Arkada?lar merhaba,
Geçen yaz WAT ile ABD'de bulunmu?tum. Bu sene de turist vizesi al?p gitmeyi dü?ünüyorum. Forumda ve birçok farkl? kaynakta ara?t?rmama ra?men tam olarak Turist vizesine ba?vuracak ö?renciler için hangi belgelerin talep edildi?ini bulamad?m. Genel kan?ya göre pek bir ?ey talep edilmiyormu? ama ben eksiksiz gitmek istiyorum her ihtimale kar??. Daha önceden ö?renci olarak bu vizeye ba?vuran arkada?lar kendilerinden ne gibi belgeler talep edildi?ini, ne gibi bir süreçten geçtiklerini, nelere dikkat edilmesi gerekti?ini bildirirlerse sevinirim.
Ayr?ca bir sorum daha olacak. Part time bir i?te çal???yorum, ?irketim maa? ka??d? (maddi aç?dan iyi gösterilerek) verebilece?ini söyledi. Ama sigortam yap?lm?yor çal??t???m bu i?te. Ö?renci olarak ba?vurup part time bir i?te de çal??t???m? belirterek bu gibi belgeleri götürmem iyi mi olur yoksa hiç kar??t?rmamak m? gerekir? Çal??an statüsünde mi de?erlendirilirim böyle bir durumda?
3.s?n?f ö?rencisiyim, okulum be?inci seneye uzad?, not ortalamam 1.8'in alt?nda ?u anda.

Alıntı

Lifeguardlık kitabını yazan kişi...
Bookmarks