farketmedıler yada ettilerse de ses cıkartmadılar bide frankfurttan luftahansa ile denver a direk uctum ya her nekadar havayolu hostesler yolcuların memnuniyetini saglamaya calıssalarda gercekten hayatımda en cok sıkıldıgım 10 saatti. artık ucusun bıtmesıne 3.5 saat kala cok yorulmustum ısyan ediyodum neyse sonunda geldım eve yerlestım arkadaslarla tanıstım bırazdan ısyerıne gıdıp kaydımı sevıs ıslemlerımı yapıcam c.teside ısbası kısmet olursa. denver/colorado'dan sevgiler,selamlar. Ozan out.