Work and Travel
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 20.05.2013 vize görüþmesi Ankara

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Standart 20.05.2013 vize görüþmesi Ankara

Arkadaþlar yarýn saat 13.45 de Ankarada vize görüþmesine gireceðim. Not ortalamam 2.39 þans dileyin çýktýktan sonra herþeyi detaylý bi þekilde anlatacaðým

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Baþarýlar.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    13

Ankarada cok soru soruyorlar sanýrým hazýrlýklý ol bence hepsýne

Deneyimli Watçý
    Yaþ
    35
    Tecrübe Puaný
    18

ben de oradayým

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

ALLAH yardýmcýmýz olsn arkadaþlar

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Hazirlikliyim artik herseyi dusundum cevaplari olusturdum aklimdan. Cok tesekkurler yarin mutlu haberlerle donerim umarim.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Arkadaslar bugun girdim ve aldim vizemi. Saat 13.45 de olan vizeme 1.30 da gittim icerisi aþýrý kalabalikti saat 4 te vizemi onayladýlar ne kadar bekledim siz dusunun yaklasýk 25 tane falan wat icin gelen vardi ve ben 2 tane red yiyen gordum birinin nedenini bilmiyorum digeride yanimda olan arkadasti onun nedeni mezun olmasi ve ingilizcesi diye dusunuyorum cunku o hemen gitmeyi tercih etti konusamadik. Bana sorulan sorular soyleydi aslinda ilk bas ben eski pasaportlarimida goturdugum icin direk merhaba nasilsisindan sonra eski pasaportlarimi ister misiniz dedim evet dedi daha once hangi ulkelere gittin dedi ben saydim falan sonra neden oralara gittin oralarda ne yaptin dedi danimarkada dayimi ziyaret ettim dedim. Ýtalyada almanyada gezdim vs. Dedim. Usa gttin mi dedi hayir dedim eger vizeyi verirseniz gidecegim dedim guldu falan sonra ne is yapacaksin dedi mcdonalds da crew member olarak calisacagim dedim hata telafuz edemedim o duzeltti ve aynisini soyletti ailen ne yapiyor dedi annem babam iste ... Calisiyo dedim kardesin var mi dedi evet 1 ane erkek kardesim var 18 yasinda lisede okuyor dedim tamam dedi vizeni onayladim sana amerikada iyi eglenceler dedi ve olay bitti cok heyecanliydim ama vezneye gidince heyecanim tamamen gitti hersey anlasiliyordu ve cok iyi bi kadindi 2 numaradaydi kendisi. Gulumsemeyi sakin unutmayin korkulacak hic bisey yok en kolay kisim bence vize kismiymis

Acemi Watçý
    Yaþ
    32
    Tecrübe Puaný
    0

Hayýrlý olsun okuyunca biraz daha rahatladým . Darýsý bana ve diðer bekleyenlerin baþýna

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

arkadaþýn da dediði gibi yüzünüzden tebessüm eksik olmasýn arkadaslar en dikkat ettikleri þey tebessüm, rahatlýk ve kendine güven

Deneyimli Watçý
    Yaþ
    35
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý anilcandurak Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaslar bugun girdim ve aldim vizemi. Saat 13.45 de olan vizeme 1.30 da gittim icerisi aþýrý kalabalikti saat 4 te vizemi onayladýlar ne kadar bekledim siz dusunun yaklasýk 25 tane falan wat icin gelen vardi ve ben 2 tane red yiyen gordum birinin nedenini bilmiyorum digeride yanimda olan arkadasti onun nedeni mezun olmasi ve ingilizcesi diye dusunuyorum cunku o hemen gitmeyi tercih etti konusamadik. Bana sorulan sorular soyleydi aslinda ilk bas ben eski pasaportlarimida goturdugum icin direk merhaba nasilsisindan sonra eski pasaportlarimi ister misiniz dedim evet dedi daha once hangi ulkelere gittin dedi ben saydim falan sonra neden oralara gittin oralarda ne yaptin dedi danimarkada dayimi ziyaret ettim dedim. Ýtalyada almanyada gezdim vs. Dedim. Usa gttin mi dedi hayir dedim eger vizeyi verirseniz gidecegim dedim guldu falan sonra ne is yapacaksin dedi mcdonalds da crew member olarak calisacagim dedim hata telafuz edemedim o duzeltti ve aynisini soyletti ailen ne yapiyor dedi annem babam iste ... Calisiyo dedim kardesin var mi dedi evet 1 ane erkek kardesim var 18 yasinda lisede okuyor dedim tamam dedi vizeni onayladim sana amerikada iyi eglenceler dedi ve olay bitti cok heyecanliydim ama vezneye gidince heyecanim tamamen gitti hersey anlasiliyordu ve cok iyi bi kadindi 2 numaradaydi kendisi. Gulumsemeyi sakin unutmayin korkulacak hic bisey yok en kolay kisim bence vize kismiymis
    tebrýkler

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

bugün bende istanbuldan girdim arkadaþlar red aldým gno(1.37 ) ydi. nese numaram yandý gittim görüþtüðüm kadýn kýsa siyah kývýrcýk saçlý tombul biriydi ne okudugumu sordu cvpladým onu daha baþka soru sormadan ddirek transkrýptý açtý neden bu kadar düþük dedi bende acýkladým ama gayet net ve duzgun acýkladýgýma inanýyorum sonunda biþi demedi ok dedi sonra sol parmaklarýmýn izini aldý bn içimden dedim heralde aldým gülüo kadýn parmak fln aldý nese kadýn gülerek seneye düzelt gel not ort cok dusuk fln dedi zaten gircek arkadaþlara þunu soylýyým ingilizceden yana sýkýntýnýz olmasýn cok koýlay bi ingilizce iþ sadece transkriptte bitio bugun bunu anladým

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Cok tesekkur ederim rahat olun ya hic kasmayin darisi sizin basiniza

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Ewerest uzuldum umarim seneye sende yaparsin

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

kýsmet usta ne diyelým bi ara vercek sandm harbi güle güle red mi verilir verdi :S

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)