Alıntı WonderKid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Burak senelerdir aynı yere gittiğin için çalışmamış olsan da lifeguardların antrenman ve mülakatları hakkında bilgin vardır diye düşündüm. Bu sene Morey's te lifeguard olacağım, okulda da son senem. Okulu bitirip 20 Haziran'da ABD deyim. Kafamı kurcalıyor nasıl mülakat olacak, geçemezsek ne yaparız, yazılı sınav, test vs. var mı? Bilgi vermedi kimse çünkü sadece söylenen 200 yards serbest stil yüzüp, 4,5 kg lık bi kütleyi 3 m den yukarı çekeceğimiz.
Sınavları ciddi olur ama korkulacak birsey yok. Sadece Lifeguard bölümü moreysin en sıkıntılı bölümü bana göre, askeriye gibidir. Saat sürecinde geç kalma şansınız kesinlikle yoktur, calısma anında suyu surekli tarayacaksınız, basınız calısma süreniz boyuna sürekli yukarı asagı sallama tarzında tarayısta olacak. Çalısma saatleri dier birimlere göre düsük oldugu icin destek iş olarak ride operatör yardımcısı yapılabilir, ride larda bilet kontrolunde görev alabilirsiniz.

Olurda sınavı gecemezseniz moreys sizi işten atmaz Ride Operatör yada game Operatör yapar genellikle. Ama bu sansınızı size söylemez, tam üzülmüşken birden sevinirsiniz daha güzel bir iş buldum diye. (Arkadasım sınavı gecemeyip extreeme ridelarda operatör olup saglam kazanclar saglamıstır.=)) Olur da böyle bir durumla karsılasırsanız ciddiyetinizi bozmayın ve burda bunları söylediğimi vs agzınızdan kaçırmayın lütfen

Yani genel olarak Moreys genelde calısanını kolluyo arkadaslar yeter ki onlara karsı dürüst olun.