Work and Travel
Toplam 24 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 24 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ýsim Soruþturmasý

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Ýsim Soruþturmasý

14 mayýs salý günü vize görüþmesine girdim. Görüþme çok güzel geçti sürpriz sorular olsa da.. Yalnýz soyadýmdan dolayý isim soruþturmasýna alýndým. Uçaðým 8 haziranda. Yani 8 hazirana kadar açýklanmasý lazým sonucun. 24 gün de açýklanýrsa gidebilicem. Artýk düþük ihtimal mi yüksek ihtimal mi bilmiyorum.

Deneyimli Watçý
    Yaþ
    35
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý denizzzz Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    14 mayýs salý günü vize görüþmesine girdim. Görüþme çok güzel geçti sürpriz sorular olsa da.. Yalnýz soyadýmdan dolayý isim soruþturmasýna alýndým. Uçaðým 8 haziranda. Yani 8 hazirana kadar açýklanmasý lazým sonucun. 24 gün de açýklanýrsa gidebilicem. Artýk düþük ihtimal mi yüksek ihtimal mi bilmiyorum.
    sýkýntý yok, ýstýsnalar dýsýnda maksýmum 15 gune bellý oluyor

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Ýnþallah bekliyorum öyle. Red çýksa daha iyiydi elini kolunu baðlýyorlar insanýn. Stresi de cabasý.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Bir de ben þirkete kayýt olurken kýz olduðum için yüzde 99 kalmazsýn demiþlerdi, ya da kalsam bile sürecin hýzlý olacaðý söylendi..Ýþin kötüsü birlikte gideceðim arkadaþým da var ve herþey benim soruþturmamýn bitmesine baðlý.

Deneyimli Watçý
    Yaþ
    35
    Tecrübe Puaný
    18

Ýnþallah bekliyorum öyle. Red çýksa daha iyiydi elini kolunu baðlýyorlar insanýn. Stresi de cabasý.
    Bir de ben þirkete kayýt olurken kýz olduðum için yüzde 99 kalmazsýn demiþlerdi, ya da kalsam bile sürecin hýzlý olacaðý söylendi..Ýþin kötüsü birlikte gideceðim arkadaþým da var ve herþey benim soruþturmamýn bitmesine baðlý.
    problem olmayacaktýr, genellýkle red vermýyorlar ýsým sorusturmasýnda. sadece zaman meselesý o kadar. sabýr sabýr sabýr

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

kýz oldugun için belki erken acýklancktýr ama bu 8 8hýrana yetýsmen zor gýbý cunku bu acýklandýktan sora 10kadar pasaport gonderme gelmesý výze basýlmasý gýbý iþler var býletý erken almassýn ama kýsmet beným 3 ay oldu ve hala bý haber yok ve geçen sene de isim soruþturmasýnden dolayý gidemedim 2 kez dusun yaný acýk konusmak gerekýrse work and travel olarak bu iþleme takýlýp gýden ýnsan pek nadýr hersey kýsmet allh yardýmcýn olsun

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Hani 8 ine kadar açýklanýrsa bende evrak,kargo iþleri için 1 hafta 10 gün ertelerim. Ama 8ine kadar öðrenmem lazým iþte. þanss yani 2 günde çýkan da okudum 6 ayda çýkan da.. bekleyip görücez maalesef.

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Alýntý kaya0133 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    kýz oldugun için belki erken acýklancktýr ama bu 8 8hýrana yetýsmen zor gýbý cunku bu acýklandýktan sora 10kadar pasaport gonderme gelmesý výze basýlmasý gýbý iþler var býletý erken almassýn ama kýsmet beným 3 ay oldu ve hala bý haber yok ve geçen sene de isim soruþturmasýnden dolayý gidemedim 2 kez dusun yaný acýk konusmak gerekýrse work and travel olarak bu iþleme takýlýp gýden ýnsan pek nadýr hersey kýsmet allh yardýmcýn olsun
    https://ceac.state.gov/CEACStatTrack...zCYubaSQI+RA== bu siteden aa ile basþayan konfýrmasyon numarasý ýle výze durumuna bakabýlýrsýn soy adýn nedir

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Demir soyadým.Dezavantajýndan baþka biþeyini görmedim.

Araþtýrmacý Watçý Leppävaara - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    13

Alýntý muratrecon Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    sýkýntý yok, ýstýsnalar dýsýnda maksýmum 15 gune bellý oluyor
    Ýki ismim olmasýna raðmen Ankara'da ki elçilikte iþim soruþturmasýna takýldým.29 Nisan'dan beri bekliyorum.(Bugün tam 19 gün oldu ) Ýþlemleri tamamlanan göçmen olmayan vize baþvurularý listesi de 3 Mayýs'dan beri güncellenmedi. Ýstisnanýn kralýyým sanýrým !

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Hani 8 ine kadar açýklanýrsa bende evrak,kargo iþleri için 1 hafta 10 gün ertelerim. Ama 8ine kadar öðrenmem lazým iþte. þanss yani 2 günde çýkan da okudum 6 ayda çýkan da.. bekleyip görücez maalesef.
    ben 2 yýldýr arastýrýyorum bu konuda tecrublýyým ama 2 gunde acýklann soruþturmaya kalmaýsýtýr senýn iþlemýn konsolukt kalýyo orda 24 saat içinde konsolol nolagýna karar verýyo yaný hangý iþlme tabý olacagýna daha sonra yýne konlosukta yaplan 3 hafta ýntervýv suruce var orda aklaarsa ýsmýný 3 haftada acýklanýyo ama ek idari iþlem gerekýrse dosyan abdye gýdýyo ama donus tarýhýný býr tek allh býlýr orasýný yorum yapmýcam

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days. yazýyor

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Alýntý Leppävaara Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ýki ismim olmasýna raðmen Ankara'da ki elçilikte iþim soruþturmasýna takýldým.29 Nisan'dan beri bekliyorum.(Bugün tam 19 gün oldu ) Ýþlemleri tamamlanan göçmen olmayan vize baþvurularý listesi de 3 Mayýs'dan beri güncellenmedi. Ýstisnanýn kralýyým sanýrým !
    19 gun daha yenýsýn kardesým : ben gunu saymýyom artýk

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days. yazýyor
    ordaký statu tarýhý degýstýgýnda acýklanmýstýr demek

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

ordaký statu tarýhý degýstýgýnda acýklanmýstýr demek
    býrde konsoluslugu arama ýstersenýz 0212 33509000 acýldýgýnda 0 basýn sora vize bolumunu ýsteyýn

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Durum en son görüþmeye gittiðim gün güncellenmiþ. Ben þunu merak ediyorum þimdi web sitesinde iþlemde olan vizelere henüz numaram eklenmedi. Ýþleme geçmediði anlamýna mý geliyor bu ?

Tecrübe Puaný
    13

19 gun daha yenýsýn kardesým : ben gunu saymýyom artýk
    Ya beklemeyi anladým da bu iþlemleri tamamlanan göçmen olmayan vize baþvurularý listesi neden 3 mayýs dan beri güncellenmiyor onu anlamýyorum

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Thumbs down

Durum en son görüþmeye gittiðim gün güncellenmiþ. Ben þunu merak ediyorum þimdi web sitesinde iþlemde olan vizelere henüz numaram eklenmedi. Ýþleme geçmediði anlamýna mý geliyor bu ?
    yok iþleme hemn kaldýgýn gun geçiyo muhtemeln numaran bu hafta ilk guncelemde konulacaktýr bunlar onemlý ayrýntýý degil acýklanýrsa hemn haberýn olur merak etme

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Peki çok teþekkür ederim cevaplarýnýz için.

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Alýntý Leppävaara Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ya beklemeyi anladým da bu iþlemleri tamamlanan göçmen olmayan vize baþvurularý listesi neden 3 mayýs dan beri güncellenmiyor onu anlamýyorum
    guncelemnse nolak istanbul haftada 2 kere gucellnýyo ama tek býr numara eklemýyolar sadece guncellýyolar býrde iþleme kalnlarýn numarýsý konuyo sonuçlanýrsa mail gelýr aranýrsýn yada

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Belirsizlik en lanet þeylerden biri. Yani red almayý tercih ederdim. Vize görüþmesinden çoðu kiþi mutlu ayrýlýrken mutlu muyum mutsuz muyum ne yapmalýyým sürekli soru iþaretleri.Üniversite öðrencisinin yaz tatili gerçekten çok kýymetlidir stajlar olsun kurslar olsun. Bunu zehir etmeye haklarý yok. Ama beklemekten baþka çaremizde yok. Umarým çok çabuk açýklanýr hepimizin ve hayal kýrýklýðý yaþamayýz daha fazla.

Tecrübe Puaný
    13

ben 2 yýldýr arastýrýyorum bu konuda tecrublýyým ama 2 gunde acýklann soruþturmaya kalmaýsýtýr senýn iþlemýn konsolukt kalýyo orda 24 saat içinde konsolol nolagýna karar verýyo yaný hangý iþlme tabý olacagýna daha sonra yýne konlosukta yaplan 3 hafta ýntervýv suruce var orda aklaarsa ýsmýný 3 haftada acýklanýyo ama ek idari iþlem gerekýrse dosyan abdye gýdýyo ama donus tarýhýný býr tek allh býlýr orasýný yorum yapmýcam
    Abi 3 haftada açýklanmazsa amerikaya gidiyo dosyan yazmýþsýn emin misin bu konuda ? çünkü pazartesi günü benim tam 3 hafta olucak. Bu konuda biraz bilgilendirebilir misin ?

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

WAlla name check yüksek lisansý yaptý bir kaç arkadaþýmýz .. Ýnþallah açýklanýr . Allah yardým etsin beklemek kadar lanet biþiy yok :@

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý lm.Ali Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    WAlla name check yüksek lisansý yaptý bir kaç arkadaþýmýz .. Ýnþallah açýklanýr . Allah yardým etsin beklemek kadar lanet biþiy yok :@
    benim yarýn 100. gün millet ne 15 gününden bahsediyorsunuz. ?

kardeþim gerçekçi olmak gerekirse 8 hazirana kadar zor çünkü þuan ciddi anlamda yoðunluk var hafta içinde ortalama 10 kiþiye pasaport gönderin yazýsý çýkýyor bekleyen en az 700 kiþiyi düþünürsen ciddi bir ihtimal tabi þans iþi 20 günde açýklananýda gördüm ceacda yazan iþleminin þuanda sürecine baþlýyor olduðu beklemekden baþka yapacak birþey yok. allah sabýr versin herkese

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)